12 Temmuz 2013 Cuma

June 9, 2013 in Gabriel - Ron Head kanallığıyla

 
Huzurun niyetiniz ve sevginin yolunuz olmasına izin verin, böylece herşey iyi olacaktır.

Bugünün mesajını istiyorum.  Lütfen kiminle konuştuğumu söyleyerek başlayın.
Mikail ve Cebrail, uzun süredir bekliyor olduğunuz bir mesajı getirdik.
Bilmenizi isteriz ki o kadar uzun bir süre, ve öylesine bir adanmışlıkla onun için çalıştığınız şey şu anda başladı. Siz bununla ilgili başka kaynaklardan da bilgilendirildiniz ve biz sizin için bu bilginin doğru olduğunu teyit ediyoruz.


Biliyorsunuz ki takip ettiğiniz mesajlardan en güvenilir ve sevgi dolu olarak sezinledikleriniz, son aylarda içeriklerinde bir noktaya doğru meğillendi. Bu, sevgililer, en kıymetli ve en sadık kalpler, her zaman olduğu gibi temel mesaj aynı olduğu içindir. Şimdiki mesaj kısa ve o kadar da yerindedir. Geçmiş bin yıllar boyunca dua ettiğiniz ve sizi akıl almaz bir şekilde mahrum bırakan Dünyanızın özgürlüğü, bolluğu, saadeti ve dönüşümü, şimdi sizin olmak durumundadır.

Şimdi, niyetiniz, azminiz ve gelişiminiz sayesinde asla hayal etmediğiniz bir değişim vuku bulmak durumundadır. Kolay olacağına söz vermiyoruz. Esasında, Bir çoğu için oldukça sarsıcı olacağına işaret ediyor. Bununla birlikte, siz onlar için olabilme kabiliyetine sahip olduğunuz bağlayıcı ve sakinleştirici etki olacaksınız, ve herşey iyi olacak.

Huzurun niyetiniz ve sevginin yolunuz olmasına izin verin, böylece herşey iyi olacaktır. Bu zamanda daha fazla birşey söylemeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Bu mesjı uzatıp etkisini azaltmak istemiyoruz. Ancak şu ana kadar yaptığımız gibi, sizinle tekrar ve sık sık konuşacağız.

İzin verin kalplerinizdeki kutlama başlasın.  Mutluluk kaynağınızı keşfedin ve yakında tutun. Azminizi sürdürün. Kendinizi sevgi dolu kucağımızda sarmalayın.Her zaman olduğumuz gibi, biz burada sizin kalplerinizdeyiz. Bunun gerçekliğiyle ilgili daima dünyanızda kanıt istediniz. Böyle bir kanıta malik olacaksınız.

İyi olun, sevgili dostlar, ve iyi günler size.
çev:mk
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder