28 Ağustos 2013 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL Yükseliş Güncellemesi: Dünyaların Ayrılması

 
Selamlar, Biz Melekler Konseyi ve Başmelek Mikail ve her birinizin bir parça değişik bir şekilde geçtiğiniz içsel yükseliş sürecinde güncelleme veya en uygun mesajı vermeyi arzu ederiz, ki böylece her birinizin deneyimi birbirinden biraz farklı olabilir. Bazıları yeni yaratılmış yüksek 4 boyutlu alemlerde diğerlerine yardım etmek için kalmayı tercih ederken, birçoğunuz nihayetinde yeni arındırılmış 5inci boyut frekansları olan aynı yüksek alemlerde olacaksınız. Şu anda titreşimsel frekansların veya ‘dünyaların ayrılması meydana gelmektedir – eski 3üncü boyut dünyası sökülmek ve çözülmek üzeredir; bu ölüm; bu söyleyebileceğimiz gibi holografik dünyanın enerjisinin kesilmesidir. 


Yaşayan bütün insanların girmiş olduğu 4üncü boyuttakilerin dünyası da enerjisel olarak ‘ayrılmaktadır’, deyim yerindeyse, bazıları hala yüksek boyutlu 4üncü boyutta kalacaklar – ‘yüksek boyutlu’ dedik çünkü bu artık var olmayan ve yaşayan herhangi bir insan bulundurmayan eski 3üncü boyut paradigmasının güncellenmiş halidir – ve başka bir grup ruh da daha ileriye gidecektir, veya ayrılarak 5inci boyutlu dünyaya gideceklerdir. 

Enerjik yolların rezonansının son sürecinde olduğumuzdan dolayı bu konu ile ilgili olarak diyebiliriz ki bu enerjisel bir göçtür, veya şimdi oldukça hızlı bir şekilde meydana gelen bir yüksek boyutlu ‘yol ayrımı’ dır. Bu bir kezlik bir olay değildir, ancak devamlı olarak dönüşen ve değişen ve kişilerin ruhlarının yoluyla veya seyahatindeki bilinç farkındalığı, niyet ve titreşim frekansı seviyesine göredir.
 
Ruhunuzun seyahat edeceği enerjik yollar Dünyaya gelmeden önce ruhlarınız tarafından belirlenmiştir ve ruhsal görevleriniz ile uyumlanmıştır ve kendi evriminiz ve büyümeniz için doğum öncesi kontratlar sizin tarafınızdan hazırlanmıştır. Şimdi 4B seviyelerinde ileriye ve geriye doğru bazı hareketlenmeler olmaktadır ve aynı zamanda 5inci boyutsal yeni dünyada enerjik titreşim frekanslarda giriş çıkış yapan hareketler de vardır – rüyalarınızda ve meditasyonlarınızda birçoğunuz enerjisel olarak bu yeni 5inci boyut yeni dünyasını ‘ziyaret’ ettiniz, ve bu siz bu dünya yaşamına giren ruhunuz tarafından önceden-planlanmış en yüksek enerji frekansınıza ulaşana kadar bu süreç devam edecektir. 

Yüksek boyutlu alemlere olan bu ziyaretleriniz varlığınızın yüksek titreşimli frekanslarda durabilme kabiliyetini ve bedeninizi bu yüksek frekanslı ışıkta rezone edebilmeye hazırlamak için olmaktadır. Bilinçsel farkındalığınızın ve titreşimsel frekansınızdaki bu artış yavaş olmakta ancak geçen Aralık’tan beri devam etmektedir ve şimdi titreşimi yükselen yüksek boyutlu farkındalık haline gelmektedir, ve bu yüksek titreşimli frekanslarla uyumlanmaktadır.

Biz olabildiğince sık sizden bu çok boyutlu benliğinizi kapsayan yüksek boyutlu frekans farkındalığına ayarlanmaya çağırıyoruz. Sizin çok boyutlu benliğiniz Siz olan enerjilerdir.  Bu çok boyutlu varlığınız sizsiniz ve Şimdi’de mevcuttur… bu sadece sizin dünya bağlarınızı ( bedeniniz, beyniniz, zihninizin) onu titreşimsel frekanslarda ‘yakalamasını’ sabırla ve sevgiyle bekleyen  ve enerjisel anlamda spiritüel varlığınızla buluşmaya devam eden ve yüksek boyutlu alemlere yükselen ‘Siz’sinizdir .  Her şey doğaçlama olarak büyük Şimdi’de olmaktadır ve çok boyutlu benliğiniz Zamanın dışında bulunmaktadır ki biz melekler alemi de – Kaynaktan tecelli edenler olarak- aynı zamanda Zamanın dışında bulunmaktayız. Bu zamanda kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey meditasyonlarınızda kendi Çok boyutlu Benliğinizle iletişime geçmek, Sizi Siz olan bu varlıkla uyumlanmaya ve yüksek çok boyutlu Kendinizle birleşmeye çağırıyoruz.

Kendinizi bu Çok Boyutlu Varlığınızın farkındalığına çekin…. Sonra yavaşça ‘gözlerinizi’ açın ( Spiritüel vizyonla veya görüşle ) ve etrafınıza bakın! Enerjisel olarak buluştuğunuz bu muhteşem yeni yüksek boyutlu aleme bakın ve Şimdi de akan bu muhteşem medeniyete bakın J  Kanal hepinizin enerjik olarak taşındığı yüksek boyutlardan yüksek ışık paketiyle kodlanmış olarak gelen bu yüksek-titreşimli bilgiyi alırken bir baş ağrısı geliştirdiği ve kelimelere dökerek yazıya geçirmenin biraz eski bir yöntem olmasından dolayı şimdi sizi meditasyonlarınıza bırakıyoruz – yüksek iletişimler telepati aracılığıyla görünen ışık paketleri tarafından yapılmaktadır ve böylece herkes onlarla uyumlanabilir… bu kanalın adapte olduğu yüksek boyutlu iletişim şeklidir, ve aynı zamanda onun yüksek boyutlu kodlu ışık paketlerini yazıya geçirme kabiliyetini geliştirmektedir. 

Biz yüksek boyutlar ve meleksi alemlerden olanlar sizi içten sevmekteyiz, sizi seviyoruz, yardım talep ettiğinizde size yardım ediyoruz, ve size eve geri dönüş ışık yolunuz ve ışığın yüksek boyutlu titreşimsel frekanslarına uyumlanmanız sırasında rehberlik etmek için buradayız. Namaste ve bu hayırlı günde size yumuşak sevgi dolu ışığımızı gönderiyoruz.

~ Başmelek Mikail ve Melekler Konseyi Goldenlight aracılığıyla

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder