9 Temmuz 2013 Salı

BM MİKAİL: GELMEKTE OLAN IŞIK DALGASI & ASLAN KAPISI 2013

148509_3357558237998_1952105506_n

Yeni Dünya Enerjileri Temmuz/Ağustos 2013

 BAŞMELEK MİKAİL ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Dünya Gezegenindeki bu ilham veren ve çalkantılı zamanda size geliyoruz. 2012 Portalı geçişinden sonra, Dünya Yeni Kalıplara ve Var Olma Şekillerine geçiş yapmaya devam ediyor. İndigo Nesli eski sistemleri yıkma ve Yeniye yer açma Misyonunu gerçekleştirmek için ilerliyor! Şu anda Dünyada tezahür etmekte olan Barış, Topluluk ve Özgürlüğün derin arzusu var. Geçmişte Barış ve Uyum yaratmak için Yüksek Seviyelerde yapılmış olan çalışma şimdi Dünyada değişim olarak Fiziksel Forma tezahür etmeye başlıyor.
Mart 2013′teki Bahar Ekinoksundan Kuzey Yarıküre Yazına kadar olan bu periyot Kaos ve Kargaşa, Büyük Değişim periyodu oldu. Türkiye ve Brezilya gibi ülkelerde İndigo Enerjisi ortaya çıktı ve hükümet yöneticileri protestoların ve meydan okumaların doğasını hala anlamıyor. Farklı bir seviyeden, Beşinci Boyut ve Birbirine – Bağlı Olmak için “hatları döşenmiş” olan Genç Yetişkinlerden gelen meydan okumaya hala eski üçüncü boyut şekliyle düşünüp tepki veriyorlar. Genç Yetişkinlerin amacı Topluluk, Demokrasi, Paylaşım ve Şiddet Olmayan araçlarla Değişimdir.
Sizler 2013′ün Aslan Kapısına ilerlerken, gelen Galaktik Enerjiler değişim sürecini ve Yeni Yıl için Yeni Işık Kodlarının akışını yoğunlaştıracak. Sanki bir Fırsat Kapısı açılmış gibi olacak ve Dünyanızda değişim hızlı ve geniş kapsamlı olacak.


Aslan Kapısı 2013
Birçok kişi bize Aslan Kapısının ne olduğunu ve adının neden Aslan olduğunu sordu. Bu kısmen Güneşin bu zamanda ASLAN burcuna girmesi gerçeğine değinir ve bu enerjiler Sirius’un Aslan enerjisi, Kedigil Enerjisi altında Dünya’ya bütünleştirilir, kedigil enerjileri haşin, mağrur ve çok “asil”dir. “Kapı” veya “Yıldız Kapısı” yaklaşık iki haftalık bir periyottur, bu periyotta bir vorteks açılır ve Galaktik Merkezden gelen yoğun Işık dalgası Dünya’da alınır. Bu “dalga” Dünyanın sonraki yıl/döngüsü için Evriminin yeni Işık Kodlarını içerir ve Gezegensel Yeni Yıl olarak bilinir.
Sirius yıldız sistemi her mümkün olduğunda, Dünyanın Evrimiyle her zaman yakından çalıştı. Siriuslular, Atlantis travması önceki tüm uygarlıkları yok ettikten sonra Kadim Mısır uygarlığının kurulmasına yardımcı oldular. Mısır uygarlığı Dünya’ya Siriuslu Bilgelik Koruyucuları tarafından aktarılan “Yıldız Bilgeliğini” ve Elohim’in “Yaradılış Hikayesini” taşıdı. Kadim Mısır’da, Siriuslular Merkezi Güneşteki Galaktik Konsey ile Dünyanın insanları arasında Aracı idiler. Her yıl, 26 Temmuz ve 12 Ağustos arasında, Merkezi Güneşten gelen yeni bir Galaktik Işık dalgası Dünyaya doğru yönlendirilir ve Kuzey’deki Sirius’un Güneşle ilişkili Yükselmesiyle bağlantılı olarak Güneş tarafından büyütülür. Siriuslular bu enerjiyi Giza’daki Piramit kompleksine alırlardı ve sonra Kodları Dünya Izgaralarına aktarırlardı, bu Enerjilerin huzurlu ve akışkan aktarımını sağlardı. Giza Yıldız Kapısı kapandıktan sonra, Dünya aktarımları hala Sirius aracılığıyla yapılmaktaydı, ama Dünya tarafından ahenkli şekilde alınmamaktaydı ve bu nedenle Dünya’nın evrimi yavaşladı ve hatta bir süre bozuldu. Ancak, son on yılda, Dünya Beşinci Boyuta yükseldi ve Galaktik Konseyin tam Üyelik Statüsüne “mezun oldu” ve şimdi Aslan Kapısı aktarımları Büyükler Konseyi ve Dünya Koruyucu Konseyi vasıtasıyla Dünya tarafından direkt olarak alınıyor ve yeni Kristal Dünya Izgaraları aracılığıyla dağıtılıyor. Bu şekilde Yeni Dünyanın Evrimi Galaktik Konsey ve Büyük Merkezi Güneşten alınan Işık Kodlarının “talimatlarını” takip edecek.
Bu süreç Dünyanız için oldukça yenidir ve Sirius Işık Temsilcileri yardımcı olmak için hazır beklerken, gelmekte olan dalganın yönetimini Dünya Konseylerine ve Işık Ailesine bırakıyorlar. Bu nedenle Sevgili Aile, şu anda hissetmekte olduğunuz şey Dünyaya yaklaşan ve Dünya Bilincine bütünleşen bu gelen Işık Dalgasıdır.
26 Temmuz – 12 Ağustos Işık Dalgası
Sevgili Işık Ailesi, bu gelen Işık Dalgası Gezegensel Frekansları Yüksek Bilinç Seviyeleri için etkili şekilde “Yeniden Ayarlayacak”. Elbette bu, eski üçüncü boyut “illüzyonunun” parçalanmaya ve yıkılmaya devam edeceği anlamına geliyor. Hala Üçüncü Boyut Bilincine tutunanlar için, her yerde kaos patlak veriyor gibi görünecek ve onlar paranoyak, öfkeli ve umutsuz olacaklar. Yüksek Bilinç ile görebilen ve hissedebilenler için, yeni bir şafak doğuyor ve yeni bir yaşam şekli yükseliyor gibi görünecek, ki elbette bu gerçekleşiyor.
Bu zamanda ne beklenebilir? Anahtar sözcüğün “yoğunluk” olduğunu düşünüyoruz. Her şey gerçek üstü olma noktasına kadar çok yoğun görünecek. Kişisel yaşamlarınızda, hala eski üçüncü boyut bilincinizden kalan her ne varsa uzaklaştırılması ve yerine yüksek titreşimli bir şeyin konulması gerekecek. Eski enerjilere duygusal bağlarınız varsa, bu zor olabilir. Ancak, eğer sadece salıverir ve değişimlere izin verirseniz, o zaman bunlara minimum zorluk ve aksama ile ulaşılabilir. Fikir basitçe SÜRECE GÜVENMEK ve neyin gerçekleşmesi gerekiyorsa ona izin vermektir.
Işık Bedenlerinizi aktive etmiş olanlarınız için, gelen Işık Dalgalarını Işık Bedeninize bütünleştirmek basit bir konu olacaktır. Aynı zamanda, Fiziksel Beden bir kez daha, Yeni Dünyada daha ileri Evrim için fiziksel formun yeni Işık Kodları ile hizalanmasını sağlamak üzere DNA güncellenmesine giriyor olacak.
Bu Enerji akışı bir çoğunuzun yoğun şekilde YARATICI hissedeceğiniz ve yeni fikirlerle dolup taşacağınız anlamına gelebilir. Hatırlayın, bunların hepsini hemen harekete geçirmek zorunda değilsiniz, sadece bu Yeni Dalgada Bolluğun ve Işığın Akışını kabulleniyorsunuz. Size en iyi görünen şeyi seçin. Ayrıca fiziksel olarak enerjilenmiş hissedebilirsiniz ve bedeninizi yüksek frekansa çıkarmak için diyetinizi ve egzersiz modellerinizi değiştirme arzusu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda belki, uyku zorluğu ve aşırı enerjilenmiş ve endişeli olma hissi yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin, sizler gelen Işık Dalgasını bütünleştirirken bu geçecek.
Temmuz/Ağustos’ta Önemli Tarihler
Bunlar bu Süreçte Anahtar Anlar olacak:
25 ve 26 Temmuz: “Yeni Yıl”
8 Ağustos…. 8/8 … Yıldız Kapısı/Vorteks aktarımlarının Zirve anı
8 – 12 Ağustos: “Kapının” En Yüksek Noktası
19  – 23 Ağustos… Aslan/Kova’da Dolunay ve yeni Güneş/Ay Kodlarının bütünleştirilmesi
Yeni İnsan/İnsan Melek Işık Beden Kalıbı ve Gelen Enerjileri Almak için Aktivasyon
Sevgililer, sizler bu Altın Işık Dalgasına girerken, merkezinizde – Kalbinizde – kalmayı ve Işık Bedeninizi parlak ve temiz tutmayı hatırlamanız önemlidir. Çok Boyutlu halinizde “yerçekimi merkezinizin” Kalbiniz olduğunu hatırlayın. Kalbinizden nefes alın, Kutsal Kalbiniz olan bu merkezden Işık ve Sevgiyi soluyun.
Sonra, ayaklarınızın altındaki Dünya Yıldızı Çakranıza ve Dünya’nın merkezindeki Dünyanın Kalbine bağlanarak kendinizi TOPRAKLAMAYI hatırlayın ve Dünya Yaşamın Kozmik Nabız Atışıyla titreşirken, Kalbinizin Dünyanın nabız atışlarıyla senkronize olmasına izin verin.
Ayrıca, Taç Çakranızın üzerinde olan ve Ruhunuzun oturduğu Ruh Yıldızı Çakranıza bağlanmayı hatırlayın. Taç Çakranız vasıtasıyla o enerjiyi Kalbinize çekin, böylece Kalbinizdeki İlahi Kıvılcımı tutuşturur. Kalbinizde Melek varlığınızın İlahi Alevini yaratmak için Ruhunuzun ve Canınızın İlahi Kıvılcım ile nasıl harmanlandığını hissedin. Ayrıca, Solar Çakranızın Güneşten gelen enerjileri nasıl emdiğini ve bütünleştirdiğini ve Işık Bedeninize dağıttığını hissedin. Aynı zamanda, Galaktik Çakra Galaktik Merkezden gelen Işık Dalgalarının Işık Bedene bütünleştirilmesini ve Işık Bedenin İlahi Olanın Parlak Işığıyla dolmasını sağlar.
İlahi Enerji ve Işıldama bütünleştirilir ve Yeni Dünya Işık Izgaralarında paylaşılır – Kalpten Kalbe!
Yeni Dünya tezahür ederken, bu Parlak Işığın tüm Gezegende Kalp Izgarasında Işık İşçilerinden Işık Savaşçılarına ve tüm Işık Ailesine nasıl aktarıldığını hissedin!
Ve nerede olursanız olun ve ne yapmakta olursanız olun, gelen Işık Dalgası için bir Işık Feneri ve Parlak Işıldayan bir kanal OLDUĞUNUZU bilin!
(Çeviri: Saffet Güler)
© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global

0 comments:

Yorum Gönder