2 Ağustos 2013 Cuma

SaLuSa ( Yıldızlardan bir dost )26.7.2013

 
Biz başlamaya hazırız, siz bizimle yeni buluşunuzla veya daha doğrusu yeni yeteneğinizle iletişim kurmaya hazır mısınız?  Biz sizde heyecanın yükseldiğini hissediyoruz ve bize inanın, bizde aynı şekilde hissediyoruz.  Bazıları için bu çok uzun bir uyanış süreciydi, bazıları için bu çok hızlı göründü, ama yine de her ne oluyorsa olsun doğru zamanında olmaktadır çünkü bu bütün Yaratımın nasıl çalıştığıdır. Enerjinin nasıl akıyor olduğunu ve sizi nasıl sardığını hissedin ve sakince nefes alarak bunu fiziksel vücudunuza girmesine izin verin, veya onun cildinizden içeri girdiğini de imajine edebilirsiniz ve hatırlayın düşünceler yaratılardır, yani imajinasyonunuzun bu sürece tamamen katılmasına izin verin. Alışılmış endişe ve şüpheleri kenara bırakın ve bir gün bunların ortadan kaybolacağını ve siz bir daha istemedikçe tekrar dönmeyeceklerini bilin. Lütfen niyetinizin çevrenizde Evrenin size kesinlikle cevap vereceği şekilde güçlü bir enerjik alan oluşturduğunu hatırlayın.

Biz toplumunuzun dönüşüm sürecini izliyoruz ve sizi ilerletecek olan bu değişikliklere düşüncelerini odaklamış olarak çok güçlü destek alan müttefiklerimize rehberlik ediyoruz. Karanlık Bireyler artık onlara çok fazla Işık yollandığı için daha fazla ‘karanlık’ değiller çünkü onlar sizin aranızda yaşamaktadırlar ve kendilerini karanlıktan çıkarma şansına sahiptirler. Onların artık çok fazla gücü kalmadığını söylemeliyiz, sistem istikrarlı bir şekilde devam ediyor ve onu durdurup doğru yola koymak artık sizin elinizde. Şimdi bunu yapmak için gücünüz var ve bizim de yardımımızla bütün engeller kaldırılacak ve Yeni Çağ hedefine başarılı bir şekilde varmanın önünde hiçbir engel duramayacaktır. 


Kendinize güvenin çünkü her şey mümkündür ve zamanı sabitlenmiş olarak kabul etmeyin çünkü yakında şu anda var olan saat tıklamasını unutacak ve sizi ‘eski realitenize’ bağlı tutan her şeyi serbest bırakacaksınız. Hayallerinizin hayatınız haline geldiğini fark edeceksiniz ve baktığınız ve gittiğiniz her yerde sevgiden başka bir şey olmayacak. Arzularınızı olabildiğince yüksek tutun ve zaman geçmeden arzuladığınız her şeyin gerçekleşiyor olduğunu fark edeceksiniz.

Etrafınızdaki insanlarda değişmektedirler ve hatta eğer tam olarak göstermiyor olsalar da içlerinde onlarda bir şeylerin değişiyor olduğunu hissediyorlar. Onların kendi hızlarıyla ilerlemelerine izin verin ve size sorulduğunda onlarla bilgilerinizi paylaşın ve olan biteni anlamalarına yardımcı olun. Yakında çok daha fazla bilgi değişik kaynaklardan gelebilecek ve yükseliş sürecinde ‘yeni’ olanlar için bu biraz kafa karıştırıcı olabilir, yani lütfen sabırla onlara bütün bunun neyle alakalı olduğunu anlatın. Bazı bilgiler siz uyanmış olanlar için bile sürpriz olabilir ancak siz nereden yardım alabileceğinizi biliyorsunuz. Sizinle daha yakın iletişim kurmayı dört gözle bekliyoruz ve biz daha çok yakınlaşıyoruz.



Sizin sorularınızı cevaplamaktan çok memnun oluruz, bu bizim buraya yapmak için geldiğimiz en önemli şeylerden biri olduğu için lütfen bizi çekinmeden çağırın. Hepimizin Bir olduğunu hatırlayın ve sizin bizimle birlikte olmayı istediğiniz kadar biz de sizinle birlikte olmak isteyen aileniziz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sizinle sevgimizi paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz ve sizin düşünceleriniz ve dileklerinizle daha yakına çekildiğimizi hissediyoruz. Bu gündelik hayatınıza gelecek olan anları dört gözle bekliyoruz ve bunun olduğunu çoktan görüyoruz ve sizin sonsuz sevincinizi hissediyoruz. Bizim sevgimiz her zaman sizinle birliktedir.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder