21 Temmuz 2013 Pazar

El Morya - 5 Temmuz, 2013 - Méline Lafont kanallığıyla

 
Ustatların size doğru İnişiyle ilişkili Yükseme süreci

Üstat El Morya

Herkese selamlar.  Varlığımın en yüksek titreşiminden en saygı dolu selamlar, Ben Üstat El Morya.

Yükselmiş Üstatların kollektifi, bunların hepsi, Varlığınızda bizimle birleşmenizi mümkün  kılabilecek bir titreşime alçaldılar ki bilinçli bir şekilde gerçek bağlantı şu anda, gerçekleşebilsin. Bizi, kendinizi yaşattığınız, canlandırıcı bir enerji hissi duyumsadığınız, Işığın fasetinde Sevginin canlandırıcı tesirinin bulunduğu birebir aynı mekanlarda bulacaksınız. Biz, Üstatlar olarak, sadece canla bağlantı kurmak için değil ayrıca kişisel realitesinde olduğu tüm Sevgi halinde kendimizin yansımasını görebilmek için o kişinin bilincine inerek Işığı topraklarız.


Biz gerçekten sizin bilincinize ve yansıtmalarınıza alçaldık, böylelikle bu, dünyaya ve ve sizin yaşayan çevrenize Varlığımızı ve enerjimizi getirmemizi sağladı. Siz Yükselmiş Işıkdünyası Üstatları olarak hepimiz olduğunuz için geri dönüşümüzden kastettiğimiz budur. Aramızda hiçbir bölünme yoktur ve esasında hiçbir zaman da olmadı; gerçekte biz  her zaman size bağlıyız ve enkarne olmuş birçok can bizim enerjimizin fasetlerini taşır.

Bu yüzden gerçek Yükselmiş Üstatlar sizsiniz, veya özellikle, pek çoğunuz. Bu konu üzerinde kapsamlı bir şekilde durmanın ve bunu size sunmanın vakti geldi çünkü bizimle birlikte bir bütünlük oluşturduğunuz gerçeğini bilmek ve olumlamak için yeterli olgunluğa ulaştınız. Üstat Saint Germain mesajları ve bu sevgili kanalı ve aynı zamanda benim Varlığımın da kız kardeşi, aracılığıyla bazı hususlarda bu anlayışı açıklamaya çalıştı.

Hepiniz bizim Varlığımızın bir fasetini oluşturuyorsunuz, veya hatta Varlığımızın birçok fasetlerini. İnsanlar arasında gerçek enkarnasyonlarımız pek nadir olarak vardır ancak bu gerçekten çok seyrektir. Gerçek enkarnasyonlar sadece bu tür bir Üstat bilinci ve Yükseliş derecesini nitelendirecek yükseklik ve saflıkta olduğu zaman mümkündür. Bu tamamıyla canın doğuşuna bağlıdır, fasetlerin derecesine ve enkarnasyondaki bilincine. Bizim burada Işık işçilerinin kalabalığının arasında ve kuşkusuz kalplerde olduğumuzu her yönüyle açıklamak isterim. Düşündüğünüzden çok daha yakında olduğumuz için bizi uzaklarda ve enginlerde aramayın, biz sizin ve pek çoğunuzun içinde yaşıyoruz.

Madem ki şimdi sizin sevgili gezegeninizde tanıklık ettiğimiz geri dönüşü olmayan bir bilinç haline ulaştık; herşey bütün zaman kavramlarının çökertileceği ve zamana bağlı olarak değerlendirilen herşeyin varlığını sürdüremeyeceği bir yoğunluğa taşınacaktır. ŞİMDİ olarak adlandırılan tek bir zamanın ve tek bir ritmin olacağı gerçeğine doğru giderken gündüz/gece ritimleri kısalacaktır. Bu süreç bir gecede vuku bulmayacaktır fakat  tamamlanabilmesi için bilincinizde ve ufkunuzda birçok geçişleri gerektirecektir. İçinizdeki aydınlanma tam bir birleşmeye ulaştığından dolayı daimi bir aydınlık temin eden iki güneş göklerinizde parlayacaktır. İkinci güneş tamamıyla aydınlanmış olan sizin hepinizi temsil etmektedir ve bu nedenle dış dünyanızda bir yansımadır. Bu Şimdi zamanı daimi bir aydınlanma zamanıdır. Bu  bilinç sizi bekliyor olan ve birleşmenizi ve o bilince dönüşümünüzü mümkün kılabilmek için gerekli olan çok yüksek seviyede bir bilinç evresine işaret eder. Yükselme sürecinin bütün olarak hızının artmasının nedeni budur, ki böylelikle herkes gittikçe daha ileriye özde zaten olduğu hale doğru gelişme gösterebilsin.

Bizim Üstat anlayışımız yine de en yoğun döneminde ve şimdiden birçok meyve verdi; ancak, siz çok daha fazlasını bekliyor olabilirsiniz ve önümüzdeki günlerdeki Merkabah şekli (29 Temmuzda göklerde oluşacak olan) buna fazlasıyla katkıda bulunacaktır. Daha açık ve kesin bir biçimde belirtmek gerekirse; bu merkabah Şimdideki keşfedilmemişliğin etkin bir başlangıcı olacaktır. Kendinizi dualiteden ve onun zaman kavramından özgürleştirmeye çalışın; bu şu an için en uygun olanıdır ve ayrıca kendinizi gerçekte olduğunuz Işığın Yükselmiş Üstadı olarak görün. Bu hepimize olduğu gibi kendinize de yola devam etmenizde yardımcı olacaktır.

Hiçbir şey bizden yayılan Sevgiden yoksun değildir ve  Sevgi  hepinizi yeniden yuvanızı ve fasetlerdeki özünüzü deneyimleyebileceğiniz ve bunu diğerleriyle paylaşabileceğiniz bir küresel uyanış ve Yükselişe götürmek için en büyük motivasyonumuz ve amacımızdır. Bu süreç daha önce asla hiç geçirilmedi ve en basit deyimiyle istisnai bir durumdur. Kendinizi tüm zamanlarda başkalarıyla ve kendinizle iş birliği yaparken görün! Bu çok önemlidir! Süreci tamamlamak ve hepinizi bir kez daha bizim tarafımızda, kollektif enerjimizde ve Yükselmiş Üstatlar ve Işığın Elohim’i grubumuzda, görebilmek için bu kesinlikle önemlidir.

Sizi kalbimizin derinliklerinden koşulsuz olarak seviyoruz. Bütün sevgimle, Üstat El Morya.
çev:mk
Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered.  http://lafontmeline.wordpress.com


0 comments:

Yorum Gönder