3 Ağustos 2013 Cumartesi

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 02.Ağustos.2013

 
Sizinle yeni bir ilişki dönemine başlıyoruz ve bazılarını bunu çoktan hissetti. Sizi bizim gelişimize hazırlıyoruz ve bunun sizin için kişisel ve hepiniz için toplum olarak ne anlama geldiğini anladığınızdan emin olmak istiyoruz. Biz bunu sizin için baskılı veya korkutucu olmaması niyetiyle adım adım gerçekleştiriyoruz. Bunun ne zaman ve nasıl olacağı sizin hayat planınıza bağlıdır. Devam etmeye hazır ve belli bir bilinç seviyesine ulaşmış olanlar çok uzun zamandır hayalini kurmuş oldukları muhteşem deneyimlere doğru durumların ne kadar hızlı bir şekilde değişiyor olduğuna şaşırabilirler. Sizden temizlemelerinize (zihinsel ve duygusal) odaklanmanızı isteyeceğiz ki bu sizin daha da yukarı yükselebilme kabiliyetiniz için en önemli şeydir. 


Yardım istemekten çekinmeyin çünkü daha önce olmadığı kadar çok size yardım etmeye gönüllü olan Işık Varlığıyla çevrelenmiş durumdasınız. İçinize akan bu sevgiyi hissedin ve bunun vücudunuzun her bir hücresine ulaşmasına izin verin ve endişe ve şüphelerin bunu yapmanızı engellemesine izin vermeyin. Işık ve Sevgi sizin içsel değişiminiz için en güçlü aletlerdir ve bunu aynı zamanda dışarıda da görmeye başlayacaksınız. Kendinize güvenin çünkü kendi değişim sürecinizi yavaşlatacak olan tek şey bunu yapamayacağınız endişesidir.

Ayrıca finansal ve hükümetsel sistemlerinizin değişiminin de sizin büyüyen bilincinizle birlikte finiş çizgisine yaklaştığına sizi temin ederiz, siz bu ‘uzun koşuyu’ başarıyla tamamlamak için gereken bütün değişiklikleri artık daha fazla kabul edebilirsiniz. Konu bu değildi ve asla da öncelikli olmadı, ancak öncelikli olan elimizden geldiği kadar fazla sayıyı bizimle birlikte finişe getirmekti. Şimdide yaşayın ve sakin ve iç merkezli benliğinizden her şeyin ne kadar muhteşem ve barış dolu olduğunu göreceksiniz. Sevgili Dünya Ananızın her yerine Sevgi ve Işığı yollayın, ki buna ihtiyaç olduğunu hissedeceksiniz ve ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varacaksınız çünkü sadece sevgi dolu düşüncelerinizle birçoğunun acılarının hafiflemesine yardım edebilirsiniz.  


Bu sorunları çözmek için müttefiklerimizle birlikte çalışıyoruz, ancak hiçbir şeyi zorlayamayız çünkü burada da hür irade devrededir. Bu fakir Bireylerin durumlarının değişmeyeceği veya hiç kimsenin onlara yardım etmeyeceği anlamına gelmemektedir. Bu tam tersidir Hükümetleriniz çoktan dünyanızdaki fakir insanlara yardım etme programlarını yeni değişikliklerle önceliğe almışlardır, bu onlara birçok yönden ne kadar yararsız ve yetersiz olduklarını gösterecektir. Bu değişiklikler hakkında hali hazırda internette ve diğer medya yayınlarında da bilgi bulabilirsiniz.

Kendinizi sakin bir zihin durumunda tutun çünkü birçoklarınızın da keşfettiği gibi bu günlük hayatınızda ortaya çıkan sorunları kendine veya başkalarına karşı bir kızgınlık veya suçlama reaksiyonuna gerek kalmadan çözmenin en iyi yoludur. Eğer bu olursa da kendinizi suçlamayın, siz mükemmel değilsiniz ve kimse sizden öyle olmanızı beklemiyor, sadece bunu düşünün ve biz ve birçoğunuz çoktan bunu biliyorlar ki bir daha benzer bir durumla karşılaşırsanız çok daha sakin davranacaksınız ve sevgili bir ruha karşı konuşuyor olduğunuzu bilerek durumları daha önce gördüğünüzden çok daha farklı göreceksiniz, ki tartışmaya ve birbirinizi incitmeye hiç gerek yoktur. Herkesi kendiniz gibi görün, siz de ‘karanlık günlere’ sahip olmuştunuz ve sevginizi onlarla paylaşın.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve her zaman olduğu gibi hepinize sevgimizi yolluyoruz. Bunun varlığınızın içine girmesine izin verin ve onun Can’ınızla ne kadar muhteşem bir şekilde ‘konuşuyor’ olduğunu hissedin. Hayal bile edebileceğinizden öte sevildiğinizi unutmayın ve bu bilişle eskiyi tamamen geride bırakarak bizi gerçek Aileniz olarak karşılayın.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

çev : Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder