17 Ağustos 2013 Cumartesi

SaLuSa (Yıldızlardan Gelen Bir Dost) 16.8.2013

 
Sizin realiteyi deneyimlemeniz çok hızlı bir şekilde değişmektedir ve eğer bir an için durup bunun hakkında düşünürseniz, duygularınızın ve algılarınızın son derece değişmiş olduğunu fark edeceksiniz. Bir kez bu değişimleri kabul ettiğinizde hemen arkasından ‘takip edecek’  yeni bir tanesi gelmektedir, çünkü bu sizin buraya deneyimlemek için geldiğiniz ve deneyimlemeyi hak ettiğiniz şeydir. 


Size yolunuzda rehberlik ediyoruz ve birçoğunuzun zihnin şüphesiz durumuna ulaşmak için çalışıyor olduğunuzu görmekten dolayı çok memnunuz, ki şüpheler sadece sizin zihninizdedir, çünkü kalbiniz bütün bilginin ve bütün düşüncenin ilk kaynağıdır ve size gönderilen bu kadar çok ışık ve sevgiyle kesinlikle burada hiçbir şüpheye yer yoktur. Bu size birçok kez kalbinizi dinlemeniz gerektiğini söylememizin sebebidir çünkü siz bilir ve hissedersiniz ki orada düşük vibrasyonlu düşüncelere ve korkuya yer yoktur. 

Hayatınızda olan bir duruma karşı reaksiyonunuzdan emin değilseniz bunu basitçe kalbinizde kontrol edin ve sizin için en iyi çözümü bulacaksınızdır. Bu ‘sorunlu’ olduğunuz her şey için uygulanabilir çünkü kalbiniz çok büyüdü ve şimdi onun gücünü kendinizin ve bütünün hayrı için nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmek için doğru zamandır.

Sizinle birlikteyiz ve siz bilincin yüksek durumuna bağlanabildiğiniz ve endişeleriniz ve size çoğu zaman eşlik eden diğer duygular olmadığında nasıl olacağını hissettiğiniz zaman sizin mutluluğunuzu paylaşıyoruz. Lütfen biliniz ki bu sürekli o durumda kalabilene kadar sık sık olacaktır. Biz size doğru bilgiyi getirmek için çalışıyoruz ki böylece siz bir sonraki değişim geldiğinde ne beklemeniz gerektiğini bilebilesiniz. Biz hepinizin bizimle direk olarak iletişime geçememe veya kendi sebeplerinden dolayı geçmek istememe durumunun farkındayız, bu yüzden çok yakında yükseliş sürecinde ilerlemek için ihtiyacınız olan bilgilerle dolu yeni bir kanal açacağız çünkü herkes sizinle paylaşmak zorunda olduğumuz şeyleri duymakta eşit olarak şans sahibi olmalıdır. Duymak istemeyenler de sadece göz ardı edebilirler, ancak böylesine bilgilendirilmeyi arzu edenler ‘otomatik bir şekilde’ bu kaynağa doğru yönleneceklerdir. Yani bizim enerjimizi izlemeye devam edin ve çok yakında bu bilgiler size direk olarak akmaya başlayacaktır.

Dünya Ana sıkıca ‘yeni’ yüksek realitesine bağlandı ve sizi ona katılmaya davet ediyor. Onunla iletişim içerisinde olun ve o da size eskiyi bırakmanızda yardımcı olacaktır. Ona sevgi yollamaya devam edin, ki o büyük bir mutlulukla bunu herkesle paylaşmaktadır. İhtiyacı olduğunu bildiğiniz yerleri sevgiyle düşünmeye devam edin ve çok yakında bütün şiddet duracak ve uzun süredir beklenen barış gelecek ve kalıcı olacaktır, ki bu sizin çok içten arzu ettiğiniz şeydir ve aynı zamanda Yaratıcımızında arzusudur. Herşey öylesine bir mükemmellikle yerli yerine oturacaktır ki hiç kimse sevgili dünyanızın üzerinde her hangi bir yerde başka bir çatışma çıkarma şansına sahip olmayacaktır. Çok uzun zamandır beklenen değişimlerin burada olduğunu hissedin ve hala aynı şeyleri rapor eden eski haberlere odaklanmayın, bunun yerine çevrenizdeki yeni ve taze enerjileri görün ve hissedin ve kendinizin çok daha güçlü olduğunuzun, içinizde daha az şüphe ve endişe taşıdığınızın farkına varın. Bunu birçok kez tekrarlıyoruz çünkü sizin zihninizin bu evrim noktasını gerçekten anlamanızı istiyoruz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sizin rehberlerinizden biri olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve çok içten buluşmamızı bekliyorum. Bu yaşamımızın çok güzel bir parçası olacak ve biz onu çok uzun bir süre hatırlayacağız. Herkesle ışığınızı paylaşmaya devam edin ve kendiniz için planladığınız şeylerin olmasını bekleyin ki siz çoktan onun olmaya başladığını görebiliyorsunuz.

Kanal:  MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder