4 Temmuz 2013 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL: KURBAN YA DA GALİP?

400835_580417245322763_1143276488_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-7-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA
KURBAN YA DA GALİP?
Sevgili üstatlar, TANRISAL İFADEnin büyük çeşitliliğini tanımlayan ve vurgulayan Yaradılışın Kozmik Döngülerinin sistemli bir silsilesi vardır; bu nedenle, zamanın değişimlerine adapte olmayı ve akmayı öğrenmeniz önemlidir. Bilgelik kazanırken, yüksek gerçekleri ararken ve orijinal Kutsallık halinize daha yakın büyürken Benlik farkındalığınızın şu andaki halinin kısıtlayıcı, sınırlayıcı inançlarını atmanın zamanıdır. Siz, Yıldız Tohumları, Kendini – güçlendirmeye doğru yürüyüşteki liderler olarak ve yarının yeni dünyasının kabiliyetli birlikte yaratıcıları olarak muazzam oranlarda içsel zihinsel ve duygusal arınma ve temizlik sürecinin ortasındasınız.
Siz sunduğumuz İlahi armağanı, İLAHİ İRADE/GÜCÜN BİRİNCİ IŞINI içinde kapsanan yaradılışın müthiş aletlerini kabul etmeye hazır mısınız?Varoluşun yeni döngüleri değişime isteklilik ile veya eğer dirençli iseniz, çatışma ile başlatılır. Çoğu şey yeni gerçekliğinizin kozmik yüksek gerçeklerini kapsayan daha ince Işık frekanslarını çekme, karşılık verme ve emme kapasitenize bağlıdır. Ruhunuz ve Yüksek Benliğiniz acı verici durumları deneyimlemeyi ve ifade etmeyi seçmenizin nedenlerini hatırlar; ceza olarak değil, çözümleme için.

Dünya’daki herkes ve her şey şu anda Yedinci Işının, Dönüştürücü Mor Alevin parıltısından etkilenmekte. Gelecek olan Kök Irkın niteliklerini, vasıflarını ve erdemlerini bedenleyen güzel Ruhlar oldukça evrimleşmiş ve ruhsal olarak uyum sağlamış olacaklar ve dönüşümün, özgürlüğün, kefaretin, arınmanın, ritüel ve organizasyonun Yedinci Işını tarafından büyük ölçüde etkilenecekler. Ayrıca, ikincil olarak, bilincin maddi planlarında yeni bir biçimde yaratma arzusunu temsil eden İlahi İrade/Gücün Birinci Işınından etkilenecekler. İnsanlık bilgelikte ilerlerken ve kitlelerinfrekans kalıpları/bilinci saflaşırken ve daha uyumlu boyutlara uyumlu hale gelirken, eski, modası geçmiş öğretilerin çoğu bir kenara atılıyor. Gözlediğiniz gibi, dünyanın büyük dinleri değişimin derin sancılarındadır. Yaygın olan dini inançların sadece en iyileri alıkonulacak ve hayatta kalan dinler yüksek Yaratıcı hakikatleri bütünleştirmek için spiritüel felsefelerini genişletmeye istekli o kurumlar olacak – şu anda Dünya gezegeninde bedenlenmiş olan ileri ruhların gittikçe artan sayısı tarafından ifşa edilen ve kabul edilen hakikatler.
Kurban bilinci, üçüncü/dördüncü boyut yoğunluğunun yanılsama dünyasında insan Varlıkların büyük yüzdesi için standart oldu. Problemlerinizin çözümleri kendinizin dışında yanıtlar arayarak bulunmaz. çarpıtılmış, kavramsal üçüncü boyut yanılsamasının yüklerini kaldırmak bilinçaltı/ego arzu bedeniniz, bilinçli zihniniz ve Ruhsal Benliğiniz arasında ortak bir çabadır. Kurban bilinci örtüsü olan bir insan kurtarılamaz; o, başkalarına verdiği kişisel gücü sahiplenmeyi aktif bir şekilde arama kişisel sorumluluğunu üstlenmelidir. Geçmişte, fiziksel bedenin açlığı ve arzuları Ruhun spiritüel besini için süptil taleplere baskın geldi. Üzüntü, endişe ve umutsuzluk sınırlama ve eylemsizliğin titreşim frekanslarından oluşur. Ruhun bilgeliği etrafında temel fiziksel doğa tarafından çok etkili bir engel yaratıldı. Geçmiş çağlarda yaratmış olduğunuz negatif düşünce formlarının hapishanesinin üzerine yükselecekseniz, ruhsal gerçekleştirme arzunuzu ve kendi geleceğinizi kendinizin belirlemesini kuvvetlendirmeniz çok önemlidir. Kendinizi görev, başkalarını sevmek ve doğru davranış ile ilişkilendirdiğiniz kurban bilincinden ve kendinize acı çektirmekten özgürleştirmenin zamanıdır.
Ruhsal Benliğinizin ve Işıklandırıcı Yüksek Benliğinizin ilhamına, rehberliğine ve bilgeliğine uyanmış olanlarınız şimdi tasavvur edebildiğiniz her şeyi başarabildiğinizin farkındasınız. Evrensel tezahür yasalarını takip ederseniz, her zaman herkesin en yüksek hayrına olması gereken en çok arzuladığınız o şeyleri hızla ve kolayca tezahür ettirdiğinizi kendiniz için doğruluyorsunuz. Çok sayıda huzursuz Ruh, kavramın tam anlamını anlamasalar bile, cennetsel miraslarına sahip çıkmanın zamanı olduğu farkındalığını içlerinin derinlerinde hissediyor. Kendinin üstatlığının kritik bileşeni, her bir insanın kendi gerçekliği olarak kabul ettiği eski kısıtlayıcı düşünce formları ve yapılarının hepsini salıverme, dönüştürme veya güncelleme sürecinden geçmesi gerektiğidir.
Daha önce bu konuya temas etmiştik; ancak, engin sayıda kutsanmış Ruh gelecekten ve muazzam hızda arttığı görünen kaostan korkuyor. Sonuç olarak, kitleler Dünya’ya ve tüm insanlığa nüfuz eden büyük kozmik etkileri hissetmeye başlıyor ve yanıtlar ve güvence için giderek kendi içlerine dönüyorlar. Bu nedenle, kader ve özgür iradeye farklı inançlar ile ilgili bir kez daha bir açıklama vermemiz uygundur. Birçok insan iki kavramdan birinin doğru olduğuna inanır, ama biz her ikisinin de doğru olduğunu açıkladık. Ama “Bu nasıl olabilir?” diye merak ediyorsunuz? Sevgililer, orijinal olarak, Mutlak Yaratıcının kalp özünden mükemmellik içinde ortaya çıktınız ve en başından itibaren en sonunda daha yüksek, daha ihtişamlı varoluş alemlerine geri dönmek kaderiniz oldu ve bunun için programlandınız. Ayrılık ve yoğunluk alemlerine yolculuğunuzu tamamlamanın ve birlik bilincine geri dönmenin ne kadar süreceği tamamen size bağlıdır. Özgür irade armağanının kullanılmasıyla, geri dönüşün yüksek, dar hızlandırılmış yoluna mı, inişli çıkışlı orta yola mı, yoksa alçalan, dolambaçlı ve dönüşlü olan, ama en sonunda aynı varış yerine götüren sert, düşük yola mı gireceğinize sadece siz karar verebilirsiniz.
Siz, Yıldız Tohumları (zihinsel, duygusal, fiziksel ve hatta biraz ruhsal kısıtlamaları içeren) üçüncü boyut gerçekliğinde yaratmış olduğunuz yapılarıgözden geçirerek meditasyon ve tefekkürde zaman geçirmenizin büyük değeri olduğunu şimdi anlıyorsunuz. Bunu yaparken, yarının genişlemiş, güçlendirici dünyasına hızla girebilmeniz için, sizi bağlayan bağların çoğunu salıvermenin zamanı olduğunu uygun şekilde belirlersiniz. Birçok cesur ruh alt doğalarını yenmekte galip geldi ve şimdi Yükseliş Yolunda değişmez bir şekilde yürürlerken kendi kişisel Işık Sütunlarına sağlam şekilde yeniden bağlanıyorlar. Bilinç Üçlünüzü (saflaşmış zihinsel, duygusal ve ruhsal doğalarınız) sahiplenmek harika bir fırsattır. Yüksek yolu seçmeniz en büyük arzumuzdur, çünkü size insanlığa daha önce hiç sunulmamış olan altın bir fırsat sunuluyor – çok uzun bir süre tekrar sunulmayacak olan bir fırsat.
