22 Temmuz 2013 Pazartesi

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 19.07.2013

 
Dünyanızda değişimler tek tek tezahür etmektedir ve her ne kadar siz bunların hepsinin farkında olmasanız da onlar durdurulamazlar ve bir kez medyanız haberleri yanlış yönlendirmeler olmadan açıkça verebilmeye başlayınca siz her şeyin nasıl değişiyor olduğunu görebileceksiniz. Biliyoruz ki siz bütün değişimlerin çoktan yapılmış olduğunu görmek istiyorsunuz ancak çok uzun zamandır karanlık olanlar sizi bunu tam tersine hazırladılar, yani şimdi ters dönmesine izin vermelisiniz ve toplumunuzu tam ters istikamete yönlendirmelisiniz. 


Her biriniz bu toplumun yaratıcılarısınız ve şimdi içinizdeki gücü buldukça onu uygun şekilde kullanmalısınız. Her hangi bir şey için beklemeyin çünkü siz çoktan son derece değiştiniz ve şimdi eğer onlarında arzusu bu yöndeyse diğerlerine de aynı şeyi yapmaları için yardım etme zamanıdır. Gittiğiniz her yere Sevgi ve Işığınızı yayınız ve şüphelerin sizin programınızı yavaşlatmasına izin vermeyiniz. Aldığınız bütün mesajlar yeni uyanıyor ve daha fazlasını bilmek istiyor olanlarla serbestçe bilgeliğinizi paylaşmak için size ilham vermektedir. Biz de aynı zamanda rahatça size katılabileceğimiz ve yeni ortaya çıkan Galaktik Varlıklar olarak size açıkça yardım edebileceğimiz anı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevgili Bireyler, lütfen unutmayınız ki siz değişimlerin itici gücüsünüz ve bir kez siz kendinizi eski konulardan kurtardığınızda siz de kendinizi bizim gördüğümüz; kendi yollarını arzuladıkları gibi yaratma güçlerinin olduğunun farkına varmış, sadece sevgi enerjisi ile sarmalanarak net olarak hayatta ne istediklerine odaklanan Işık Varlıklar olarak göreceksiniz. Bir kez niyetinizi bu şekilde düşünme ve hareket etmeye odakladığınızda Rehberleriniz ve Melekleriniz size yolu göstereceklerdir ve kendinizin olduğu kadar onlarında rehberliğini dinlemeyi seçerseniz bir gün değiştiğinizin ve artık daha fazla negatif veya şüphe dolu düşüncelerin aklınızda olmadığının farkına varacaksınız.

Bazıları halen temizlenmesi gereken sorunların gündeme gelmesinden ve birkaç günlük rahat ve neşeli hissettikten sonra başka bir sorunun ortaya çıkmasından dolayı cesaretini kaybetmiş olabilirler. Şaşırmayınız çünkü siz bu sorunları çok çok uzun yıllardır çözülmemiş halde bıraktınız ve şimdiye kadar onlarla yüzleşmeye hazır değildiniz. Onları sevgiyle kabul edin ve hiçbir şekilde kendinizi yargılamayın, bazıları için en zor görev şimdi ortaya çıkmaktadır. Unutmayın ki her şeyi temizlendikten sonra zihnin sakin durumu sizinle kalacaktır ve artık sizden geri alınamayacaktır. Bu huzur dolu zihnin vizyonunu aklınızda tutun ve kendinize yuvaya doğru bir adım daha atmak için izin verin. Her zaman bizim bu yolculukta yanınızda olduğumuzu hatırlayın ki hepimiz Bir’iz. Bu biliş sizi kendinizi ayrılmış veya yalnız hissettiğiniz her zaman rahatlatmalıdır, çünkü biz sadece bir düşünce ötedeyiz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve yolunuzda size rehberlik eden dostlar olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bize yolladığınız sevgiyi hissediyoruz ve onun size geri döndüğünü hissettiğinizden dolayı da çok mutluyuz. Bunu herkesle paylaşın ve size geri döndüğünü gözlemleyin, belki de bir yabancının gülümsemesinde. Gülümsemeye devam edin ve bu büyük değişim zamanlarının keyfini çıkarın ve gelmekte olan çok daha fazlasının olduğunu bilin.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder