21 Temmuz 2013 Pazar

ASLAN KAPISI İNİSİYASYONU – Ruhsal Uyanışınızda sonraki adım

lions-gateway-initiation
BAŞMELEK CEBRAİL
Shanta Gabriel kanalıyla
15 Temmuz 2013
Sevgililer,
Bu zamana Yeni Hayat Uyanışı adını verdik – Homo Luminus’a insan doğuşunda ruhsal yolculuğunuz - insan formunuzun tamlığında uyanmış bir Işık varlığı olmak. Sizler Dünyadaki bilincin evriminde birlikte – yaratıcı olarak Kutsallığınızı ve insanlığınızı bütünleştirme sürecindesiniz.
Tüm ruhsal yolculuklarda olduğu gibi, adayın ruhsal uyanışın sonraki seviyesini bütünleştirmek için geçmek zorunda olduğu inisiyasyonlar, portallar vardır. Ve sizler 26 Temmuz – 12 Ağustos arasındaki DNA’nızdaki kodları sonraki seviyeye aktive edecek olan olağanüstü Işık dalgaları olan iki haftalık bir portala, Aslan Kapısına yaklaşıyorsunuz. Bu, Ruhunuzun Kaderinin bir parçası olan 5M damganın bütünleştirilmesine yardımcı olacak.
Dünya’ya baktığımız zaman, gezegendeki her bir açık kalpte uyanış kodları ateşlenirken, tutuşan kıvılcımlar ve alevler görüyoruz. 12 Ağustos’a kadar daha önce  hiç görmediğimiz havai fişek gösterileri olacak. Cennetler sizi kutluyor ve bu gezegensel uyanışa yardımcı olmaya adanmanızı onurlandırıyor.

Varlığınızdaki Jiroskop (Denge Çarkı)
Bu yeni ışık kodlarını bütünleştirmek ve topraklamak için, varlığınızın kalbindeki Jiroskobu kuvvetlendirmeniz gerekir ki böylece Hakiki Dengede kalabilirsiniz. Bunu hazırlığınız ve niyetiniz ve aynı zamanda sizinle çalışan Üstatların ve Başmeleklerin yardımıyla yaparsınız. Bu Işık Dalgalarının zihinsel/duygusal alanlarınızdan eski enerjinin son kalıntılarını temizlemesine izin verirken, Işığın gücünü dünyaya demirlerken fiziksel bedeninizde yüksek frekansları uyandırırsınız. Bu çalışmayı yalnızca kendi ruhsal evriminiz için değil, tüm insanlık için yaptığınız gerçeğini göz önünde alın, insanlık şu anda bu fırsatın farkında olmasa bile.
Yeni frekansları taşırken ve Yaşamın olağanüstü birbiriyle bağlantılı Ağına demirlerken, manyetik bir Işık Feneri olursunuz. Varlığınızın titreşimiyle tınlayan ruhsal topluluğunuzu çekersiniz. Bu insanlarla temasa girdikçe, yuvada hissederseniz ve bu yeni frekanslar ayrıca Yuvanın o tanıdık niteliğine sahiptir. Sizi bütünüyle yeni bir seviyede besler. 26 Temmuz – 12 Ağustos Aslan Kapısı’nda sizinle birlikte yürüyen yüz binlerce ruh vardır. Saf dişil enerji tüm dünyaya yayılırken, kollektif bilinç Sevgiye kuantum sıçrama yapacak.
Sizin İçin Bir Armağan: Yaşamınız için Yeni Bir Partnerlik
Bu kodlar varlığınızda ateşlendiği zaman, gerçek Ruhsal Aktivist yeni frekansların bütünleşmesini sağlayan hayatta tasarlanmış bir fasılaya adanır. kadim zamanlarda, adaylardan “anusthan” yaratmaları istenirdi – yeni öğretileri bütünleştirmek için bir inisiyasyon periyodunda belirli ruhsal uygulamalar yaptıkları özel bir zaman. Dünyada yaşamak şimdi, hayatınızın inisiyasyon seremonilerini yansıttığı engin ruhsal bir aşram oldu. Aşram yaşamında olduğu gibi, bu süreçte asla yalnız değilsiniz.
Ruhsal Topluluğunuz her seviyede sınırsız destek sunarak, sürekli artan sayılarda sizinle birliktedir. Başmelekler bu uyanışı yönetiyor ve Melek öğretmenleriniz ve Üstatlarınız daha önce olmadığı şekilde gerçek ve kişisel bir şekilde sizin için mevcutlar. Ve şimdi sunulmakta olan yeni bir partnerlik var – Doğanın besleyici varlığı daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir şekilde size açılıyor.
Doğadan gelen bu Armağan ruhsal savaşçı olmaya istekliliğiniz ve gözüpekliğiniz için bir ödül olarak sunuluyor. Bu Armağan Doğanın Evrensel Varlığındandır – Dünya’nın evrimini oluşturan kuvvetler, bu olağanüstü Varlık Yaşamda Partneriniz olmayı öneriyor. Doğanın elemental kuvvetlerinin yardımıyla, inisiyasyon ateşlerinizden Zarif Yardım ile yürüyebileceksiniz. Işık Alemleri ve Doğanın Varlığı Uyanmış Yaşama bu güçlü İnisiyasyon sürecini kolaylaştırmak için size güçlü Besleyici ve Topraklayıcı Kuvveti sunuyorlar.
Basitçe ve zarafetle kullanılabilecek bir çok seviyeler vardır. İşte bir kaç öneri:
1. Ağaçlar, çiçekler, bahçeler, akan sular ile yapabildiğiniz kadar çok zaman geçirin ve Doğanın Işığın kuvvetleri tarafından aşırı uyarılmış olan hassas sinir sisteminizi yatıştırmasına ve beslemesine izin verin.
2. Yaşadığınız yerlerde canlı bitkiler ve çiçekler bulundurun, böylece her bitkideki ışıklandırıcı meleklerden almaya devam edebilirsiniz.
3. Kalbinizde ve zihninizde Dünya’nın Kutsallığını saklayın. Bu zamanda Doğanın size sunduğu şeyleri dinleyin. Tüm Yaşamın Anasının zarif, besleyici kollarından armağan alıyorsunuz. O uyanışınızda sizi sarmalamayı ve beslemeyi öneriyor. Dünya yaşamınızda size yardımcı olacak olan kalbinizde Güvenlik duygusu armağan ediliyor.
4. Sizi Doğanın özüyle uyuma getirebilecek Çiçek Özleri, Değerli Taş İksirleri ve enerjisel Işık Özleri kullanmayı düşünün. Uygunsa, Aromaterapi ve diğer destekleyici şifa, denge ve istikrar sistemlerini kullanın. Bunları geçmişte kullandıysanız, bunların Işığın yeni frekansını üstlendiğini göreceksiniz.
5. En önemlisi, şu anda yaşadığınız 5 nci Boyut Alemlerinde yeni yaşam uyanışına açılan bir diğer inisiyasyon portalında yürürken, Umudu, İnancı ve Güveni canlı tutun. Bu süreçte çok seviliyorsunuz ve ihtimam görüyorsunuz. Yaşam Ağındaki Işık Fenerleri olarak, Işığı tezahür etmiş bilince getirenlersiniz.
Kalbinizin gerçeğinde durun. Güzelliğin, Uyumun ve Sevginin varlığınızın hücresel yapısına nüfuz etmesine izin verin ve Aslan Kapısında sizi bekleyen Uyanmış Yaşamın yeni kalıplarına cesaretle adım atın. Ve öyledir.
Başmelek Cebrail
Shanta Gabriel kanalıyla
15 Temmuz 2013
www.TheGabrielMessages.com

0 comments:

Yorum Gönder