Bir kez daha egemen bir Varlık olmak için uygulayabileceğiniz en önemli egzersizlerden biri yıllar önce kanalımıza verdiğimiz ANLAŞMALARI BOZMA meditasyonudur. Kendinizi çağlar boyunca başkalarıyla yaratmış olduğunuz “karmik olası geleceklerden” ebediyen özgürleştirebilmeniz için, bu önemli uygulamayı bir kez daha hatırlatıyoruz.
ANLAŞMALARI BOZMAK * KİŞİSEL GÜCÜNÜZÜ GERİ ALMAK
Benlik – bilincinde veya Benliğin bilincinde olduğunuz zaman anlaşmaları bozmada, Alfa Hali kendi kendini engelleyen yıkıcı telkinleri daha hızlı ve kapsamlı elimine etmenize yardımcı olur. Başkalarını suçlamamanızı, Kendinin üstadı olarak çatışma ve incinmenin üzerine çıkmanızı ve başkalarıyla deneyimlediğiniz zor dersleri anlamak için tarafsız şekilde çaba göstermenizi istiyoruz. Karmik kalıplarınız ve dersleriniz her zaman bu yaşama enkarne olmadan önce kendiniz ve diğer insan tarafından seçildi. Bu gerçeği anlamanız son derece önemlidir.
Geçmiş çağlarda, aşağıdaki türde şeyleri vaat eden olası gelecekleri yaratmış olduğunuz enerji zaman hatları gönderdiniz: “Seni ebediyen seveceğim.” “Senden ebediyen nefret edeceğim.” “Sana ebediyen bakacağım” ve bunun gibi. Bir kez daha egemen bir Varlık olmak için, kendi kaderinizin üstatları olarak kendi yolunuza devam edebilmeniz için, kendi enerjinizi geri almalısınız ve diğer insanlara onların enerjilerini geri vermelisiniz. Bu şekilde, size başkaları tarafından yansıtılan derslerinize artık sahip olmazsınız. Bilinçli farkındalık vasıtasıyla, eylemden bilgelik kazanabilmeniz ve onu eski, çoğu zaman acı verici neden ve etki tarzında deneyimlemek zorunda olmamanız için, etkileştiğiniz her insanın ve her durumun size ne öğretmesi gerektiğini anlarsınız.
Eğer bunu önceden yapmadıysanız, çatışma veya stresli öğrenme durumları yaşadığınız her insan ile bu egzersizi yapmanızı öneriyoruz. Yaratıcı Işığın size ve sizin vasıtanızla akabilmesi için, Kutsal Kalp merkezinizi, hem ön hem de arka portallarınızı tamamen açmanın zamanıdır. Bu, Solar Güç Merkezinizdeki ÜÇ KATLI ALEVİNİZİN yapması tasarlanmış olduğu gibi parıldamasını sağlar. Bu ayrıca saflaşmış Yaratıcı Işığın, Adamantine Parçacıklarının Kutsal Kalp merkezinize ve fiziksel bedeninize akmasını ve geri kalanının form dünyasına yayılmasını sağlar. Bu sizin nıhai amacınızdır.
ANLAŞMALARI BOZMA MEDİTASYONU: Çalışma piramidinize girin ve masanın başında oturun. Arkanızda durmaları için Yüksek Benliğinizi ve melek rehberlerinizi çağırın. Masanın altında yanmakta olan Mor Alev var ve masanın üzerinde asılı iki uçlu kristal odaya Işık dalgaları yayıyor.
Anlaşmanızı bozmak istediğiniz kişinin kristal masanın diğer ucunda sandalyede oturduğunu tasavvur edin. Onun Yüksek Benliğinin onun arkasında durmasını isteyin. Yüksek Benliğinizin uyumsuz enerjileri çözmeyi dilediğiniz kişinin Yüksek Benliği ile bağlantı kurduğunu görün. Bu kişiyle çok zor olan bir geçmişiniz olduysa, onunla bir söyleşi yapmayı dileyebilirsiniz. Onun Yüksek Benliği ile iletişim kuruyor olacaksınız ve bundan dolayı eğer sevgiyle ve tarafsız şekilde konuşursanız iletmek istediğiniz şeyin anlayışı olacaktır. Geçmişte olanlar için suçlamayın, sadece kalbinizde hissettiğiniz duyguları ve diğer kişinin anlamasını dilediğiniz şeyleri ifade edin. Bir örnek şöyle olabilir: “Bizim için tek istediğim birbirimizin gereksinimlerinin ortak anlayışı idi. Şimdi herkesle tatmin edici bir ilişkiye sahip olmak için kendimi onurlandırmam ve değerli hissetmem gerektiğini biliyorum. Yapabildiğinin en iyisini yaptığını biliyorum, çünkü salıverecek ve çözecek kendi yüklerin var. Kötü duygularım olmadığını ve Kendimi güçlendirmek ve daha değerli/sevgi dolu bir insan olmak için yapmam  gereken şeyleri daha iyi anlamama yardımcı olduğunu bilmeni isterim.”
Aşağıdakileri ifade ederken birkaç derin nefes alın ve sevgiyle kalp/ruh merkezinize odaklanın: “Bu veya herhangi başka realitede, koşulsuz sevgiyle tınlamayan bana yansıtmış olduğun herhangi geçmiş, şimdiki zaman veya gelecek enerjiler/düşünceler/eylemler için seni bağışlıyorum. Bu veya herhangi başka realitede, koşulsuz sevgiyle tınlamayan sana yansıtmış olduğum herhangi geçmiş, şimdiki zaman veya gelecek enerjiler/düşünceler/eylemler için beni bağışlamanı istiyorum. Burada bu veya başka realitelerde en yüksek hayrıma hizmet etmeyen herhangi geçmiş, şimdiki zaman veya gelecek anlaşmaları bozuyorum.”
Diğer kişinin solar pleksusundan sizin solar pleksusunuza bağlanmış kordonları gözünüzde canlandırın. Parlayan kılıcımın o enerji kordonlarını kestiğini görün ve enerji kordonlarınız solar pleksus merkezinize geri dönerken ve diğer kişinin enerji kordonu ona geri dönerken izleyin.
Yukarıdaki egzersize ilave olarak, kişisel piramidinize girmeniz ve kristal masanıza yatmanız önemlidir. Yüksek Benliğinizden auranızın önünde veya arkasında eterik yırtıklar olup olmadığını belirlemek için bedeninizi taramasını isteyin. En yaygın eterik yırtıklar alt üç çakra bölgesindedir, bu sizi güvenlik/kıtlık sorunlarına, ego arzu bedeni/cinsel sorunlara/takıntılı davranışlara vs hassas hale getirir. Diğer en genel bölge bir omuzdan aşağıya alt kaburga kafesine kadar kalp boyunca olan bölgedir, önde veya arkada. Korunma için kalbinizin etrafına eterik kalkanlar koydunuz veya sevdikleriniz tarafından aldatıldığınız, şiddetli bir ölüme maruz kaldığınız zaman ya da büyük travma yaşadığınız zaman eterik yırtıklar yaratıldı. Semptomların bazıları sevgisiz hissetmek, değersizlik duygusu, suçluluk, kendinden nefret etme, keder veya kayıp duygusundan kaynaklanan kalp bölgesinde ağrı, iç daralması veya göğüs sıkışmasıdır.
Aura alanınızda eterik yırtıklar olduğunu saptarsanız, tek yapmanız gereken şöyle söylemektir, “Şimdi ve her zaman tüm eterik yırtıkların iyileştirilmesini istiyorum” ve bu yapılır. Parıldayan Işık Kılıcım ile o yırtıkları mühürleyeceğim ve aura alanınız bir kez daha kusursuz ve bütün olacak.
İyileşme ve bu yaşam için sınavlar ve zorluklar olarak seçtiğiniz şeylerin üzerine yükselme zamanıdır, değerli kalpler. Görkemli İlahi Benliğiniz için yukarı ve içinize erişin. Size yardımcı olabiliriz ve olacağız; ama, bu bir partnerlik çabasıdır. Sizin için hazır olan mucizeler var sevgililer ve bunların en büyüğü sizi bekleyen mükemmelliğiniz. Yaratıcının parıltısı üzerinize saçılsın. Sizler ölçünün ötesinde seviliyorsunuz. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır * Bu yazının aktarıcısı olarak ben Ronna Herman Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, çıkarma ve ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi, E mail adresi ve website adresi belirtildiği sürece websitelerinde yayınlanabilir.RonnaStar@earthlink.netten izin alınarak dergilerde veya basılı olarak yayınlanabilir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder