25 Temmuz 2013 Perşembe

Saint Germain - 07/07/2013

 
Merkabah oluşumunun vorteksi ve İlahi Bilinciniz
Méline Lafont kanallığıyla

Selamlar benim en kıymetlilerim. Kalbimin derinliklerinden hepinizi  Mevcudiyetim  ve Sevgi enerjimle sarıyorum. Kalplerinizin derinliklerine bir haberi bildirmek için burdayım. Kendinizi hazırlayın çünkü “şimdi” onu anar anmaz yoğunluk başlayacaktır.

Herşey bir sonraki bilinç seviyesine ve birleşmeye geçiş için hazırdır. Eterik seviyede bu adım uzun bir  süre önce atıldı. Fakat şimdi hepiniz için  daha yüksek bilinç seviyesi ve çok boyutlu fasetlerinizin bundan sonraki yeni enerjileri ve evreleriyle birleşmeyi sağlayacak olan gerçek büyük adım  takip ediyor. Bu sizin gerçekte olduğunuz ve algıladığınız çok boyutlu fasetlerdir. Bu yeni birleşmeler bilincinizin, yansıttığınız ve muhafaza ettiğiniz sayısız çok boyutlu fassetleriyle bilginizin  zenginleşeceği daha yüksek bir evreye taşınmasını sağlar.


Çok boyutlu fasetlerinizden birisiyle her bir yeni birleşme sayesinde, kendinize ve İlahi olana daha büyük bir güven ve teslimiyet ihtiyacının gerekliliğiyle kişisel paralel dünyanıza doğru bazı geçişler olacaktır. Aslında olduğundan daha yüksek bir tempo ve hız halinin alacağı enerji akışı içerisinde bulurken öncelikli olarak önemli olan şudur ki İlahi olana ve kendinize tam bir teslimiyet ve güven gerçekleşir.

Eski ve bundan önceki yeni enerjilerin birleşme devresi bitmiş sayılır. Bu birleşme bir sonraki yeni ve hatta daha da inceltilmiş enerjilerin yolunu açıyor. Bu enerjler gerektiği zaman bilincinizde ve gelişim evrenizde hepinizin özümsemesi için ortaya çıkmaya hazır bir şekilde bekliyor. Bunun için hazır mısınız, benim en kıymetlilerim?  Hazır olsanız iyi olur çünkü bu paralel dünyanızı ve Varlığınızı etkilemeden bırakmayacak çok yoğun bir enerjiler dalgası ve bolluğuna işaret ediyor. Dünya tarihinde  ve bütün  Varlığınızda vuku bulacak olan şu ana kadarki en yoğun yolculuğuna kendinizi hazırlayın!

Dünyada bedeninizin kanallık ettiği tüm enerjilerle en olası ve kişisel bir şekilde birleşin. Bu enerjiler size Kainattan Dünyadaki farklı tezahürdeki çeşitli canlara, olabilecek en rahat ve yoğun bir şekilde getiriliyor. Bunun nedeni Varlığınız tarafından kanalize ediliyor olan herşeyin kendi ulaşım araçları olmasıdır. Bu araç bilincin fiziksel  faseti olarak adlandırılan: fiziksel bedeninizdir. Dünyada yaşamınızı devam ettirirken kendize karşı nazik olun, şu anda üstesinden gelmeniz ve entegre olmanız gereken çok şey vardır ve bedeniniz ve Varlığınız aracılığıyla kanalize etmeye izin verdiğiniz herşey Işığın muazzam oranlarında/boyutlarında olacaktır.
Gittikçe artan özde saf Sevgi kalplerinizden derinliği ve yoğunluğu giderek artar bir şekilde hepinizin dünyevi bedenlerine akacaktır. Enerjiler karışımı her seferinde değişir ve kompozisyonu  o denli parlak bir ışık ve özün saflığı: daha da belirginleşerek, koşulsuz Sevgi halini alır. Bedenliyken hepiniz ne kadar çok birleşir ve bilincinize geçiş yaparsanız , o kadar çok ışık kulesine geçiş yaparsınız ve dünyevi kuleniz ve Varlığınız aracılığıyla kanalize edebileceğiniz Sevginin özü ve saflığı o kadar fazla olacaktır. Bunun kelimelerin ötesinde muhteşem olduğunu ifade etmek isterim!

 http://www.dunyaana.com/images/saintgermain.jpg

Gerçekleşmek üzere olan Merkabah oluşumu Dünya gezegeni ve Onun yoğunluğundaki bütün gelişim için oldukça ciddi bir belirtece işaret edeceğinden dolayı bu konuda ki bakış açımı belirtmek isterim. Merkabahın simgelediği sadece yeni bir Varlık Boyutuna bir portalıdır.  Dünyanın etrafındaki gezgenlerin belirgin pozisyonlarından dolayı bütün bu Yükseliş sürecinin merkezi noktası olarak işlev göreceksiniz. Benim en kıymetlilerim, bununla söylemek istediğim bu belirgin zamanda siz, bu kez, bütün ilahi enerjilerin tüm  kainatın olmuş olduğu merkezi noktası olacaksınız ve  gelecekteki güneş ve yıldız olarak görev yapabilmeniz için  tüm İlahi enerjilerin, Işığın tüm enerjilerinin ve var olan herşeyin tüm dikkatinin cezbedileceği yerde olacaksınız.

Bu yaratılış her zaman tabiki yüksek bilinç seviyesinin gerekli olduğu, bir çok değişim ve ayarlanmalara ihtiyaç duyulduğu ve özellikle çok sayıda  arınmaların olması zorunlu olan yoğun yaratılışlarla eşleştirilir. Bu şimdi Dünyada ve içinizde ortaya çıkıyor. Dünya bakış açısına göre bütün bunlar büyük değişimler anlamına gelir gibi görünmüyor ancak daha eterik bir bakış açısıyla inanın bana  sevgili dostlarım bu kesinlikle  en yoğun değişimlerden biridir! Bu eterik dünyaya uyumlandığınız oranda bunu kişisel olarak gerçekten idrak edecek ve deneyimleyeceksiniz. Ancak, sabırlı olun, süreç yeterince hızlı bir şekilde gelişiyor, bu konuda sözüme güvenebilirsiniz.

Bu Merkabah oluşumu süresince merkezi nokta ve bilincinizin merkezi  (bütün kainatı ihtiva eder ve bu o zamanda size merkezi nokta haline dönüştürür). Her biriniz ve herkes Dünyanın Bilincini  desteklemek ve ızgara formundaki canlı çiçek oluşumunu yaratmasına yardımcı olmak için  mümkün olan en iyi şekilde bütün bu enerjileri kanalize edebilmek için görevler üstlenecektir. Her biriniz kendi gerçeğiyle bu görevin tamamına yardımcı olmak ve Dünyadaki ve yaşadığınız paralel  realitedeki bilincinizde Varlığınızı oluşturmada işbirliği yapmak için sorumluluğunu taşıyan bir lider olarak hizmet edeceksiniz..  Şimdi siz Dünyada ve realitenizde İlahi bilinç ve Mesih bedenini gerçeğe dönüştürmekle meşgulsünüz.

Bilinciniz o seviyeye kadar gelişti ya da olduğunuz en yüksek birleşmeden hizmet eden Varlığınızın çok boyutlu bir fasetine doğru hala gelişme süreci içerisindedir. Bu, benim sevgili dostlarım, gerçekte olduğunuz herşeyin şimdi  bilincinize döndüğü anlamına gelir. Bilincinizde sizi öyle bir seviye ve usulü karşılar ve sizinle birleşir ki  bildiğiniz herşey , yoğunluk olarak olduğunuz herşey ve şu ana kadar yarattığınız, ( eski olan) herşey artık önem taşımaz ve realitenizde tezahür etmez. Geriye kalan Varlığınızın en yüksek noktasından, saf özünüzden, bakıldığında olduğunuz herşeydir  Bu şimdi sizi olduğunuz şeye, Paralel Boyutlardaki realitenizde biçimlendiriyor ve yaratıyor olduğunuz şeye, yönlendirecektir. Şüphesiz ki tebrikler sıralanmış durumdadır!! Siz eski realitedeki herşeyin işe yaramadığı ve herşeyin gelişmesi gerektiği şekilde geliştiği bir kuantum sıçramasına zamanında ulaştınız!

Şimdi biz Işık hızını geçen bir ivmeye doğru yaklaşıyoruz ve bunu durdurmanın imkanı yoktur.  Şimdi siz tam bir ihtişamla şu ana kadar ki en görkemli enerjilere eriştiniz, bu artık hiç kimse tarafından yadsınamayacak bir gerçektir çünkü  bu enerjileri  şekillendirmek yada  onlara dönüşmek istemeyen herşey ve herkes artık bu titreşimde yaşamayacak  ancak sadece kendi titreşimlerinde yaşayacaklardır. Merkabah oluşumu şekillendirilmesi gerekeni daha yüksek , daha seviyeli bir duruş ve özden şekillendirecektir ve hiçbir şey bu yoğun enerjileri durduramayacaktır çünkü bu saf, bu ışığın öz olarak saf ve yüksek enerjisi oluşuyla hepinizin oluşumu ve yaratımıdır. Bu  Merkabah oluşumu Dünyadaki sayısız ışık işçisi ve canların kalplerinin muazzam birleşmeleri ve oluşumlarından meydana gelen bir Yükseliş portalıdır. Siz bu portalı/vorteksi/ köprüyü/kilometre taşını/geçişi/
tezahürü kalplerinizin derinliklerinden yarattınız Bu sebeble bu iyi yapılmış güzel görev için  yürekten ve candan tebriklerimi ve şükranımı belirtmek isterim.

Dünyanızda açığa çıkan herşeyden faydalanın ve  bazı durumları ele alış şeklinizden dolayı cesaretinizi kırmayın çünkü hala biraz düalistik  davranmaya eğilimlisiniz, daha belirgin olarak, beklentilerinizde ve lineer düşünce şeklinizde bu böyledir. Bunlar kalbinizin şüpheler  ya da  cesaret kırıklığı hissetmesinde hala etkili ve tetikleyici olabilir. Bu sizin çözülen ve yeni arıtılmış Varlığınızla karışan egonuzdur, ki kalbiniz Varlığınızın daha büyük bir kısmı egonuz ise çok küçük bir kısmıdır.Varlığınız ve kalbiniz  Bir oluncaya ve ego ortadan kalkıncaya kadar sürekli Varlığınızın üzerinde çalışılarak, bu durum o şekilde değişecektir. ANCAK bu devam etmekte olan bir çalışmadır  demek, bunun üzerinde sürekli olarak çalışmanız gerekecektir anlamına gelir. Söyledikleri gibi, herşey karşılıklıdır; başarmak istiyorsanız üzerinize düşeni yapmanız gerekir..

Bütün Sevgimle, Ben Ben’im.
Saint Germain
çev:mk
Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered.  http://lafontmeline.wordpress.com andhttp://pleiadedolphininfos.blogspot.com

0 comments:

Yorum Gönder