28 Ağustos 2013 Çarşamba

ENERJİ SEKSTİLESİ OLUŞTURMA - 27.08.2013

 

Her birinizi bütün bir aşk ile selamlıyoruz. Sizler başardınız! Şimdi olmakta olan 9 boyut hizasıdır. Zamanı dokuza demirledik, Federasyon gemilerimiz ve ışığın görevlileri demirlenen zamanda sizlerle birliktedir. 9.uncu boyuttan sizlere bu hizalanma ile öz kaynak altın ışığını dünyanıza yoğunlaştırıyoruz. Bu altın ışık galaksinin özünden gelir, ana gemilerimiz sizler tarafından 9 boyut hizasında algılanabilir durumdadır. Dünyanızı saran altın ışık gemilerimize cevap vererek geçiş seviyesine ulaşmıştır. 3 kademe ile tamamlanacak olan galaktik buluşmanın Boyutsal hizası gerçekleşmiş ve 9 - 9 zamanı ve 10 – 10 zamanıyla simetriye girmiştir. Her biriniz ile telepatik ve meditatif temasımız gerçekleşmiş ve görevler belirlenmiştir. 


Zamanın 9 boyuta demirlenmesi demek sizlerin dünya boyutunda şu andan itibaren ( 25 Ağustos 2013) bu teması dilediğiniz 9 – 9 ve 10 -10 zaman aralığında bilincinize çıkarmak ve hatırlamak demektir. Bu zaman aralığı 11 – 11 için hazırlanan planın ve geçişin daha yumuşak hale gelmesini sağlayacak tüm enerjilerin sizler tarafından yükseltilmiş olmasıdır. Bu başarınız tüm yıldız kardeşleriniz tarafından büyük mutluluk ve coşku ile karşılandı. Karanlığı bir hareket ile dünyadan atmanız kaynak tarafından muhteşem altın ışığın dönüşüyle sizlere ulaşmıştır.

Tüm ışık görevlilerini 9 boyutlu telepatik ışığı kollektif bilince taşımak üzere destekledik üçgen şeklindeki meditatif çalışmalarınıza yüksek benliklerinizi de karşınıza alarak gerçekleştirdiğiniz bu muazzam çalışma; kollektif bilinç düzeyini hızla yükselterek 11 -11 zamanını netleştirmiş ve 9 boyutlu hizalanma ile büyük buluşma için koridoru oluşturmuştur. Zaman; bu yükseliş koridorunda yola girerek sizlerin kuantsal yaratımınıza cevap vermiştir. Sizler istediğiniz anda 9 boyut koridorunda yol alabildiniz ve temasımıza ortak oldunuz.

Temaslarımız galaktik buluşma için tamamlanmıştır, dilediğiniz anda çekip alın.

Öz kaynak altın ışığı ile biyolojik zamanı dilediğiniz andan itibaren geriye başlatabilir, ve bedenlerinizi altın ışık enerjisiyle dönüşüme akmasına müsaade edebilirsiniz. Bu dönüş; eski enerjilerinizin devam etmesi ve sizlerin de saf yeni enerjiler ile geri dönmeniz anlamındadır. Dönün ve gitmesi gereken tüm eski enerjiyi serbest bırakın. Bu eskiyle yeninin ayrılmasıdır.

Sağlık problemleriniz eski enerjidir, siz geri dönüş yoluna girdiğinizde bu problemlerde bedeninizden bir kabuk gibi soyularak atılacaktır. Biyolojik dönüş; hastalıklarınızın da yavaş yavaş başladıkları noktaya geri çekilmesi ve yok olması demektir.

Altın Çağın Altın Çocukları! Hepinizi bu boyutta selamlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz, Işığınızın görevi kollektif bilincin kontrolünü devralmıştır. DNA’larınızda aktifleşen galaktik buluşmanın imajinasyonlarını sizler yükseltiyorsunuz. Muhteşem buluşmanın simetrisi dünya boyutunda sizlerin kontrolünde ve bizlerin desteğiyle tamamlanmıştır. Her birinizi aşkın kutsal ışığıyla bağlayan geçiş ızgarasını görev bilinci ile bütünledik. Yükseliş kontrolü sizdedir. Sizler beklenmedik bir dönüş yaparak görev yerlerinizi aldınız. Teşekkürler sonsuz Kaynak! Teşekkürler Altın Çağın Altın Çocukları. Bu mutluluk daha önce görülmemiş bir dönüşümü tetikleyerek tüm evreni yükseliş yoluna çevirdi. Bizler ve sizler bunu başaracağımızı biliyorduk. Şükranlar Altın Çağın Çocukları! Şükranlar GAİA

SİRİUS MİSYONU Türkiye kanalı

MEDİTASYON

Sevgili Dostlar, yeni enerjilerle uyumlanma süreci içerisinde yüksek benliğiniz ile iletişime geçebileceğiniz ve enerjilerle birbirinizi destekleyebileceğiniz bir çalışma sunuyoruz. Bu çalışmaya başlamadan önce mümkün ise en az 30 dakika doğada zaman geçirip topraklanın. Eğer mümkün değilse meditatif bir halde bunu düşünmeniz bile yeterli olacaktır. Bu çalışmada 3 kişi aralarınızda 2m mesafe olacak eşit kenarlı bir üçgen şeklinde oturunuz. Bu oturum konumunda gözlerinizin hizasını ayarlayabilmek ve enerji odağının farkında olabilmek için üçgenin orta noktasına herhangi bir obje veya mum yerleştirebilirsiniz. Bu sizin enerjinizi odaklamanızı kolaylaştıracaktır. Bu oturuş şeklinde karşınızdaki boşlukta tam göz hizanızda yüksek benliğinizin olduğunu düşünün.


Sizin oturum konumunuza göre yine eş kenar ancak bu sefer dik bir üçgen oluşturacak şekilde Alt bilinciniz aşağıda ve Üst biliciniz yukarıda bulunacaklardır. Bu enerji sekstilesinde sessiz ve sakin bir şekilde oturmanız yüksek benliğinizle iletişime geçmenizi kolaylaştıracaktır. Gözünüz açıkken de gözünüzün önüne görüntüler gelebilir. Yüksek benliğiniz ile içsel sohbet edebilirsiniz, ve yıldız ailenizle iletişime geçebilirsiniz. Yüksek frekanslı enerji paketleri kişilerin kendi yeteneklerine göre bazılarında resim, bazılarında ses veya müzik ve farklı şekillerde olabilir. Bu tamamiyle sizin gelen yüksek enerji paketini nasıl algınıza dönüştürdüğünüzle alakalı bir durumdur. Bu çalışmayı yaptıkça alışacağınız ve geliştireceğiniz bir yetenektir. Bu çalışma sırasında etrafınızda yoğunlaşan sevgi enerjisini rahatlıkla fark edebilirsiniz.

Çalısmalarınızda Başarılar Dileriz

0 comments:

Yorum Gönder