31 Temmuz 2013 Çarşamba

SaLuSa ( Yıldızlardan bir Dost) İletisi 23 Temmuz 2013

 
Biz şu anda Sevgili Dünyanızda olmakta olan muhteşem değişimi görmek ve ona yardım etmek için Evrenin dört bir yanından geldik. Her ne kadar biz sizden daha rahat yaşıyor olsak da biz de sizinle birlikte öğreniyoruz, yakında hayatınızı güçleştiren birçok ilizyondan nasıl kurtulacağınızı öğreneceksiniz.


 Lütfen her zaman kendi kaderinizin yaratıcıları olduğunuzu aklınızda tutunuz ve hayatınızın nasıl gideceğini belirleyen sizin tercihlerinizdir. Biz söylemenin yapmaktan daha kolay olduğunu biliyoruz, ancak güçlü bir niyet ile bugünlerde hiçbir şey imkansız değildir, hatta bu yeni uyanıyor olanlar için sizin gibi yolu açmış olanlardan daha kolaydır.

 Baştan beri Yaratıcı’nın planı buydu ve bunun bir parçası olduğunuz için kendinizle gurur duymalısınız. Bu ve gelecek hafta Işığın yüksek frekansları size gönderilecek, bu daha önce olduğundan çok daha yüksek olacaktır ve onlara hazırlanmak akıllıca olur. 

Varlığınıza daha fazlasını kabul edebilme kabiliyetine sahip oldukça niyetleriniz daha da güçlenecektir. Size birçok kez söylediğimiz gibi Işıkta hiçbir şey saklanamaz, eğer hala dikkatinizi gerektiren bir şey varsa onu şimdi hiçbir korku veya kendinizden şüphe duymadan temizleyin, eğer hangi yolun en iyisi olacağını bilemiyorsanız Rehberlerinizden, Meleklerden, Yüksek Varlığınızdan veya bizden yardım isteyin ve emin olun ki cevap alacaksınızdır.

Biz bu hiçbir şey bilmeme zamanının çok yakında ortadan kalkacağını net bir şekilde görebiliyoruz, ki daha önce çok gizli olan bir çok bilgi dünyanızın her yerinde ortaya çıkmaya başladıkça medyanızdaki alışılagelmiş haberler sizin gerçeği öğrenme arzunuzu tatmin etmemektedir. Biz perdelerin arkasını görüyoruz ve şimdi size söyleyebiliriz ki doğru ve değiştirilmemiş bilgilerin dağılım zamanı şimdi buradadır. 


Uzun zamandır bunun olmasını arzu ediyordunuz ve şimdi bütün kaynaklardan haberlerin oldukça hızlı bir şekilde aktığını göreceksiniz. Bazıları halen örtbas etmeye çalışsa da diğerleri dünyanızı dengeye getirecek olan değişiklikleri özgürce ifade etmektedirler. Barış günün sözcüğüdür ve siz çoktan bazı liderlerin eski konuları geride bırakarak komşularıyla yeni ve dostane ilişkiler başlatmak arzularını ifade ettiklerini görüyorsunuz.

Bunlar ilk bakışta göründüğünden daha hızlı ilerlemektedirler, hatta yıkılmazmış gibi görünen eski finans sistemi bile şimdi artık yapacak bir şey kalmamış gibi görünüyor, ancak yakında açıklanacak olan parayla yeni alışveriş sistemi ve onun türevlerini kabul edin. Her ne kadar birkaç yıl daha parayı kullanacak olsanız bile birçoğunuz onsuz nasıl olabileceğini hissedebiliyorsunuz ve bu sizin böylesine değiş tokuşa ihtiyaç kalmayacak Altın Çağ topluluğunuzun tabanını oluşturuyor. 


Bu zaman kesinlikle gelecektir çünkü Dünya Milletinizin gelişiminin bu noktasına güvenli bir şekilde gelmesi ilahi olarak planlanmıştır. Bu Büyük Plan üzerinde biz müttefiklerimiz ve sizinle birlikte çalışmaktayız ve çoktan oldukça büyük bir ilerleme kaydettiğimizi hissediyoruz. Siz aynı şeyi hissetmiyor musunuz?

Ben Sirius’tan SaLuSa ve her zaman olduğu gibi hepinize bütün sevgimi yolluyorum, olan her şeyin neşesini hissedin çünkü bu sizi hayal ediyor olduğunuz güzel ve barış dolu geleceğe götürüyor. Bütün mesajlarımız aracılığıyla size yolladığımız sevgiyi hissedin ve haberlere hazır olun.

Kanal MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder