7 Temmuz 2013 Pazar

SaLuSa - 02.07.2013

 
Biz kendimizi herkesin büyük buluşması için hazırlıyoruz. Biz sizin de bu zamanı beklediğinizin ve bizimle tanışmaya hazır olduğunuzun farkındayız. Bazıları halen bizim var olduğumuza inanmıyorlar ancak bu onların seçimidir ve kendileri bunu yapmaya karar verinceye kadar da zaten değişmeyecektir. Biz birçok yönden size yakınlaşmaya hazırlanıyoruz. 


Birçoğunuz bunu çoktan biliyorlar, en azından geleceğinizin nasıl görüneceği hakkında bazı detayları ve önünüzdeki günlerde tam anlamıyla harekete geçecek olan gerekli değişikliklere hazırlanıyorlar. Biz sizin gelecek hayatınızın her bir yönü hakkında bilgiye sahip olmadığınızın farkındayız ancak endişe etmeyin çünkü bu da yakın bir zamanda değişecektir. Planlarımızı biliyor olsaydınız onların ne kadar şaşıracağınız bir güzellikte tamamlandığını da bilirdiniz.

Vücutsal değişimleriniz hızlandı, şimdilerde herkes günden güne hızlı değişimler hissediyorlar ve lütfen sadece değişmesi gerekenlerin değişmesi için izin verin. Onlar sizi değiştirmek ve daha fazla yükselmeye hazırlamak için buradalar ve lütfen onlar tarafından sarmalanın ve kendi Yüksek Benliğinizden size yardım etmesini isteyin.  Sadece bu sözleri söyleyerek bile Yüksek Benliğinizin size yaklaşmasına izin verirsiniz, ki bu, bu muhteşem zamanlarda en çok lazım olan şeydir. 


Mutlu olmaya ve bu yükselişin her anından keyif almaya çalışın, kendinizin sadece şimdi de akan zamanda olmasına izin verirseniz bu sizi daha da yükseltecektir. Size birçok kez söylediğimiz gibi olan her şey mükemmeldir, ve değişimler olmaktadır ve bunu fark edeceğiniz gibi hepsinin yaratıcısı sizlersiniz, bu sizi bir huzur ve olacak olan her şeyin muhteşemliğinin beklentisini durumuna sokar.

Biz bazılarının yeniden sabırsızlandığını hissediyoruz, ancak şimdiye kadar bunun nasıl işlediğini bilmeniz gerekir, ki biz sadece ortaya çıkıp size ne yapmanız gerektiğini söyleyemeyiz. Her şey iyi bir zamanda gelecektir ve lütfen bizim de bunu heyecanla beklediğimizi ve en nihayetinde sizinle tanışmak ve rehberleriniz olarak bize gelecekte huzur ve ahenkle katılacağınız yeni bir toplum inşa etmenize yardım etmek için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı hatırlayın. Her gün çok fazla, hatta büyük haber kanallarının bile artık dayanamayacağı, değişiklikler olmasından dolayı haberleri takip edin, ki aynı zamanda değişim onlara da gelmektedir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sizi ufukta yeni beliren Sevgi ve Işığın yeni dünyasına davet ediyoruz. Bütün şüpheleri bırakın, demek istediğimiz sizi geride tutan bütün şüpheleri ve asla kendinizi bazıları daha hızlı, bazıları daha yavaş olsa da uzun bir uykudan yeni uyanıyor olan olduğunuz muhteşem Işık Varlıklarından daha aşağıda görmeyin, ancak gittiğiniz her yerde sizi saran bütün Sevgiyi hissedin. Bu Sevgiyi içinize almaya devam edin ve onun ne kadar güzel bir duygu yarattığını hissedin. Biz hepinizi seviyoruz.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder