10 Ağustos 2013 Cumartesi

İÇİ BOŞ DÜNYA TEORİSİ

images
Bu video içi boş dünya teorisi ile ilgili şu andaki mevcut bilginin çoğunu içeriyor. Bugünün teknolojik bilgisiyle bir çok araştırma bu bilgileri destekliyor.
Dünyamızın şu andaki jeolojik modeli iyi biliniyor, maalesef bir zamanlar dünyanın düz olduğuna inandığımız gibi bu modele saplanıyoruz.
Gerçek ilk önce çok karmaşık ve hayal etmesi zor görünüyor. Gerçeği tam anlamak tamamen açık bir zihin, algılama gücü ve ruhsal yetenekler gerektiriyor.


Yanlış yönlendirilmeyin. Yeni olan teorinin kendisi değil. Ve yalnızca neden o kadar popüler olmadığını düşünün. Hükümetler, kilise ve illüminati bunu gizli tutmaya büyük ilgi gösteriyor.
Gezegenimizin temel olarak iki paralel boyutta var olduğunu varsayıyoruz. Dış ve iç boyutlar. Eğer dünyayı içi boş olarak kabul edersek, çok boyutluluk kaçınılmaz bir sonuç olmalıdır. Boyutla farklı titreşimlere sahiptir, bu yüksek boyutları alt boyutlardan doğal bir korumadır.
Eğer ikisini de görebilseydik bu iki boyutun nasıl görünebileceğine bakalım.
Dünyayı dilimlersek 5 nci boyut içsel dünya varlığı olan bir yapı keşfedebiliriz.
Bu ilk bakışta bilimkurgu gibi görünebilir, ama sinemalarda gösterildiğinden çok daha karmaşıktır. Önceden hissedebildiğimiz gerçeklere bir bakalım.
Bu, gerçek manyetik alanın basitleştirilmiş modelidir. İçsel alanda bir çok manyetik anormallikler ve yüzeyde anlaşılmaz manyetik farklılıklar gerçekleşir.
İçi boş yapı aynı zamanda depremlerin davranışlarını anlamamıza yardımcı olur. Yeni araştırmalar dünyanın kabuk titreşimini katı bir küre olarak değil, bir bant olarak tanımlar. Şu anda, bilim bunu gölge dalga teorisiyle açıklamaya çalışıyor, ama bant benzeri fiziksel davranışını tamamen dışlıyor.
Depremlerden bahsedersek, yakın geçmişte insanlık nükleer testler ile çok fazla zarara neden oldu. Ama kabuğun altındaki olası yaşamlarda nelere neden olduğumuzu düşünün.
Bu yapıyı anlamak için yerküre kabuğunun önemli katmanlarına bakalım.
Yerküre kabuğunun ısı haritası; yüzeyin altında özellikle tektonik levhaların zıt olduğu yerlerde bir çok sıcak bölge var.
Manyetik Harita: Birçok manyetik anormallik var, çünkü yerküre bir kabuktur ve yerküre maddesi sabit durumda değildir. Dünyanın ekvatorunda olduğu gibi kutuplara yakın kabuk daha kalındır. Anormalliğin daha yoğun olmasının nedeni budur.
İç dünya haritası; Genel olarak içsel dünya kara haritası olarak bilinir.
Kutuplara odaklanırsak, kutupların 4 ncü ve 5 nci boyutlar arasındaki köprüler, kapılar veya sınırlar olabileceğini varsayıyoruz.
ASKERİ BÖLGE
KUZEY KUTBU BÖLGESİ ABD ORDUSU VE CIA TARAFINDAN KAPATILDI
DIŞ VE İÇ DENİZ DİREKT TEMASTADIR
Şimdilik, 1947′de bu bölgeyi keşfeden ve tanımlayan ilk insan Richard Evelyn Bird’dür. Ön yargınız olmadan onun günlüğünü okuyun, bırakın sezginiz sizi sonuca yönlendirsin.
ANTARKTİKA
Dünyanın içine giden bazı mağaralar ve tüneller var. CIA Tünelleri ve bölgeyi kapattı.
GÜNEY KUTBU BUZUL İLE ÖRTÜLÜ
Aktif olan yaklaşık 3500 uydu var, Bunların hiç biri özel bir bölgeyi göstermiyor. Kutup yörüngesindeki uyduların yolu bazı önemli bölgelerden geçmiyor. Resmi resimlerde ve videolarda kara nokta olarak görünüyor. Google Earth resimlerine aldanmayın, bunlar değiştiriliyor.
İç dünya ve 5 nci boyut neye benzeyebilir?
İçeri doğru hızla uçalım. Güneş sistemimizdeki güneşten çok daha küçük olan merkezi bir güneş yaşamı sağlar.
Günler ve geceler yoktur. Tek devam eden bir gün vardır, içsel enerji kaynağı onun parıltısını sürdürür.
Önemli ısı değişiklikleri yoktur, mevsimler yoktur ve fırtına gibi şeyler yoktur.
Gölgeler bizim  yüzeyimizde olduğundan daha yumuşak. Görüş mesafesi muazzam, bunun nedeni yüzeye karşıt olması. Baktığınız zaman diğer tarafın çoğunu görebildiğinizi hayal edin. Çevrenizin büyüklüğünü duyumsamanın nasıl farklı olacağını düşünün.
İç dünya güneşe, meteorlara ve evrenin ışınlarına karşı korunmaktadır.
Çevresel durumları düşününce, evrime çok daha az engel vardır. İdeal durumda bizden çok daha ileri olan insansı toplumlar olabileceğine inanabiliriz.
Gezegenin evrimi üzerinde ciddi şekilde düşünmeye başlamalıyız. Eğer içi boş yapı tüm gezegenlere uygulanırsa, her şeyi muazzam şekilde değiştirir. Bu, bizim ortada olan tek zeki yaşam formu olmayabileceğimiz sonucuna yol açar. Bu inanılmaz evrende yalnız değiliz.
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder