11 Temmuz 2013 Perşembe

SaLuSa 9.7.2013

 
Size kendimizi tanıtmak için doğru zamanı bekliyoruz ve bu bütün Evren ile birlikte muhteşem bir kutlama olacaktır. Biz buraya uzun zaman önce geldik ve mükemmel bir şekilde her şeyin tamamlanması durumunu en ince detayına kadar izliyoruz ve başarma görevimiz konusunda çok büyük sorumluluklar hissediyoruz. Bazen sizin gözünüzde hiçbir şey ‘doğru’ gitmiyor gibi görünüyor ancak sizi tekrar temin etmek isteriz ki bizimde aynı zaman da zamanlama hakkında planlarımız vardır ve size katılmak için mükemmel anı beklemekteyiz. 


Biz sizin seslenişinizi yüksek ve net bir sesle duyuyoruz ve her seferinde size daha fazla sevgimizi yollayarak cevap veriyoruz. Daha çok insan gerçeği bilmeyi arzulayıp düşüncelerinin ne kadar güçlü olduğunu hatırladıkça bu çağrı aynı zamanda artık bizim varlığımızı daha fazla saklayamayacak olan liderlerinizi de etkilemektedir.

Şimdi siz kendinizde karanlığın nasıl gönderilen Işık ile temizlendiğini görüyorsunuz, bu sırada aynısı da dünyada olmaktadır. Hepsi gölgelerden çıkartılarak Sevgi ve Işık ile temizlendi. Daha çok Sevgi ve Işık gönderildikçe daha fazla karanlık ortaya çıkarılacaktır. Kişisel olarak birçoğunuz çok eski konuların netliğe kavuştuğunu görüyorsunuz ve bunların binlerce yıl geriye, hatta Atlantis’e kadar dayandığını şaşırarak öğreniyorsunuz. Bu eski olanlar genellikle temizlemesi en zor olanlardır, ancak bir an için bile kendinizden şüphe etmeyin, ki eğer onları temizleyemeyecek olsanız onlar temizlenmek üzere ortaya çıkamaz ve çıkmazlardı. Bu biliş bile sizin sezgilerinizi güçlendirir, ve böylece kendilerini temizlemeyi gerçekten isteyenler Rehberlerinden ve Meleklerden yardım alırlar. 


Geleceği bizimle birlikte olan sizler kesin olarak bizim varlığımızı ve rehberliğimizi yolladığımız mesajlarda veya bizimle olan telepatik iletişimlerinizde hissedeceklerdir. Lütfen hepinizin bu yolla iletişim kurma yeteneğine sahip olduğunuzu unutmayın, sadece odaklanmaya  ve hepinizin sarmalandığı sevgi çemberinin içinde dengelenmeye ihtiyacınız vardır. Biz birçoğunuzun bizimle konuşmak istediğini görmekten çok memnunuz, sizin aileniz olarak ve bazılarınızın hissettiği gibi biz sizinle yakın ilişkiler içerisindeyiz. Yani eğer isterseniz bu iletişimlere kendinizi açabilirsiniz ve biz de mutluluk içinde sevgiyle cevap veririz, çünkü biz size yaklaşıyoruz.  Lütfen ne zaman ve nasıl olacağı konusundaki endişelerinizi bir kenara bırakın ve bunun sizin realitenizde muhteşem bir şekilde olmaya başlamasına izin verin. Unutmayın ki bu Evrendeki hepimiz için Yaratıcı’nın Planıdır ve ne kadar az endişe taşırsanız o kadar yakında bu muhteşem Işık dolu realiteye katılabilirsiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve size rüyalarınızda katılıyorum ve Yeni Dünyayı yaratıyoruz ve lütfen endişelerin sizi geride tutmasına izin vermeyin, ki siz onları serbest bıraktıkça beklediğiniz daha yüksek alemler size açılacaktır. Her zaman Sevgi ve Işığınızı herkesle ve Dünya Ana ile paylaşın ve bu size on kat daha fazla olarak geri dönecektir.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder