7 Temmuz 2013 Pazar

TÜM KARANLIĞI UZAKLAŞTIRMAK, İÇERİDEKİ VE DIŞARIDAKİ

 
Kathryn E. May, PsyD, kanalıyla
05 Temmuz 2013


Dünya Gezegeninin temizliği devam ederken sahnelerin arkasında devam eden bazı şeyler hakkında size anlatmak istediklerimiz var. Birçoğunuzun tamamıyla farkında olmadığınız sorunlar var ve eğer uygarlık Sevgi ve Işıkta ilerleyecekse bunlar büyük endişe alanlarıdır. Sözünü ettiğimiz sorun gizli hükümettir - İllüminati adını verdiğiniz grup tarafından yönetilmekte olan gizli operasyonlar. Biz onlara Kara Şapkalar demeyi tercih ediyoruz, çünkü onlarda Işıktan hiç bir şey yok. Bazılarınız onların orijinlerini ve geçmişlerini biliyorsunuz, ama burada size kısa bir tanım vereceğiz.



Lusifer tarafından yönetilen Düşmüş Melekler olarak bildikleriniz kötü değildi, ama tüm varlıkların Tanrıyla bağlantılı olması fikrine karşı isyan ettiler. Tam bağımsızlığı denemeyi, yaşamlarında BEN'İM Varlığına itimat etmek zorunda olmadan yaşamayı dilediler. Onlar sizin orijinal ateist diyebileceklerinizdi, ama isyan ettikleri Tanrının farkındaydılar, çünkü onlar da bizim sevgili çocuklarımız idi. Onlar Dünyaya bir kargaşa periyodu sırasında geldiler ve başkalarına kendi inançlarını öğrettiler.

Bunların arasında yine bizler tarafından yaratılmış olan, yoğun tutku ve yaratıcılığa sahip olan Reptilianlar da vardı. Onlar Yaratıcı Irk olarak bilinen, sizler, Dünya Gezegeninin insanları olan ırksal karışımın parçasıydılar. Reptilianların kuvvetleri yüksek sezgi, anlayış seviyeleri ve psişik güçleriydi. Yoğun şekilde sevgi dolu, ateşli şekilde sadık ve entellektüel olarak yetenekliydiler. Ayrıca bağımsız idiler ve Lusifer ile karşılaşmaları felaket bir sonuca neden oldu.

Reptilianların bazıları kendi DNA'ları ile deneyler yaparak kendilerini Tanrıya olan bağlarından ve tutkulu hislerinin yoğunluğundan özgürleştirmeye karar verdi. Trajik şekilde kendilerini kalplerine bağlı olmayan bir ırka dönüştürmek için kendi bilimsel yeteneklerini kullandılar. Kalplerine bağlı olmaları birbirlerine ve Tanrıya Sevgi hissetmelerini sağlıyordu. Onların 'Sevgiden kaçınmalı, çünkü acıya neden olur ve bu hassaslık zayıflıktır' felsefeleri bugüne kadar sizin kendi kültürlerinizde bir mantra haline geldi.


Sevgi gereksiniminden ve bunun doğal sonucu olan şefkat, bağışlama, empati, hayatı destekleme ve hürmet etme hislerinden özgürleştiklerinde, Lusifer ve takipçilerinin niyetinin ve kontrolünün çok ötesine giden kötülük kaynağı oldular. Tanrıdan bağımsızlık fikrini zıt uca götüren Reptilianlar idi ve bu şimdi psikopat veya sosyopat olarak adlandırılan şeyle sonuçlandı. Onlar Kalbi olmayan zeki varlıklar haline geldiler - son derece tehlikeli bir birleşim.


Reptilianlar, başka herkesin de deneyimlediği yaşam sonrası sürecine katılmış olsalardı, Dünyadaki yaşamın her alanında kendi kötülük uygulamalarını sürdürmeleri imkansız olurdu. Daha önce tanımladığımız gibi, her yaşamın sonunda Tanrı'nın tüm çocukları 5 nci boyuta yükselir, Sonsuz Sevginin boyutlarında karşılanır ve Rehberleri ve danışmalarının yardımıyla tüm yaşam deneyimlerini gözden geçirirler. Bizim bağışlayıcılığımızı ve şefkatimizi deneyimlerken, başkalarında acıya neden olan eylemlerinizi yeniden deneyimlerken, başkalarına empati duymak ve kendinizi bağışlamak için en derin şekilde eğitim görmüş olursunuz.


Bizimle herhangi bir öğrenme veya temastan kaçınmak için, Reptilianlar Dünya planına yakın olan 4 ncü boyutta kalmak için bir plan düzenlediler, bu boyutta hızla aynı ailelere geri dönebiliyorlardı, Reptilian kalpsiz zeka idealine bağlı insan soyunu sürdürebiliyorlardı. Bu şekilde, büyük güç ve kontrol elde edebildiler ve etkileri yaşamın her alanında hissedildi.


Serbest enerji keşiflerini insanlara vermeye izin vermek yerine, fosil yakıtların kullanılmasını sürdürme fikri onlarındı. Nehirleri ve akıntıları kirleten, kar adına vahşi yaşamı öldüren üretim prosesleri, aynı zamanda nüfusu kontrol etmek için gökyüzüne kimyasallar püskürtme onların fikriydi. Dünya Ananın bol bol sunduğu değerli kaynakları suistimal etmeyi veya aşırı kullanmayı teşvik eden her gerekçenin ve "ekonomiyi" bir bütün olarak nüfusun esenliğinin üzerinde tutmayı teşvik eden her gerekçenin kökleri Reptilian projesindedir. Tüketiciler tarafından kamçılanan paraya dayalı "ekonomi" fikri bunun daha fazlasını kendi gizli projelerine ve özel amaçlarına akıtmak için akıllı bir dalavereydi.


