28 Temmuz 2013 Pazar

Ashtar Konuşuyor: Yeni Çağdaki İletişim – 24 Temmuz, 2013

 
Yeni bir enerji ve heyecan dolu bir zamana girmek üzere olduğunuzu biliyorsunuz. Aslan Kapısı daha önce sevgili gezegeninizin hiç deneyimlemediği türden bir enerji patlaması getirmek üzeredir ve köşede beklemektedir. Hepiniz bu yeni enerji dalgasından faydalanacaksınız.

Bu zamanı bizlerle bağlantıya geçmek için  kullandığınızı görmekten memnuniyet duyarız. Bu kutsal zaman da bizim enerjimizi kullanarak aktif bir şekilde temasa geçiniz. Tercih ettiğiniz metod olan kanal mesajlarını okumak yerine, direkt irtibatı kullanmayı deneyin ve enerjilerimizle uyumlanın.



Aslan Kapısı arzu ettiğiniz bağlantıya geçme konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Ve eğer size bizimle ve Var Olan Herşeyle nasıl bağlantı kuracağınıza ilişkin tavsiye vermemize müsaade ederseniz, bunu yapmaktan mutluluk duyacağız.

Elbette ki Dünyevi hayatınızın her saniyesinde Var Olan Herşeyle bağlantıdasınız. Ayrı olduğunuz hissini veren bir illüzyonu çok başarılı bir şekilde oluşturmuş olsanız bile, kalbinizde bunun illüzyondan başka birşey olmadığını biliyorsunuz. Gerçekte, siz Kaynağın bir kıvılcımısınız ve ayrılık tek kelimeyle mümkün değildir siz Var Olan Herşeyle bağlantınızı koparamazsınız.


Dolayısıyla, sizden bizimle temasa geçmenizi isterken, bizimle yeniden bağlantı kurmanızı kastetmiyoruz  çünkü siz asla bizimle olan bağlantınızı zaten yitirmediniz. Biz sadece bizimle bağlantınızı bilinçli olarak  artırmanızı kastediyoruz, ve ben bugün, eğer bunu yapmama izin veririseniz, bunu başarmanıza yardım etmek için buradayım.


Bizimle temasınızı geliştirebileceğiniz birçok yöntem vardır. Aşağıdaki teknik sadece bir örnektir. Bunu başlangıç noktanız olarak kullanın ve kendinize ait bireysel yönteminizi keşfedin, kalbinizin size rehberlik etmesine izin verin ve hayal kırıklığına uğramayacaksınızdır.
 

•         Sessiz bir an sağlayın ve rahatlayın.
 

•         Ayaklarınızı yere sıkıca temas edecek şekilde bulundurun.
 

•         Birkaç derin nefes alın.
 

•         Kalbinizden bir Işık topunun yayılarak etrafınızı sardığını imgeleyin. Bu sizin kendi korunmanızdır.
 

•    Rehberlerinizden, Yükselmiş Üstatlardan, Meleklerden ve Başmeleklerden sizi korumalarını ve niyetinizi sadece Işık Varlıklarlarıyla bağlantı kuracak şekilde iyice belirginleştirmelerini isteyerek bu korunmayı güçlendirebilirsiniz.
 

•         Tepe çakranızın üzerinde bir Işık topu imgeleyin ve bu Işık topunu kalbinize doğru çekin. Bu Işık topu Var Olan Herşeyin Işığını simgeler.
 

•         Bırakın top bedeninizin içerisinden geçerek aşağıya Gaia’nın kalbine doğru insin.
 

•         Işığınız sayesinde Gaia’nın kalbinin nasıl genişlediğini imajine edin ve bu Işığı bedeninizin içerisinden geçirerek yukarıya tepe çakranıza çekin.
 

•        Bu Işılkla tepe çakranızı aktive edin. Tepe çakranızı dönmeye başlayan düz bir  tabak olarak gözünüzde canlandırın. Bu dönen tabağın Gaia’nın kalbinden yukarıya tepe çakranıza çektiğiniz bu parlak Işığı nasıl güçlendirdiğini imajine edin, ve bu parlak Işığı kalbinize çekin.
 

•         Şimdi konuşmak istediğiniz belirli bir kontağı çağırın, veya sadece bizden sizinle sohbet etmek için ortaya çıkmamızı isteyin.
Bu tekniği her türlü iletişim için kullanabilirsiniz ve lütfen emin olun ki bütün Işık Varlıkları çağrınıza karşılık vermek için isteklidir.
Neden Gaia’nın nasıl olduğunu sormuyorsunuz? Ya da Yıldız ailenize bir selam göndermeyesiniz?  Neden Agartalı erkek ve kız kardeşlerinizle, veya Elfler alemiyle bağlantı kurmayasınız?


Olasılıklar sonsuzdur - ve bir çocuk gibi sadece oyun oynamaktan çekinmeyin. Yeni iletişim yönteminizi keşfederek eğlenin, fakat çok yüksek beklentiler içerisine girmeyin - biraz pratiğe ihtiyacınız olacak. Bununla kendinize güvenme deneyimi kazanmanızın gerekliliğini kastediyoruz.


Her biriniz ve hepiniz bizimle ve Var Olan Herşeyle bu şekilde temas kurabilir- sadece denemeniz ve sonucu olumlamanız gerekmektedir. Belki de bazılarınızdan ifadelerimizi yaymasını isteyeceğiz ancak bu uygulamanın öncelikli hedefi bu değildir. Bütün bunlar ailenizle bilinçli bir şekilde bağlantı kurarak keyif almanıza yöneliktir.


Her bir çağrının tümüne bireysel olarak ve her biriniz için en iyi olan yöntemle  karşılık vereceğiz - sadece uygulanan işleme güvenin. Temas çağrılarınızı ne kadar sabırsızlıkla bekliyor olduğumuzu bir bilseydiniz!


Son olarak, unutmayın ki temasımız birincil olarak kalbinizden geçer, göklerinizde uzay araçlarımızı görmekten değil.


Ben Ashtar, size bu mesajı sunuyorum çünkü Gaia’nın yeryüzündeki derinden sevilen ailemizle bağlantımızı güçlendirmek için can atıyoruz. Çağrımıza kaçınızın uyacağını görmek için meraklanıyoruz.


Yakında yeniden birleşeceğiz, fakat o zamana kadar her birinizle daha geniş ve daha direkt bir iletişime sahip olmayı çok isteriz.
En derin sevgilerimle

 Ashtar

çev:pınar gelişir, mahmut kılıçlıoğlu, mk


0 comments:

Yorum Gönder