19 Ağustos 2013 Pazartesi

Başmelek Rafael : Tüm Zamanların ve Mekanların Üstünde Şifa ve Yüksek Benliğiniz ile Birleşme


Goldenlight kanallığıyla
Arkadaşlar,

Aşağıda Başmelek Rafael ile yapılmış yeni bir ses kanallığı bulunmaktadır (linki mesajın altında) ve bunu meditatif bir durumda uzanarak dinleyebilirsiniz, bu bir bilgilendirme ve şifa meditasyonudur. Sevgilerle, Goldenlight.

Bugün Başmelek Rafael sizin çok boyutlu varlığınızı bütün zaman ve mekanların üstünde şifalandırmaya yardım etmeyi arzulamaktadır. Şimdi öyle bir zamana geliyoruz ki daha fazla yüksek benliğinize hizmet etmeyen ne varsa yüzeye çıkıp dönüştürülüyor ve böylece varlığınız ışığın yüksek frekanslarına çıkabilir hale geliyor.


Geçmişte bahsettiğimiz Yükseliş sadece yüksek frekanslarla uyumlanmaktır, bu şu anda sizi sarmalıyor olan yüksek alemler ve yüksek alemlerin enerjileri ile uyumlanmak değil varlığınızla da uyumlanmak, aynı zamanda yüksek benliğinizle bir olmak şeklinde meydana gelmektedir. Yüksek benliğiniz çok boyutlu varlığınızın kaynağın ışığıyla dolmuş ve bir şekilde Kaynak ile ‘sıkı bir şekilde bağlanmış’ olan yüksek parçasıdır. Sizin yüksek benliğiniz ve yüksek varlığınız her zaman Kaynağa bağlıdır ve yüksek alemlerde bulunur.

Bu zamanda ki hedefiniz bu Yüksek Benliğinizi yaşamınıza getirmektir, ki böylece hayatınızı yüksek benliğinizin perspektifinden yaşar ve gerçek Siz olan her zaman Kaynağa bağlı olan olursunuz. Siz kendini ifade eden Kaynaksınız. Dünyada yaşayan insan varlığının fiziksel bedeni tüm varlığınızın sadece küçük bir parçasıdır, ve şimdi uyanıyor ve aydınlanıyor olanlarda olan şey kendinizin bütün çok boyutlu yönleriyle birleşme ve yakınlaşmadır, ki bu yüksek benliğinizi de kapsar. Bu kendinizi bütün zaman ve mekanlar boyunca şifalandırmanıza izin verecektir.

Yaşam süreniz boyunca karşılaştığınız birçok zorluk geçmişte olan, diğer varlıklarla yaşamış olduğunuz geçmiş yaşamlarınızdan, karma kontratlarınızın bir sonucuydu. Bu yaşam süresi boyunca bu karmik sözleşmeler üzerinde çok çalışmak zorunda kaldınız. Şimdi sizden bu karmik kontratların farkına varmanızı ve onları içinizde ve hayatınızı etkileyen her yerde çözmenizi istiyoruz. Kanal özellikle çok önemli bir aile bireyi ile olan özel karmik kontratı hakkında son zamanlarda oldukça zor anlar yaşamıştır. Bu onun için en zor dönemlerden biri olmuştur, ki sadece bu yaşamdan değil bütün yaşamlardan gelen karmik hatıralar serbest bırakılmak üzere ortaya çıkmıştır.

Dün gece o sadece bu fiziksel bedende yaşam süresince toplanmış olmayan, ancak eterik beden ve çok boyutlu karakteri ve diğer yaşam sürelerince varlığında olan öfke ve bastırılmış duyguların çok büyük bir şekilde salıverilmesini deneyimledi, dün gece hepsi serbest bırakılmak ve ifade bulmak için geldi.  O saatlerce yazdıkça ve bu hisleri ortaya döktükçe ve artık bunun bitmesi gerektiğini söyledikçe bu kurtarıcı bir temizlik oldu, kontrat bitti, karmik kontratlar şimdi serbest bırakılmıştır. Ve bu şimdi sizin de yapmak durumunda olduğunuz şeydir – hepiniz bu karmik kontratları serbest bırakmalısınız.



Beni çağırın, Başmelek Rafael, ve ben hemen bu temizlik ve arınma sürecinde size yardımcı olacağım. Biz melekler aleminden gece uyumadan önce meditasyon için uzandığınızda size yardım etmemizi ve sizi sarmalamamızı isteyin ve biz sizi gece yatıştırıcı, sevgi dolu ve melek enerjilerimizle şifalandıracağız. Bu kanal için bizim birçok kez yapmış olduğumuz bir şeydir ve bu öğleden sonra onun eterik bedeninde bu karmik salıvermelerden dolayı gereken başka bir temizliğe başlayacağız.

Ben Başmelek Rafael, ben ilahi temizleme, saflaştırma ve şifanın meleğiyim, ve burada size karmik kontratlarınızı, bütün negatif duygularınızı ve yüksek ışık frekanslarıyla uyumlanma yolunuzda size engel olan her şeyi temizlemeniz için yardım etmek üzere bulunuyorum. Ve size yüksek benliğinizle uyumlanma konusunda da yardım edebilirim.  İlk şey öncelikle yüksek benliğinizin olduğunun farkına varmanızdır, sonra uyumlanmaya başlayabilirsiniz, meditasyonlarınızda yüksek benliğinizle bir iletişim ve ilişki başlatabilirsiniz. Yüksek benliğinizi hayatınıza davet edin, hayatınızın bütün yönlerinde bu dünyaya gelmeden önce yapmış olduğunuz yaşam kontratlarınızı, ruhsal kontratlarınızı hatırlamanızda ve gerekli olan kalan temizlikleri yapmanızda size yardımcı olmasını isteyin.

Eğer sakince uzanır ve sessizce yüksek benliğinizle iletişime geçmeyi isterseniz yüksek benliğiniz ruhsal misyonunuzun ve ruhsal kontratınızın ne ve neler olduğunu ortaya çıkaracaktır ki bunlar bir çoktur sadece bir tane yoktur. Meditasyonlarınızda yüksek benliğinizle iletişime geçmek istediğinizi söyleyin. Meditasyonlarınızda Başmelek Rafael, Başmelek Mikail, Başmelek Gabriel ve Başmelek Chamuel ile iletişime geçmek istediğinizi söyleyin. Başmelek Chamuel sevgi ve ikili ilişkilerin meleğidir. Başmelek Chamuel’in etrafında pembe altından bir ışık vardır.

Başmelek Mikail’in muhteşem aquamarine, derin mavi enerjisi vardır. Başmelek Gabriel’in beyaz altın yaratıcı enerjisi vardır, bu kanalın ana meleklerinden biri Başmelek Gabriel ve benimdir. Ben Rafael onun rehberlerinden biriyim. Şimdi dünyayı sarmalayan yüksek boyutlu enerjilerle size gelmemiz ve size şifalanmanızda, uyumlanmanızda, yükselişinizde yardım etmemiz için bizi meditasyonlarınızda çağırın. Bizi çağırın ve biz hemen orada olacağız. Sizi koşulsuz seviyoruz. Biz her zaman hizmette ve sevgide sizin yanınızda olduk.

Biz Kanalın bizim bu sanat eserlerimizi yapmasından dolayı heyecanlıyız ve evet Ben, Rafael, kanala sanatı için bir iş planı verdim. Önceki gün oturduk ve onun sanatsal iş planına bir göz attık, ve planlanmış olan birçok resim bulunmakta. Ve hepsi Kaynağın muhteşem bir ifadesi olacaklar ve biz ışığın bu muhteşem sanatsal ürünlerine sevgi dolu meleksi enerjilerimizi aşılayacağız. Ve bunların yüksek alemler ve güzellikleri hakkında sevinç ve anlayış getirmesini umuyoruz.

Ve şimdi sizi meditasyonlarınız ve şifalanmanız, ve yüksek benliğinize uyumlanmanız için bırakıyoruz. Yüksek benliğinizle uyumlanmanın önemini unutmayın. Meditasyonunuz sırasında size yardıma gelmemiz için bizi çağırın. Sizi seviyoruz ve size yardım etmek istiyoruz. Bu bizim işimizdir, bu bizim amacımızdır ve bu bizim var olma sebebimizdir. Biz sizi seven Kaynağın enerjisinin bir ifadesiyiz. Kaynak sizi koşulsuz olarak ve her zaman ne olursa olsun hiçbir düşüş olmadan seviyor. Size bu ışığın kanalı olan muhteşem yüksek boyutun yumuşak, sevgi dolu ve şifalandırıcı enerjisini yolluyoruz.

Not: ekteki linkin en sonunda yapılan ses çalışmasını bulabilirsiniz.

http://goldenageofgaia.com/2013/08/archangel-raphael-via-goldenlight-healing-across-all-time-and-space-and-integration-with-your-higher-self/

0 comments:

Yorum Gönder