Bu şimdi sona yaklaşıyor, çünkü Tanrı'nın yüksek Sevgi alemlerinde yaşam sonrası sürecinden kaçıp sığınacak yerleri elimine etmek için 4 ncü boyut çökertildi. Dördüncü boyut gezegende bugün hayatta olan varlıkların ömrünün ötesinde devam edemez. Üst düzey Reptilian liderler önceden uzaklaştırıldı ve yargılanma ve/veya Kendi suretimizde bütünlüğe geri düzeltmek için götürüldü ve onların yardımcıları da uzaklaştırılıyor, ancak onların yüksek seviyeli gizli programlarının bazı daha küçük parçaları devam ettirilmekte, bu yardımcılar sık sık değiştiriliyor ve onları yakalamak ve ortaya çıkarmak için çalışanlarla kedi fare oyunu oynuyorlar.


Kalan yardakçıları toplama işi şimdi kendi CIA'nız gibi organizasyonlardaki cesur araştırmacıların ellerinde, CIA'ya "Karanlık operasyon" Kara Şapkaların ajanları tarafından sık sık gizlice giriliyordu ve paralel bir organizasyon ile gölgeleniyordu. Karanlık Şapkaların ABD hükümetinin en yüksek seviyelerinde işbaşında olduğu periyotlar sırasında (Nixon, Reagan ve Bush ve daha sonra Clinton yönetimi) resmi hükümet organizasyonu ve yeraltı Kara Şapka arasında çok az ayrılık vardı. Bu şimdi günden güne dağıtılıyor ve gerçek ortaya çıktıkça tüm dünyada daha fazla tutuklamalar yapılacak.


Şu sıralardaki, gerçekten demokratik hükümet talep etmek için 30 milyon insanı sokaklara döken Arap Baharı dalgasının farkındasınız. Dünyanın tarihinde daha önce insanların bu kadar organize olduğu ve mesajlarını dünyaya göndermekte etkili olduğu insanların bu kadar muazzam katılımı olmamıştı. Bu, tüm dünyada bilincin yükselmesinin başlangıcıdır; hiç bir ulus sessizlik bariyerleri arkasında kendi insanının gizli baskısını sürdüremeyecek. Bağımsız medya kaynakları - cep telefonu kamerası olan vatandaşlar - gizliliği geçmişe gömdüler ve etkiler aynı anda dünyanın her ülkesinde hissediliyor.


Politik ve uygulanabilir çıkarımları anlamanıza yardımcı olmak için bunu size verdik. Olaylar hızlanırken ve değişim kaçınılmazken, hala Işıkişçileri için bazı tehlikeler var. Sözünü ettiğimiz başkasının emrindekiler Tanrı adına hizmete adanmış olanları devre dışı bırakmak veya engellemek için kullanılabilecek bazı teknolojik aletlere sahipler. Işıkişçileri beyin ve kalp bağlantılarına müdahale etmek için kullanılabilecek eterik ve maddi implantların çeşitli formlarının hedefidir.


Karanlık Varlık uzaklaştırmak ile uğraşan veya "Karanlık operasyon yapanlarla" temasları olan Işıkişçileri özellikle tehlikede. Elbette, bu yeni bir fenomen değil; iyi ve kötü arasındaki mücadele her zaman durum böyleydi.


Sizleri tam sağlığa geri getirmek için, Arkturuslular, Sananda, Başmelekler Mikail, Cebrail ve diğerleri ile çalışıyoruz, ama bu, yardımımızla yabancı nesnelerin izini arama ve yerinden çıkarma içsel çalışmasını yapmaları gereken Işıkişçileri için bir zorluktur. Bu "implantların" karmaşık yapısı kurbanın kendisinin onu çıkarmakta ön ayak olmasını gerektirir. Bu aynı zamanda, istilacı nesneyle başa çıkılabilmesi için "ben değilim" olan hislerin ve tutumların varlığını hemen teşhis etmek için kendinin farkındalığının yüksek seviyesini gerektirir.
Bu, kendinin farkındalığını geliştirmek ve hastalığı ve tıp uzmanlarına boyun eğme tutumunu teşvik eden geleneksel inanç sistemleri tarafından yönlendirilmemek için başka bir nedendir. Elbette onların eterik implantlar ile ilgili bilgisi yoktur, nornal işlev yapmanıza dışarıdan müdahalenin daha az farkında olmanız için size ilaç vermekten mutlu olacaklardır. İlk savunma hattı olarak Bize dönün.


Bu bilgiyi sizlere vererek Karanlık Enerji veya implant korkusu yaratmak istemiyoruz. Lütfen dikkatle okuyun - korkuyu değil, kendinin farkındalığını teşvik ediyoruz. Korku her zaman her türde Karanlık için davettir, endişeye veya kurban olma duygusuna izin vermeyin. Herhangi bir nedenler yardım gerekirse Meleklerinize danışın ve bizden yardım alın. Destek, rahatlatmak ve şifa için buradayız.


Olaylar hızla değişiyor. Büyük kutlama ve umut zamanı. Meditasyonlarınızda, dualarınızda ve günlük yaşamlarınızın her anında Bizimle iletişime devam edin. Sizi sözcüklerin tanımlayabileceğinden daha fazla seviyoruz; size Sevgiden konuştuğumuz kalbinizin duygularına dönün.


Size hizmet etme isteğiyle duran Şifa Üstatları ve Melekleriyle, Biz sizlerin Anne/Baba Tanrısıyız.
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.whoneedslight.org/

0 comments:

Yorum Gönder