12 Temmuz 2013 Cuma

Matthew Ward 4 Temmuz, 2013 Mesajı

 
AB “bağımsızlığı”; Tanrı: politika, katılımın üç düzeyi, adayları tayin etmek; hüküm süren titreşimlerin çok yönlü etkileri; hafıza kaybı, beslenmenin faydaları; denge

Bu istasyondaki bütün ruhlardan sevgi dolu selamlar, ben Matthew. Bizim gözetleme  noktamızdan, insanlar hüküm süren titreşimlere karşılık verirken  Dünya  hızla tekrarlanan elektronik flaş denizine benzer. Gelişmeleri görmektense daha çok neler olup bittiğini hissediyorsunuz..



Buna geri döneceğiz, ancak önce Birleşik Devletlerin geleneksel Dört Temmuz geçit törenleri, vatansever konuşmaları ve havai fişekleriyle İngiltere’den bağımsızlıklarını kutlamalarına ilişkin geçmişe önemli kısa bir bakışı size sunmak istiyoruz.

Kolonilerin İngiliz  yönetiminden bağımsızlaşmak için savaşmalarıyla Yüksek evrensel konseyi canların bağımsızlıklarını sergileyen bir vitrini amaçlıyorlardı. Bir kez birleştikten sonra, bu ulus dünyanın geri kalanına insanların Tanrı vergisi haklarını uygulamakta özgür oldukları zaman, huzurlu bir şekilde, yardımlaşma içerisinde, yaratıcı ve bolluk içerisinde yaşadıklarını göstermiş olmakla yükümlüydüler.


Eski yerleşimcilerin birbirini izleyen dalgalanmaları “özgür olma” dürtülerini takip etti ve Birleşik Devletlerin kurucuları yurttaş haklarını garanti eden bir millet oluşturmak için, nüfusun çoğunluğu bundan hariç tutulduğu için her ne kadar da başlangıçta sınırlı omuş olsa da, ilahi ilham taşıyan misyonlarına uygun davrandılar. Gezgende aşırı derecede kemikleşmiş olan karanlık esirliğin yayılmasını ve kadınların oy kullanma haklarından yoksun bırakılmalarına olanak sağladı.


Gücü, kısmen, İngiltere’nin kıraliyet ailesine yerleştirilmiş olan İlluminati için  bu dahil edilmeyenlerin hiç önemi yoktu. “bağımsız” halkın ya da doğal kaynakların muazzam zenginliğnin kontrolünü kaybetmek üzere değildiler ve süratli bir şekilde Avrupa imparatorluklarını Atlantik boyunca genişlettiler. Endüstrilerin, bankaların ve hükümetin zirvesindeki kişiler aracılığıyla - ve daha sonra  hukukun içerisine gizlice sokularak Amerikan Merkez Bankası ki hiç bir açıdan federal olmayan bir kurumdur- İlluminati Birleşik Devletlerin kontrolünü geri kazandı.


Yüzyıllar boyunca sizin dünyanız için tasarlanmış olan bu millet, işaret ateşini söndürdükleri için global bir hal alana kadar onlar kendi yozlaşma ve aldatma ağlarını yaymaya devam ettiler. Şimdi bu ağ kalan döküntülerini de kaybediyorken, tanrı ve tanrıçalar olarak her zaman sizin olan egemenliğinize şuurlu olarak adım adım  sahip çıkıyorsunuz.


Şu halde, her ne zaman mesajlarımız siyasi olarak ilişkili bir bilgi içerirse, okuyucular itirazlarını email olarak gönderdiler. Bu daha nazik olan yorumlardan bir tanesidir:: “Eğer mesajlar bizi ruhsal olarak yükselişe hazırlamak durumundaysalar,  Matthew daha önce öyle olduğunu söylemişti, buna bağlı kalması ve bizim politik görüşlerimizi etkilemeye çalışmaktan vazgeçmesi gerekir.”


Neden politik konular ve onun yükseliş - Dünyanın ve sizin toplumunuzun yükselişi- bağlamında önemli olduğu hakkında tekrar açıklama yapmaktansa annemden Tanrının bu konuyla ilgili ne nediğini kopyalamasını istedim.


[ Aşağıdaki, “ Haberdar olun ve Harekete geçin”  Evrenin Sesleri’ndeki bir bölümden alınmış bir pasaj, 4 Ekim 2003’de aktarılmıştı.]


Gezegen vatanınızın tüm ülkelerini, tüm halklarını, tüm ekonomilerini ve kaynaklarını kontrol eden politika dünyanızı şu anda bulunduğu harap hale getirmekte aracı olmuştur.
Dünyadaki hiç bir ülkede insanlar özgür değildir. Bin yıllarca gezgeninizin dışındaki karanlık canlar medeniyetleri liderlik pozisyonundaki istekli Dünya erkek ve kızkardeşlerini geri kalan insanları kandırması ve sindirmesi için etkilemektedirler. Milli liderlik rollerinin kimin elinde olduğuna bakmaksızın, insanların ve hatta belki yöneticilerin bilmediği güçlerin emirleriyle yönettiyorlar.


O karanlık yabancı kuklacıların etkisi tüm savaş ilanları ve dünyanın ekonomisi ve kaynakları ile ilgili tüm kararlarla sonuçlandı. İkincil amaçları Güce olan açlıkları onları can atan kuklalar yapan Dünya liderlerinin kontrolünü ve  servetini artırmaktır, böylece bugün siz muazzam zenginlerin emsalsiz toplanışının,  fakirleştirilmiş milletlerin, kasıtlı çevre tahribatının ve hükümetle ortak bağlantılardan sızan yozlaşmanın bulunduğu bir dünyaya sahipsiniz.


Kuklacıların nihai amaçları gezegeninizi imha etmektir. Bu olmayacaktır, fakat herkes için hayırlı değişiklikler dünyanızın liderlerinin karakterinde değişikliği gerektirir. Ruhsal bütünlüğe sahip liderler için talepte bulunan sesler yükseltilmelidir- bu tür bir karakter örnek olarak gösterilmiştir, ilan edilmiş değildir. Hiçbir liderin bugüne kadar güçlü erdemleri olmadığını ya da adaletsizlik ve eşitsizlikleri protesto eden seslerin hiç yükselmediğini kastetmiyorum –doğrusu böyle bireyler olmuştur. 


Bu cesur canların bir çoğu bu yolda ya zarar görmüş ya da ölmüştür, ve yaptıkları hayır işlerinin büyük bir kısmı kendine hizmet eden liderleri körü körüne takip eden onlardan sonraki jenerasyonlar tarafından bozulmuştur.

Şimdi, insanların kollektif iradesi bu durumu açığa çıkarmak ve karşı koymak için yükseliyor. Yalanlar açığa çıktıkça, daha fazla yalan söyleniyor, ve onlar da açığa çıkacak. Acımasız rejimler değişmelidir ve değişecektir.  Sizin medeniyetiniz ve uzay ailenizin birçoğu arasındaki ortak bir çabayla bu huzurlu inkılap için planların hazırlanmakta olmasına rağmen, daha iyi daha parlak bir dünya arzulayan sizlerden hiçbirini bunu yaratmaya yardım etme sorumluluğundan muaf tutmaz. Hepiniz tam olarak bu zamanda  olduğunuz yerde olmayı seçtiniz dolayısıyla bunu tam olarak yapabilirsiniz! 

Aslında, bazılarınız diğer hayatlarında dünyada ve daha da ötesinde büyük liderler olarak bedenlendiler,  ve şimdi ilham verici ve geliştirici benzer roller üstlenmek için geri geldiniz.
Saygıdeğer yönetim organlarının meydana getirilebilmesi için üç düzeyde hareket etmelisiniz. 


İlk düzey ruhsaldır, ve size ruhsalın ne OLMADIĞINI anlatacağım: Hiç bir dininizin halk yığınına üyelik değildir. Büyük çoğunlukta belirgin olan kendini daha erdemli görme değildir. Başını kuma gömercesine bir ibadet hayatına kaçış değildir.” Ne iyi ne de kötünün var olmadığını çünkü bunların sadece yargı olduğuna inanmak değildir. Herşeyin bir ilahi nizam içerisinde olduğunu ve sizin katılımınız olmadan doğal akışını sürdüreceğini kabul etmek değildir. 

Dünyanın size zaten illüzyon olduğu söylendiği için dünyada olup bitenleri görmekten kaçınmak değildir. Bunların hiçbirinde gerçeklik yok demiyorum, benim söylüyor olduğum şey ruhsallığın hiçbirisini öz veçhesi olmadığıdır.
Ruhsal düzeyde karanlık bir şekilde yöneten liderlerinizi lider olma liyakatindeki insanlarla- ruhsal bütünlük içerisindeki gerçek liderlerle-  değiştirmek kalpleriniz bünyesindedir. 


Bu sizin sevginin nerede olduğuyla ilgili alışılagelen bir tasvirinizdir, değil mi? Esasında, sevgiyi hissetme canın salahiyetindedir, fakat ruhsal, zihinsel ve bedensel olarak sizi yükseltmek için kalpte, anında bütününüze yayılan güçlü fizksel etkileri vardır.
Sevgi kendinle, yaşamakla başlar ki böylelikle kendini sevmek nefes almak kadar doğal olur. Ancak o zaman sevgiyi verebilir ve alabilirsiniz.. 


Sevgi çabuk yayılır, sınırsızdır ve her zaman her yerde olma özeliğini taşır. Ruhun çıplaklığını olgunlağa, hastalığı sağlığa, yokluğu bolluğa dönüştüren sevgidir. Dünyanızın bütün acılarını çoğaltan sevginin eksikliğidir, ve acıları iyileştirecek olan boşluğu sevgiyle doldurmaktır. Bu, sizden ızdırabı yoksunluğu ve kötülüğü sevmenizi istemek değildir!  Bu sadece sizden sevgiyi hissetmenizi istemektir ki böylelikle o enerjiyi yayabilesiniz - o boşluğa doğru yolunu arayacaktır.

İkinci düzey zihinseldir - adaylarının söylediklerini benimsemektense neyin gerçek olup olmadığını ayırt etmek için derinlemesine düşünmek. Birden bire fark edeceğiniz şey, hangi bilgi gerçeğe uygundur hangisi değildir? Hangi kaynaklara güvenilebilinir? 


Çok uzun zamanlardan beri bir jenerasyondan ötekine, birbiri peşi sıra  niyeti üzerinizdeki kontrolü devam ettirmek olan birkaç  can tarafından aldatıldınız, dolayısıyla gerçeğe erişim o kadar kolay elde edilmez. Bunu nasıl ifade edebilirim ki bir dizi Yapılmaması gerekenler olmaktan çıksın? Her zaman ifadelerde olumlu olmayı tercih ederim, ve zaten ruhsallığın ne olmadığını açıklarken bu konuda taviz verdim.

Pekala, nasıl devam edeceğimi biliyorum - dünyanızda ne istediğinizi düşünün. Eğer bu barış, uyum ve yardımlaşma ise, bu düşüncelerinizi odaklayacağınız yerdir. Dünyaya bunu ne getirecek? 


Neyin getireceğini düşünün: tüm ırklara ve inançlara ve cinsiyetlere karşı saygı ve asalet, yardıma ihtiyaç duyulan yerde yardım; Dünyanın muazzam zenginliklerinin adaletli paylaşımı; tüm hastalıkların tedavisi; eğitim, herkese iş ve konforlu ev olanağı sağlamak; dürüstlük, iyi yüreklilik, merhamet, adaletlilik, uyum, paylaşma, doğruluk, bağışlama.

Tüm bu vasıfları ve koşulları düşünün ve kalbiniz ve vicdanınızın sizi bu vasıflar ve durumlarla en yakın olarak tanımlayacağınız adaylara yönlendirmesine izin veriniz. Adayların kalplerinin ve canlarının dahil olmadığı propaganda sözlerindeki ifadeler değersizdir. Sadece  gözlerinizin ve kullaklarınızın değil, Kalbinizin ve canınızın dünyanızın yükseltilmesi için gerekli olan sevgi ve ışığı emsali olan kişilere yönlendirmesine izin verin.


Üçüncü düzey icraattır. Güven ve saygı duyduğunuz liderler istiyorsanız, o gayeye doğru çalışın. Halka açık ve finansal olarak  görevde olmasını istediğiniz insanları destekleyin, ancak bu mümkün değilse, o zaman gerçekte bu pozisyonlarda olan kişilere odaklanan enerjinizin gücü aracılığıyla niyetinizi açığa çıkarın - Niyetimin gücünü aşırı güçlü bir şekilde vurgulayamam! 


 Emin olabilirsiniz ki şu anda iktidarda olan kişilerin aktif bir şekilde çalışan yandaşları olacaktır çünkü bu insanların, damlaların karşılığında büyük hediyeler alırlar. Sevgiyi, barışı ve uyumu isteyen siz  bunları yaratmak için yaydığınız enerji karşılığında kıyaslanamaz bir biçimde daha büyük zaferler alacaksınız.

Teşekkürler, Anne, ve şimdi sizin vuku buluyor olanı görmektense daha çok hissediyor olduğunuzla ilgili ifademize geri dönelim. Bedenlerin ayarlanmak zorunda olduğu yüksek vibrasyonların etkilerine karşı hiç kimse duyarsız değildir. Bu tamamıyla ışığı absorbe eden herkesin yararınadır - hücreleri karbon yapıdan kristale dönüşüyor, ve eğer rahatsız edici fiziksel, duygusal ve zihinsel hisler uyumlanma ile bağlantılıysa, geçecektir.


En çok rahatsızlık veren etki çok kısa süren hafıza kaybı olabilir. Belki çok iyi tanıdığınız birisinin ismini hatırlayamayabilir ya da belirli bir kelime hatırlayamayabilirsiniz. Bir odadan çıktığınızda ya da arabanıza bindiğinizde, gitmeye niyet ettiğiniz yeri ve nedenini unutursunuz. Veyahut belki de, Markette bulunduğunuz anda,  oraya almaya gittiğiniz eşyayı anımsayamazsınız. Bunları ya da benzeri türden kaymaları deneyimliyorsanız, sevgililer, lütfen bunun için dert edinmeyin!


Anne, lütfen son derece gelişmiş medeniyetten olan dostumuzun bu hafıza durumuyla ilgili söylediklerini kopyala. Okuyucular bizim vereceğimiz  aynı bilgiyi başka bir kaynaktan duymayı takdirle karşılayabilirler.


[Saminten’nin 2003’deki  sohbetlerimizden birisi esnasındaki açıklaması Yeni bir Çağ için Aydınlatmalar adlı bölümün içerisindedir.]


Gittikçe sıkıştırılmış gibi görünen zaman kaybından yakınıyorsunuz ve hayıflandığınız diğer bir kayıp da hafızadır. Üçüncü boyut farkındalığının bu veçhelerinden hiç birisi kaybolmuyor, sevgililer.  “Zaman” asla sizin tasarladığınız gibi her gün 24 saat ve yılda 12 ay ve benzeri şekilde olmadı. Bu sizin işinizi iyi gördü, ancak artık bu o şekilde olmuyor. Enerji daha hafif bir yoğunluk hızında hareket ediyor olduğu için sizin zaman yapınız  çöküyor, ve sizin aydınlık ve karanlık süreçleriniz daha  hızlı olarak  geliyor. Dolayısıyla, zaman kaybolmaktansa, hızlanıyor.


Bir çoğunuzun “kayıp” olarak bahsettiği anılarınız, kaybolmuş değildir. Evrendeki herşeyin kazanmış olduğu ivmeyle, bedeninizin hücrelerinin daha yüksek bir hayatta kalma moduna yükseltiliyor olmaya karşı tepki göstermeleri doğaldır. Her şeyden önemlisi, bu sizin beyinlerinizi  - düşünmenizi ve sonuca varmanızı etkinleştiren bilgisayarları - etkiliyor ve bu gereklidir! Hücreleriniz tarafından absorbe edilen ışık beyinlerinizin bu unutkanlık katmanlarından ve tam işlevsellik yeteneklerinden mahrum bırakan programlanmadan sıyrılmasına olanak sağlıyor.


Eğer herhangi bir hafıza kaybı veya dağınık düşünce hissini deneyimlemiyorsanız, üçüncü yoğunlıkta sıkışıp kalmışsınız demektir ki çok fazla uzun sürmeden Dünyanın varlığının hali bu olacaktır. Böylece sizin için arzu edilen günün ve çevrenin realitesiyle çok fazla sıkı bir bağlantı hissetmemektir.


Teşekkürler,  Anne. Hakim olan titreşimler de fiziksel ihtiyaçları değiştirmektedir, ve bilinç ve ruhsal farkındalığınızı genişletmekle birlikte,  and along with expanding your conscious and spiritual awareness, bedenlerinizin gerekliliklerine uyum sağlamak öncelikli önem taşır.


Yeterince uyku gereklidir - bedeninize iyi bir performans sergileyebilmesi için gerekli olan canlandırma zamanını sağlayın. Çok fazla saf su içmek de gereklidir - kirli çevrenizden absorbe ettiğiniz toksinlerin ve saflığı giderilmiş gıda maddelerin elimine edilmesine yardımcı olur,  ve bedenlerinizin elektrik sistemlerinin düzgün bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Bu bağlamda fiziksel yeteneğinize uygun düşeşecek şekilde egzersiz yapmak da yardımcı olur, ve dolaşım ve solunum sistemlerinin çok düzenli bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olur.


Eğer eskiden olduğunuz kadar aç değilseniz, Bu iyi birşeydir - bir bedende ne kadar fazla ışık varsa, o kadar az yiyeceğe ihtiyaç duyar. Akıllıca yemek yeyin. Taze meyva ve sebzeler, en fazla ışığı içeren yiyecekler, kristal hücresel gelişimi hızlandıracak ve enerji seviyelerini artıracaktır. Süt ürünlerini azaltın - öne sürülen besin değerine sahip değiller ve dolaşım sistemlerinizi tıkarlar.


Menüden et  ve deniz ürününü kaldırmak için hazır değilseniz, miktarını azaltın - yiyecek olan çoğu hayvan çok kötü koşullarda yaşar ve ölür ve onların travmalarının enerjisi tüketenlere geçer. Lütfen şunu anlayın ki bu sadece sizi aydınlatmak niyeti taşımaktadır ve hiç bir şekilde vejeteryan olmayanları eleştirmeyi amaçlamaz!


Sizin “ şeker yükseltir”  tabirinizin aksine, işlem görmüş şekerleri sindirmek enerji seviyelerini düşürür. Tam taneli tahılları ve tam tahıl ekmeklerini seçin, ve eğer sert kabuklu yemişlere alerjiniz yoksa, bademler ve cevizler en iyi seçimdir. Çikolata, kahve ve çaya çok istek duyanlar, kafeinden kaynaklanan herhangi hastalık etkisi geçirmiyorsa herşey yolunda; bununla birlikte, sindirim sorunları yaşıyorsanız, kafein yardımcı olabilir. Makul miktarda kırmızı şarap içmek kan dolaşımını artırabilir - bu öneri içki alışkanlığı sorunları olan kişiler için geçerli değildir! - ve gazlı içecekler  de herkesin sağlığına yararlı değildir.


Bunlar umumiyetle sağlıklı bir insan için beslenmenin genel esaslarıdır, ancak asıl önemli olan, bedeninizi dikkate almanızdır - en uygun işlem için neye ihtiyacı olduğunu size söyleyecektir. Yiyeceğini kutsamak, ondan sizin en yüksek  hayrınıza hizmet etmesini istemek ve size bu yiyeceği sağlayan bitkilere ve hayvanlara şükretmek yediğiniz her ne ise ona ışık katar - bunu sessizce yapmak sesli yapmak kadar etkilidir.


Bu daha hafif enerjiye uyumlanma safhasında, ruh halinin çalkantılı olması ve durgunluk veya olağandışı  gerginlik evreleri doğaldır, ve bu durumları öngörüldüğü gibi hafifleteceği  yerde şiddetlendirir. Başka sağlık durumlarından dolayı ilaç içiyorsanız, tıbbi görevliyle dozajı düşürmek konusunda görüşün.


Hatta daha iyisi, doğal içerikli maddeleri kapsayan tedavilerin aynı ölçüde iyileştirme  sunabilip sunamayacağını sorun. İlaçlarda ve yapay besinlerde kimyasalların çoğalması bedenlerin kendini iyileştiren mekanizmasını ve diğer doğal süreçleri engeller ve bu dengeyi korumayı güçleştirir. Bitkinlik ve diğer sıkıntı veren durumların hormon seviyelerindeki dengesizlik veya beden kimyasından kaynaklanıyor olup olmadığını ortaya çıkarın - eğer öyleyse, hangi doğal katkıların bu durumu iyileştirebileceğini öğrenin.


Dengenin önemini yeterince vurgulayabilmemiz mümkün değil! Evren sürekli dengeleyici bir hareket içerisindedir ve evrendeki tüm hayat formları da  aynı şekilde; ancak, uzun bir zaman boyunca karanlığın Dünyayı örtmüş oluşundan dolayı, gezegen ve üzerinde yaşayanlar gerekli dengeyi bulan ışıktan haşince  mahrum edildiler. Eğer denge hareketini sürekli olarak beden, zihin ve ruhunuzda ki duruma  uyumlu bir şekilde hareket eden içsel bir tahterevalli olarak düşünürseniz, en yerinde hareketin hafif bir sallantı olduğunu görebilirsiniz.


Meditasyon özellikle o hareketi sürdürmek ya da geri kazanmak için yardımcıdır, Sessizce oturmak veya rahatlatıcı meditatif hale ulaşabilmek için düzenlenmiş hoş sesleri dinlemekten başka yöntemler de vardır. Doğada zaman geçirin, hayvanların dostluğundan zevk alın, şiir okuyun. En çok sevdiğiniz müziği dinleyin - heavy metal değilse, dengeye zarar verir, ve klasik bestelerin tonları dengeyi onarmak için en etkilisidir. Yalnızlık için zaman yaratın - kısa ve öz bir süre bile onarıcı olabilir.


Gülmek can için iyidir ve böylece huzur hissi uyandıracak herşey can için iyidir. Boş vakitlerinizde, neşeli okuma, ve aynı nitelikte televizyon programları ve filmler seçin. Kıymetli arkadaş ve ailenizle vakit geçirin. Hoş olmayan karşılaşmalardan kaçınmak mümkün olmadığı zaman, Işığın duruma nüfuz ettiğini tasavvur etmek gerilimliliğin yatışmasına yardımcı olacaktır.  Hayatınızdaki nimetlere şükredin - şükran, umut ve optimizm gibi, ışıkla doludur.


Hakim olan titreşimler ayrıca enerjetik farklılıkları yoğunlaştırıyor ve birçok birey büyük değişiklik yapmak için güçlü istekler hissediyor. Belki farklı bir iş aramak, bir ilişkiyi bitirmek ya da yeni bir ilişkiye başlamak, yeni bir çalışma alanı aramak, bildiğiniz bir  bölgeye ya da  belki bildiğiniz ancak hiç  ziyarette bulunmadığınız bir bölgeye taşınmak. Hesapsızca bir impulsa göre davranmaktan söz etmiyoruz, ancak içten içe parlamakta olan bir fikrin aciliyetinin büyüyen hissine kulak vermekten bahsediyoruz - bu canın bilince gittikçe artan yüksek sesle konuşmasıdır. Bu sizin can anlaşmanızda seçtiğiniz şeydir.


Size söz ettiğimiz rehberliği neden sunuyoruz? kısa ve öz olsa da, daha önceki mesajlarda veya çok sayıda pratik kaynaklarda da bulunabilir.  Bunları size anlatıyoruz, sevgili Dünya ailemiz: Lütfen kendinize özen gösterin.


Artan şiddetle fırıl fırıl dönecek olan enerji ışık huzmeleri  ışığı absorbe etmek için en önemli fırsatlardır, ve siz fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak ne kadar sağlıklı olursanız o kadar muazzam bir şekilde faydalanacaksınız. Dünyanızın dönüşümüne ve ruhsal yenilenmeye katılabilmek için bu yaşamı siz seçtiniz, ve bütün yaşamların amacı ruhun tekamülüdür - her ikisi de bedende, zihinde, ve ruhta dengeyi gerektirir. Dünyevi konuların kendinize bakmanıza engel olmasına izin vermek  ya da canınızdan gelen mesajları görmezden gelmek dengesizliğe neden olur ve bu da ışığınızı azaltır, seçtiğiniz şeyi deneyimlemek ve tekamül etmek için ihtiyacınız olan ışığı!


Sevgililer, bizim sizi sevdiğimiz kadar kendinizi sevin, ve kendinize özen gösterin!


SEVGİ ve BARIŞ
Suzanne Ward Website: The Matthew Books Email: suzy@matthewbooks.com
çev:mk

0 comments:

Yorum Gönder