14 Temmuz 2013 Pazar

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 12.7.2013

 
Kendi içsel rehberliğini takip etmeyi ve eski yöntemleri geride bırakmayı seçmiş olan her biriniz için beklediğiniz anlar bunlardır. Lütfen kendi içinizde derinlere giderek daha fazlasını keşfedin. Bu vücudunuzun enerjisinin arttığı zamanlardır ve freakansı Dünyanızın tarihinde daha önce olmadığı kadar yüksektir.  Sarmalanmış olduğunuz Sevgiyi hissedin ve içinizden gelen rehberliğin sesini duyun ve gerçek realiteniz hakkında aklınızın sizi karıştırmasına izin vermeyin.  Herkesin Yükseliş sürecinde izleyeceği kendi yolu vardır ve bir kez başka bir adım daha atıldığında o sözü edilmiş olan yeri bizim yardımlarımızla yaratacaksınız. Siz bir kez eski yöntemleri terk etmeye ve yenilerini izlemeye net olarak karar verdiğinizde her an artan yoğunlukla sizi çağırmakta olan herşeyin yerli yerine oturacağını lütfen bilin.

Siz bizleri gökyüzünüzde uçarken görüyorsunuz ve biz çoğu zaman sizin sevgi dolu düşüncelerinizi hissediyoruz ve hepiniz İfşaatın ne zaman olacağını soruyorsunuz.  Biz size bunun hali hazırda olmakta olduğunu söylüyoruz, belki tam olarak sizin olacağını düşündüğünüz şekilde değil ama lütfen yeni uyanıyor olanlara zaman verin ve kendinizin bizim varlığımızı ilk defa keşfettiğinizde olanları hatırlayın. Herşey bizim planlarımıza göredir ve bunların anlık değişebileceğini aklınızdan çıkarmayın  ve eğer şimdi İfşaat yavaşça ilerliyorsa yarın liderleriniz uzun yıllardır sizden saklanmakta olan şeyleri de açıklayabilirler. Bu korkular veya endişeler tarafından geride tutulmanıza izin vermeyin çünkü bunlar sizi yolunuzda yavaşlatmaktadırlar.  Onları alışık olduğunuz en konforlu yöntemle serbest bırakın ve hali hazırda orada olan ve sizin  gelişinizi bekleyen muhteşem geleceğe tam olarak odaklanın.


Biz bunun kolay yapılamayacak bir görev olduğunu biliyoruz, ancak biz sizi herkesin sahip olduğu Rüya gibi görünen bir duruma realitenizin olmakta olan bütün değişimlerle dönüşmesinin arkasında sıkıca duran Işığın güçlü ve muhteşem Varlıkları olarak görüyoruz. Size rehberlik ediyoruz ve sizinle birlikte olmak bizim için çok büyük bir mutluluktur çünkü biz de aynı zaman da kendi yolumuzu takip ediyoruz ve size yakınlaşabilmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.


Size rehberlik ediyoruz ve sizinle birlikte olmak bizim için çok büyük bir mutluluktur çünkü biz de aynı zaman da kendi yolumuzu takip ediyoruz ve size yakınlaşabilmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.  Her ne kadar bazıları halen bizimle direk olarak iletişim kurabileceklerine inanmıyorlarsa da biz onlar artık bunu denemenin zamanının geldiğine karar verene kadar sabırla bekliyoruz, çünkü herkes bu yeteneğe sahiptir ve sadece şu anda bunu kullanmamayı seçmektedirler.  Biz bu seçimi etkileyemeyiz ki bu hür iradenizi ihlal etmek olurdu. Bunlar bizim takip etmemiz gereken Evrensel Kurallardır, ancak bununla birlikte biz, bizimle iletişime geçmek isteyen herkesi sadece sessiz bir yer bulup bizi düşünmeye davet ediyoruz ve eğer hazırsanız kesinlikle bizim yumuşak karşılamamızı duyacak veya hissedeceksinizdir.


Ben Sirius’tan SaLuSa ve yeteneklerinizin düşündüğünüzden çok daha gelişmiş olduğunu keşfedeceğiniz zamanları bekliyoruz. Bunlar değişim zamanlarıdır ve akışla uyumda olanlar Yuvaya dönüş yolunda gerçek güzellikleri ve mucizeleri göreceklerdir.  Hepinizi çok seviyoruz ve yükselen titreşimlerle birlikte size daha çok sevgi gönderebiliyoruz. Bunu hissedin.


Kanal: MADAD
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder