2 Ağustos 2013 Cuma

SaLuSa ( Yıldızlardan bir Dost) 30.07.2013

 
Realitenizdeki konular hızlanmaktadır, bu tam bilinçli Varlıklar haline dönüşmenizin Plana göre devam ettiğinin şüphe götürmeyen belirtilerinden biridir. Biz bunu ve siz Yüksek Benliğinizle ve Olan Her Şeyle tam olarak iletişime geçmeye hazır olana kadar olacak bütün değişiklikleri hatırlatmak için buradayız. Sonra size sizin için geçerli olacak bütün bilişi nasıl kullanacağınızı hatırlamanızda yardımcı olacağız. 


Şimdi bu biliş size parçalar halinde diyebileceğimiz şekilde akmaktadır, ancak siz bir kez gereken bilinç seviyesine ulaştığınızda bilinç seviyenizde sizin için mümkün olacak bütün bilgi kaynağına tamamen bağlanmış olacaksınız. Yükseliş süreci siz Kaynağa dönene kadar devam edecek, ancak bu Dünya Ana’nın ve sizin Yükseliş sürecinize göre oldukça yavaş bir şekilde olacaktır. Yüksek alemlerde zaman sizin alışık olduğunuz gibi önemli değildir, öğrendiğiniz dersler en büyük önemi taşımaktadırlar ve siz onları tam olarak anlayana kadar da ilerleyemezsiniz.

Bazılarınız için bugünler oldukça stresli ve rahatsızlık verici olabilir çünkü Dünyaya daha çok Işık ve Sevgi gelmesiyle eski durumlarda ortaya çıkmaktadırlar ve temizlenmek için sizin ilginizi beklemektedirler. Daha önce söylediğimiz gibi onlara sevgi ve şefkatle yaklaşın çünkü onları bu yaşam sürenizde temizlemeyi seçtiğiniz ve ilerlemenizin daha fazla önünde durmamaları için buradadırlar. Kendinizi sevmeyi unutmayın ve gün içinde kısa bir mola alarak iç dünyanızda biraz vakit geçirin ki biz dönüşümünüzde bu anların ne kadar yardımcı olduklarını siz kendiniz fark edinceye kadar yeterince vurgulayamayız. 


Sakin zihin konumunda durmak hayati önem taşır çünkü o zaman normalde endişeli ve yorgun olduğunuzda genellikle aklınıza gelen şüpheler olmadan net ve güçlü bir şekilde herhangi bir müdahale olmadan rehberliği duyabilirsiniz. Bu sessiz zamanlar sizi yeni ve taze enerjilerle değiştirebilir ve sonra bakış açınızdan istenmeyen reaksiyonları önler.

Birçoğunuzun çoktan zaman geçirme alışkanlıklarını değiştirdiğini görüyoruz ve bu illizyon içerisinde esir olma durumunun bitmesine izin verenler yakında hayatlarında büyük değişimlerin olduğunu hissedecek ve göreceklerdir. Herkes bir gün zaman illizyonunu bırakacak ve bu onlar hazır olduğunda olacaktır ne daha önce ne de daha sonra. Biz size devamlı olarak ilerlemenizin nasıl sizin hür iradenize bağlı olduğunu hatırlatıyoruz, yani her biriniz kendi seçimlerinize göre ilerliyorsunuz. 


Dünya Ana değişmek isteyen bütün çocuklarını ‘beklemeyi’ tercih etti, yani lütfen emin olun ki herkesle ilgilenilecektir. Yüksek titreşimlerle aydınlanmış olanlar yüksek alemlere geçmeye hazırlar ve öğrenmeye devam ediyorlar. Bu ilerleme kararlarıyla bu yüksek alemleri daha sonra bu ‘yeni’ deneyimlerle bağlantı kurabilmeyi başarabilecek olan diğerlerine de yakınlaştırıyorlar. Biz o bilinç durumuna ve şimdiye ulaşmanız için size yardım etmek için buradayız, durumlar çok daha hızlı hareket etmeye başladığında biz de talep edilen değişimlerin uyumlanmasındaki işimizin hızını ayarlıyoruz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve birçoğunuzun bizim mesajlarımızı alıyor olmanızdan dolayı mutluyuz. Bu kim olursa olsun kendi rehberliğinizi duyabildiğinizi keşfettiğinizdeki mutluluğunuzu paylaşıyoruz çünkü bu yalnız olmadığınızın ve eğer henüz hissetmiyorsanızda yakında her şeyle Bir olduğunuzu hissedeceğinizden emin olmanız demektir. Barış içerisinde olun ve size gönderilen büyük Sevgiyi hissedin.

Kanal : MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder