29 Ağustos 2013 Perşembe

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 27.8.2013

 
Sevgi etrafınızda her yerde hissedilebilir ve görünebilir, bunu içinize alın ve eskinin son fragmanlarını süpürün, ki siz bunların sizin üzerinizde artık hiçbir gücü kalmadığını ve size daha fazla yardım etmediklerini biliyorsunuz. Biz sizin bizim mesajlarımızı anladığınızı biliyoruz, çünkü onlar bizim sevgimiz ve enerjimizle size gönderildi ve size dönüşümünüzde yardımcı oluyorlar. Kelimeler bizim sizinle paylaşmak istediğimiz bilgi ve manayı tam olarak ifade edemezler, onlar sadece kelimeler değildir.  


Bu yüzden okuduğunuz her mesajda sizi karşılayan enerjiye odaklanın ve daha çok şey anlayabileceksinizdir ve ‘ satır aralarını okuyun’ Şimdi sizin için kelimelerle yazılmamış olanı anlamak mümkündür,  bu yüksek titreşiminizin daha önce olmadığı kadar sezme ve hissetmenize izin vermesidir. Bu bizim de yaşadığımız ve birbirimizle iletişim içerisinde olduğumuz yöntemdir, etrafımızdaki enerjileri hissetmek. 

Bu şimdi sizin de deneyimlemek için hazırlandığınız şeydir, ki çok uzun zamandır sadece hayatta kalmaya odaklandığınız için diğerlerini hissetmeye alışık değilsiniz. Şimdi bedenleriniz ve zihinleriniz çok fazla değişmiş olduğundan dolayı bunu hissetmemek imkansız gibi bir şeydir,  bu durumu sadece düşük vibrasyonlarda kalmayı arzu edenler inkar edeceklerdir, ancak onlar bile o ileriye gitme ve yuvaya geri dönme kararını verecekleri zamana geleceklerdir.

Birçoğunuz bu bahsedilen konulara hazırlandığınız ve yolunuzda çok fazla ilerlediğiniz için sizi bekleyen çok fazla sürpriz vardır,  realitenizde ve hayatınızda birçok şeyin oluşuna ve değişmesine çok şaşıracaksınız. Bunlar takip edeceğiniz sizin kendi seçimleriniz ve arzularınız olduğundan dolayı bunlar hakkında konuşamayız, yani bu önünüzde uzanan sonsuz sayıdaki olasılıklardan hangisini seçtiğinizle alakalıdır. 


Bir kez net olarak yolunuzu görmeye başladığınızda, birçok olasılık kendini gösterecek ve sizi en çok etkileyenler hayat seçiminizin bir parçası olacaktır. Hangisinin sizin deneyiminiz için  en iyisi olduğundan emin olamazsanız, her zaman karar vermenize yardımcı olabilecek bir kişi olacaktır, ancak size tam olarak ne yapmanızı söyleyecek birini beklemeyin,  şimdi uyandınız ve kendi deneyimlerinizin sorumluluğunu üzerinize almanız gerekmektedir. 

Biz siz, kendinize seçtiğiniz veya yaptığınız her şey de tam anlamıyla güvenene kadar  size rehberlik etmek için buradayız, ve net olarak birçoğunuzun Kendinizin rehberliğine izin verdiğini görüyoruz  ve içeride inşa ettiğiniz güven dışarıda da görünmeye başlıyor. Size gelen bütün değişimlerle birlikte şimdi uyanmış olan herkes için bu daha da kolaylaşıyor, ve siz kendi işinizin sonuçlarını onların gülümseyen ve sevgi dolu ifadelerinde göreceksiniz.

Bu Dünya Ana üzerinde olmak için muhteşem bir zamandır, o çok fazla insanın sevgisini ona verdiğini hissediyor ki o tam anlamıyla şimdi parlamaya başladı, biz bu muhteşem değişimi hayranlık ve mutlulukla izliyoruz. Çok yakında bir çoğunuz bunu görebileceksiniz,  ki bu aynı zamanda bizimde size gelmemize ve hazır olanlarınıza kendimizi göstermemize izin vererek diğerlerinin hazırlanmasını sağlayacaktır. Bu muhteşem enerjiler ve hisler içerisinde olunuz, size sıklıkla söylediğimiz gibi, size daha fazla hizmet etmeyen her şeyi geride bırakın. Zihninize gerektiği kadar çok bunu söyleyin ve Yaratıcı Güçlerle konuşan sizin niyetleriniz olduğu için her zaman olduğu gibi işe yaradığını çok kısa zamanda göreceksiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve büyük bir mutlulukla sizinle sevgimi ve enerjimi paylaşıyorum ve bana geri sevgisini gönderenlere teşekkür ediyorum. Bunu, bunu yapan her birinizden ayrı ayrı hissediyorum ve böylesine bir iletişim içerisinde olmaktan dolayı şanslı hissediyorum. Biz Galaktik Federasyondakiler burada size çok yakın ve realitenizde sizi karşılamaya hazır olan mevcudiyetimizden keyif alıyoruz.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder