1 Temmuz 2013 Pazartesi

Sirius Misyonu 3.6.3 ''5. BOYUT Altın Çağ'' 30 06 2013

 
Her Bir'inizi Sevgiyle selamlıyoruz. Evet biliyorsunuz ki 5. boyut yolunda sizler çok yol kat ettiniz. Fakat  5. boyut korkunuz ve merakınız henüz bitmedi. Artık ''Bitiş Enerjisi'' dünyanızı terk etmiştir. Sizler yeni enerjilere uyanan varlıklarsınız. Her yaşta insan bu süreçtedir ayrım yoktur. Yeni enerjilerin meyva vermesi sizlerin olgunluğu ile kendini katlıyor ve tıpkı bir doğum gibi dünyanız yeniden doğuyor. Altın Çağ ışıkları artık dünyanızdadır. Sizler özgür bireyler olarak yeniden doğacaksınız her insan bu değişimi istisnasız yaşayacaktır. Bazılarınız zorlu bir sınav vermiş olacak emin olun bu zorluk eskiyi bırakmak istememenizdir. Uyanan insanlar ışıkla donanıp ışık işçisi görevini büyük bir sevgi ile kabul ediyor.
 


 Altın Çağ imajinasyonlarını bir çoğunuz başarıyla gerçekleştiriyor. Evet sevgililer 5. boyut Altın çağ ''bir''lik çağıdır ve tüm dünya insanlarının sevgi ile bir'leştiği çağdır. Sizin Birleşiminizi engelleyen para, ülke, din, mezhep, siyaset gibi  eski enerjiler  Altın Çağda tamamen temizlenmiştir. Bizler sizlere ''korku''nun geçişin önünde engel olduğunu ne kadar çok söylesek az kalır. Birey olarak her birinizin kollektif bilinç içinde olması, geçişi olabildiğince yumuşak korkusuz biçimde kabullenmeniz, dünyanın geçişine büyük katkı sağlamaktadır.

3.6.3 yükseliş kapısı ile uyanan tüm varlıklar ve ışık işçileri ile birlikte kollektif bilinç geçiş ızgarasını tamamlamıştır. Sizler Altın Çağın öncü ışıklarısınız. Altın çağda korkuya yer yoktur. Karanlık tüm derinliklerine kadar yok olmuştur. Sizler Altın Çağa Bitiş enerjisini tamamen bırakan altın çağın içindesiniz ve sizde bırakın eski enerjileri onlar zaten yok...

Korku birleşime engel olamaz, ancak sizler korkuyu; eski enerjiler ile birlikte terk edersiniz. Paranız ve kimliğiniz ile Altın çağda var olamazsınız. Bırakın eski olan her şeyi! Kimliğinizi yeniden yazma zamanı ! Sizler mutluluk için altın çağı seçenlersiniz. Sizler ''bir''lik için Altın Çağı seçenlersiniz. Bırakın tüm eskimiş renklerinizi! Sanatçılar, bilim adamları, sağlık görevlileri, öğretmenler sizler 3.6.3 kapısından ışık işçilerini takip edenlersiniz ve arkanızdan geleceklerin öncülerisiniz. Bırakın eski enerjileri ve sizlere eski ile gelenlere söyleyin ve bir ışık verin. ''Altın Çağ şimdi buradadır, bu çağda kimliğin ve paran geçmez. Dünya senin mutluluğundur. Şimdi bu dünyada nasıl bir mutluluğun peşinde olmak istersin. Korkuyu ve eskiyi bırak.! Zaman Doğru Zamandır, birlik, kardeşlik ve sevgi zamanıdır''.

 Sizler ifşaat ile birlikte galaktik baharın filizlenen altın çağın altın çocukları! Yükseliş sizin başarınızdır. Selamlayın bu zamanı ve kollektif bilincin aşkı ile bağlanın ışığa. Muhteşem galaktik buluşmaya hazırlanın, korkuları ve eskiyi bırakarak Altın Çağ ızgarasına katılın ve kollektif ışığı yükseltin. Sevgi tüm karanlık zerreleri onaracak enerjiye sahiptir. Sizler sevginin her zerreyi yükselttiğini bilenlersiniz.
 Tüm kapılar açılmıştır uyanan varlıklar ve ışık işçileri! ışık sizdedir, sizin hizmetinizdedir. 5. Boyut Altın Çağ şimdi buradadır ve yeni enerjiler sizlerin hizmetinizdedir. Sevgi ve ışık her zerrede kazanıyor.

 Sirius misyonu
Türkiye kanalı

0 comments:

Yorum Gönder