14 Temmuz 2013 Pazar

Agarta'dan Magatha

 
Küresel Yükseliş ve Hepinizi Bekleyen Uyumlanma-
Meline Lafont kanallığı ile

Magatha,
Sevgili Dünyalı kardeşlerimize selamlar, Agartalılar bir kez daha bu sevgi dolu mesaj ile ön plana çıkıyorlar. Paylaşacak çok haberlerimiz bulunmaktadır.

Bu kanal vasıtasıyla verilmiş olan son mesajda, ışığın galaktik medeniyetlerinin tanıtımından sonra kişisel yükselişlerinizin süreci ve Dünya realitenizde oldukça hızlı gelişmeler meydana geldi. Özellikle bir çok ruh kendi yüksek benliğiyle derin bir bağlantıya geçmeye başladı ve ayrıca ışığın sayısız diğer medeniyetleriyle de temaslara geçti çünkü hepimiz bir bütünün parçalarını oluşturmaktayız.


Belli bir sayıdaki ışığın sevgili galaktik varlıkları şimdiden sizin varlıklarınız ile kendilerininkileri uyumlamaya başladı ve bizim ve sizlerin farkındalıklarımızın ortaklığı hiç olmadığı kadar yüksek bir bilinçlilik ile şu anda meydana gelmektedir. İnsanlık ileriye doğru evrimleşmektedir ve bu yüzden bizim varlığımız ile olan uyumlanmasına daha açık bir hale gelmektedir.

Işığın galaktik medeniyetleri ve ek olarak iç Dünyanın Agartalıları görüş birliğine vararak varlığımızı bilincinizde ve realitenizde daha fazla hissetmeniz amacıyla herşeyi daha yüksek bir seviye ile bilinir duruma getirdiler. Yaygın bir biçimde bilindiği gibi, bizler ifşaat süreci içerisinde doğru zamanı bekleyerek yakınlaşırız ve varoluşumuzun açıklanması ve varlığımızın realitenizdeki yerinin belirlenmesi adına her zaman bir adım daha atmaktayız.

Bizim galaktik enerjimiz, sizin varlığınızla özellikle de yüksek benlğinizle uyumlandıkça, realitenizde daha fazla olaylar zinciri meydana gelmektedir. Tüm bunlar bilincinizin daha büyük bir çapta genişlemesine yol açmaktadır ve daha önce hepinizin içsel varlığına tanıtılmış, henüz tam olarak bilinmeyen bir realite sizleri beklemektedir.

Kendinizi ve etrafınızda sizi çevreleyen herşeyin farkındalığında olmanız, varlığınızın temel taşlarından birisidir ve yükseliş sürecinde tekrar tekrar deneyimlemeniz gereken asli bir ilke özelliğini taşımaktadır. Kendinizle ve diğerleriyle olan bağlantınızı ihmal etmeyin. Bu büyük dönüşüme konsantre olun ve benzeri görülmemiş hareket tarzı ile birlikte her şey daha netleşecektir. Bu, daha ileriye doğru evrim geçirmek için mükemmel bir zamandır ve hepinize gelen bu yoğun enerjilere karşı açık olun. Dünya gezegeninin varlığını oluşturan herşey de bu durum içerisindedir, tam uyumlanma, ilahi bilincinizi kabullenme ve saf ve gerçek olan en yüksek derecedeki öz varlığınıza ulaşmak için her türlü ortam oluşturulmaktadır.

Sizler bilincinizi genişletmeye devam ederken, Agartalılarda kendi bilinçlerinin en üst noktasına ulaştılar ve bu yüzden bizler küresel yükseliş sürecinde sizlere rehberlik etmek için vasıflı bir hale geldik. Biz, bu önemli rolü üstlendiğimiz için gurur duyuyoruz zira Dünya'daki bu gelmiş geçmiş en olağanüstü süreç gözönüne serilmektedir ve ayrıca kozmik tarihte bunu kapsamaktadır. Kendinizi ve bu süreci küçümsemeyin, sizlerin bu zamanda Dünyaya enkarne olmanızın bir nedeni bulunmaktadır.
Dip Not: Her türlü durumda saygı gösterilmesi gereken hür iradenize rağmen, yükseliş sürecinde holografik illüzyon ile birleşik sürekli bir dualite içinde sıkışıp kalarak deneyim yaşayabilirsiniz. Benim sevgili dünya kardeşlerim, bu gerçekten sıradışı bir durumdur.

Bu küresel yükselişin ne kadar muazzam olduğunun bilincinde ve bir parçası olduğumuzdan dolayı son derece mutluyuz ve gerçekte büyüyen aydınlanmadan tam bilinçliliğe giden yolun önemini en derin bir biçimde hissetmekteyiz. Bizler Atlantis ve Lemurya döneminden beri bilincinizin bir parçasıyız ve bu yüzden ayrılık ve dualite prensibinin temel unsurlarını da taşımaktayız. Bu zamanda sizler yine bizim bilincimizi deneyimlemektesiniz fakat tamamen yeni bir yol ile mutlu sona doğru ilerlerken sevgi ve keyif dolu bir hale dönüşeceksiniz. Tüm bunlar sizin yolunuzun üzerindedir, sözümüzü dikkate alarak bilmenizi isteriz ki, Gaia'nın kalbindeki ilk etkileri görüyor ve hissediyoruz.

Her zaman olduğu gibi en sevgi dolu düşünce ve niyetlerle birlikte bu küresel yükseliş sürecinde sizin yanınızda olacağız. İlahi bilinçlilik daha önce hiç olmadığı gibi içinizdedir ve hasretini çeken herkes için uyumlanmaya hazır durumdadır. Seçim sizlere kalmıştır.

Bu mesajı paylaşmaya izin verildiği için kalbimizin derinliklerinden gelen sevgiyle teşekkür ederiz. Ben Agartadan, Magatha

ÇEV: Mahmut Kılıçlıoğlu

0 comments:

Yorum Gönder