14 Temmuz 2013 Pazar

JOHN KANALLIĞIYLA İSA

 

Hepiniz fazla çalıştığınızdan dolayı bir sıçrayış var.
3 Mayıs, 2013 John Smallman

Burada ruhsal alemlerde, formun mümkün olduğu ancak nadiren yararlanıldığı alemlerde, insanlığın büyük uyanışa doğru kollektif olarak ilerlerken göstermiş olduğu muazzam gelişimini keyif ve memnuniyrtle gözlemliyoruz. Evet, bu heyecan verici olaya doğru en hayırlı ve kararlı bir şekilde ilerliyorsunuz, ve ona ulaşmada başarısız olmanız mümkün değildir. Yalnızca insanlığın uyanması için niyet etmeye devam edin ve günlük hayatlarınızda sevgi dolu düşüncelerinizi, sözlerinizi, ve hareketlerinizi uygulamaya koyarken kalplerinizde insanlık için sevgi taşımaya devam edin- istisnasız her insan için.


Ve başarısız olduğunuzu düşündüğünüzde, ve başaramadığınızda  çok sık bir şekilde kendinizi azarlıyorsunuz- örneğin belki kızgın yada ben merkezci davrandığınız için- anında kendinizi  bağışlayın ve tüm zamanlarda sevgi dolu olma niyetinizi yeniden yaratın. Aşikar bir pişmanlık içerisinde beklemek fayda sağlamayacak bir yoldur. Bir hata yapıldığı zaman, mümkünse onu düzeltin, ve sonra yola devam edin.
Siz bedenlenmiş insan deneyiminde bulunan mükemmel ilahi varlıklarsınız, ki bu bilgi, erdem zeka, merhamet ve sevgide kısıtlılığı deneyimlemeyi seçtiğiniz anlamına gelir. Bu nedenle, hatalar yapacaksınız  ve söylemiş ya da yapmış olduğunuz şeyleri daha sonra, ya da anında, söylememiş veya yapmamış olmayı dileyeceksiniz. Bunlar sadece öğrenmeyi seçtiğiniz derslerdir, dolayısıyla bunların farkına varın ve ilerleyin. Sizin kısıtlı bilinç durumunuzda bu biraz bir müzik aleti çalmayı öğrenmeye benzer: Yeterli derecede yeteneğe erişebilmek için çok fazla pratik yapmanız gerekmektedir, ve hatta sizi tatmin edecek ve  muhafaza etmeyi amaçladığınız standarda ulaştığınızda, hala düzenli olarak pratik yapmanız gerekmektedir ve o zaman bile hala hata yapacaksınız. Bu büyütecek birşey değildir- Bu sadece hayatın aldatıcı görünüşüdür.


Dünyadaki birçok hayatlardan sonra, insanlık uyanacakaları bu devreyi kollektif olarak seçtiler. Hepiniz ilahi bir amaca hizmet etmeyen arda kalan veçhelerinizi salıvermek için fazla çalıştığınızdan dolayı bir sıçrayış vardır, ve bu büyük olay için son hazırlıklarınızı yapın. Her ne zaman hayatın yeterince pürüzsüz bir şekilde akmadığını hissederseniz, ve sizde stres ve gerginlik başladığında, ve devam edemeyecek kadar yorgun olduğunuzda, bu hislerin farkında olun, ve kendinize bulunduğunuz yerin sizin en yüksek hayrınız için bulunmayı seçtiğiniz yer olduğunu ve gerçekte sizin daima ve ebediyen Tanrının sevilen bir çocuğu olduğunuzu hatırlatın.


Siz sadece hoşa gitmeyen- dehşet verici, korkunç, çok mutsuz, devamlı oarak yetersiz (durumunuza bakış şeklinize en iyi uyan  herhengi bir sıfatı seçin) –  bir rüya veya kabus görüyorsunuz  ki bu da son bulmak üzeredir. Bu zamanlarda içsel sessizliğinizin olduğu, içinizdeki o sakin, güvenli  yere gidin. Kendinizi en iyi şekilde yoğunlaştırın ve durumu daha iyi görebilmek için rehberlerinizden yardım isteyin.  Bu duruma olumlu bir döngü katın veye içerisinde mizah arayın ( gerçekten de aşırı derecede ciddiye almaktan vazgeçtiğiniz zaman pratik olarak her durumda eğlendirici bir taraf vardır), ve cesur ve olumlu bir şekilde yola devam edin. Bunu yaptıktan sonra kesinlikle daha iyi hissedeceksiniz.


Hatırlayın, siz bütün yaradılışı kucaklayan ilahi Sevginin ebediyen alanı içerisindesiniz. Bu nedenle, bağlanmayı seçtiğiniz herhangi bir zamanda ona bağlanabilirsiniz, ve gezegeninizi saran ve her birinize destek veren  yeni enerjilerin  neticesi olarak, bunu yapmak şimdi çok daha kolaydır. Geçici olarak bağlantıları kopmuş olanların ona yeniden bağlanması, bir süreliğine bir kenara bırakmış olduğunuz müzik aletinizi tekrardan çalmak için pratik yapmaya başlamak gibidir. Siz onu nasıl çalacağınızı unutmadınız, fakat biraz köreldiniz ve mutat ve planlanmış yeteneğinizi yeniden kazanmak için ekstra pratik yapmanız gerekmektedir. Sevgi sizin doğanızdır, ve eğer kısa bir süre için pratik yapmamışsanız o zaman biraz daha fazla odaklanmanız gerekmektedir. Emin olun ki, eğer talep derseniz, rehberlerinizden ya da ruhsal alemlerden çağırmayı dilediğiniz herhengi birisinden yardım bolluğu alacaksınız, çünkü bizim neşemiz uyanış sürecinizde size yardım etmektir.


Uyanmak bütün insanlığı kapsayan oyunun adıdır. Oyunun son aşamaları yakındır, ve bu son anlarda bütün oyuncular birbirini yüreklendirmek ve destek olmak için bir araya geliyorlar. Bütün dünyada herkese saygı, kabul, merhamet, ve sevgi ile davranmanın mutlak ihtiyacının farkındalığı üssel olarak büyüyor, ve bunun işaretleri ana akım medyasında açığa çıkıyor. Farkındalığı uyandırmak için yapılan barışçıl gösteriler, baskı altında olanların, köleleştirilmişlerin (evet birçoğu vicdansız ve ciddi bir şekilde bozulmuş liderler tarafından etkin bir şekilde köleleştirilmiştir), maddi olanakları kısıtlanmış olanların durumuyla ilgili bilinç uyandırmak,  artan bir sıklıkta vuku bulmaktadır ve çarpıcı bir etki yaratmaktadır.


Örneğin zenginlerin gittikçe daha da zengin olduğu ve nüfusun ödemelerde bulunduğu görünen birçok ülkede konforsuz ve dünyevi zevklerden yoksun bir yaşama karşı yapılan gösteriler, politik liderlerin geri adım atmalarına ve seçeneklerini yeniden değerlendirmelerine sebep oluyor. Onlara açık olan hedef yolları  bildirmek istediklerinden çok daha fazladır, uygulanırsa güç ve etkilerini azaltacağından bu seçenekleri halka duyurmayı istemezler. Buna rağmen, sürekli olarak eşit şartlar oluşturmakta başarısız olan ekonomi politikaları bu alandaki liderler  kabul etmek istemezseler de çok daha kolay bir şekilde çıkarılıp yenisiyle değiştirilebilir. Ve  zaten bu gerçekleşiyor.


Yeni Çağ yaradılış anında size bağışlanan gerçek benliklerinizin veçhelerinin: merhamet, cömertlik, kabul, bağışlama, ve herşeyden önemlisi, tümünün dayandığı esas: SEVGİ yeni enerjilerle her birinizde  canlandırdığına göre kesinlikle gelmiştir! Bilin ki herşey iyidir, ve şükredin.
Sevgi dolu kardeşiniz, İsa.

0 comments:

Yorum Gönder