30 Ağustos 2013 Cuma

AVRUPA BİRLİĞİNİN DAĞILMASI - SALUSA'DAN KANAL MULTİDİMENTİONAL OCEAN'A ÖZEL MESAJ

 
SaLuSa’dan bana (Kanal Multidimentional Ocean) gelen özel bir mesajı paylaşıyorum 29 Agustos 2013

Merhaba arkadaşlar, bu sabah meditasyonum sırasında SaLuSa Avrupa Birliğinin katı yapısının dağılmasının ve az sayıdaki üyenin diktatörlüğünün kontrolünden çıkmasının çok büyük bir ihtimal olduğunu söyledi. Birçok üye kontrolü geri kazanıp bağımsızlıklarını ve güclerini kendi vatandaşlarına geri vermek istiyor.


AB’de deki birçok kişi Avrupa deneyiminin gidebileceği kadar uzağa gittiğini belirtiyor, ki sınırlarını geçmiştir. Diğer ülkeler de piramidin en tepesindekiler tarafından yapılan tehditlerin zorlamaları ve baskısını hissediyorlar. Avrupa üzerinde artık demokrasi kaldığını hissetmeyen çok kişi var.
Bazıları Avrupa’da temel ticaret ve çalışma şartlarını şiddet içermeyen anlaşmalara geri döndürmek istiyorlar, ancak demokrasi bireylerin ellerinde olmalıdır.


Kanal Multidimentional Ocean
Çev: Pınar Gelişir.


Copyright © Laura/ Multidimensional Ocean. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content, including the title, is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included:

0 comments:

Yorum Gönder