21 Ağustos 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 20.8.2013

 
Önünüzde uzanan gelecek hakkındaki duygularınızın ve büyük beklentilerinizin farkındayız. Şimdi zaman kendi gücünüze sahip çıkma ve hepsini gerçekleştirme vaktine gelmiştir. Varlığınıza kabul ettiğiniz Sevgi ve Işıkla çok daha güçlü bir hale geldiğinizin bilgisine odaklanın ve ileriye doğru bir adım daha atmaya hazır olup olmadığınızı hissedin. Kendinize bu soruyu sorun, ki bu size beklediğinizden çok daha fazla bilgi verecektir. Yeterince sakin bir zamanınız olduğunda ve yorgun olmadığınızda bunu yapın ve eğer cevap hayır olursa siz hangi konu üzerinde çalışmak durumunda olduğunuzu bileceksinizdir.



 Hazır olanlarınız bunun onları aklın sürekli huzurlu olduğu aleme daha da yakınlaşmak için taşımaya hazırladığını bilmekten dolayı büyük bir mutluluk hissedecekler. Ve bunun uzun zamandır beklenen ve bütün arzu edilen olasılıkların meydana gelmesine izin verenle birlikte yüksek bilinç seviyesine giriş kapısı olduğunu bileceklerdir. Her zaman iç benliğinize güvenin ve Yüksek Benliğinizin size söylediği şeyi kabul edin ve realitenizin değişiyor olduğunu fark edeceksiniz, bu ani bir fark etme de olabilir veya bu sizin gerçekten kim olduğunuzu gösterecek olan harika olaylar dizisiyle de gelebilir. Onu hoş karşılayın ve bu kendi gerçekliğinizi kucaklayın ve her şeyin Birliğine katılın ve bu muhteşem duyguları gittiğiniz her yerde paylaşın.

Bu deneyimler için seçilmiş olduğunuzu hatırlayın ve daha çoğunuz bu gerçeği kabul ettikçe bu enkarnasyon için planlamış olduğunuz her şeyi yapabileceksiniz. Yükselişinizi tamamlayacak olan son görevden önce bu sizin ihtiyacınız olan görevleri başarmanızı daha da kolaylaştıracaktır. Bu süreç kelimelerle anlatılamaz ve siz Her Şeyin Birliğine tamamen bağlandığınızda öylesine bir kolaylıkla karşılaşacaksınız ki bu sizi şaşırtacak ve her şeyin ne kadar hızlı hareket etmeye başladığına hayran kalacaksınız. Bu sürprizler sizin için şok edici olabilir, ki bu siz hazır olmadığınızda olmayacaktır çünkü sadece ne istediğinizden tam olarak emin olduğunuzda ve ona yeterince enerji verdiğinizde bu devam edecektir.


 Bunun nasıl gelişeceği konusunda her hangi bir karışıklık yoktur, çoğunuzun da bildiği gibi bu katılan herkesin en büyük hayrı doğrultusunda olacaktır. Eğer Evrenin sizin arzunuzu Herkes için mümkün olan en muhteşem yolla gerçekleştirmesine izin verirseniz, sizin en büyük endişelerinizden biri gitmiş ve tekrar geri dönmesine gerek kalmamış olacaktır. Bu yüzden ne istediğinize odaklanın ve bu size en doğru zamanda arzuladığınız en muhteşem şekilde gelecektir.

Hayat neşe ve mutluluktan ibarettir ve arzulanan temizliğiniz(duygusal ve bedensel) yapılması ve tamamlanmasıyla birlikte, bu aleme siz şu anda diğerleriyle zaten paylaşıyor olduğunuz ve bunu paylaşmaktan memnuniyet duyduğunuz kendi bilgilerinizle gireceksiniz, çünkü bu sizin deneyimleriniz konusudur; ruhunuzun deneyimlemek istediği bütün olasılıkları öğrenmek ve paylaşmak. Her zaman Işığın güçlü Varlıkları olduğunuza güvenin ve Her Şeyin Kaynağına bağlı olduğunuzu hissedin ve gerekirse yardım isteyebilirsiniz, ilham alacaksınızdır. Eğer arzu ederseniz devam eden gelişiminiz hakkında bilgi alabilir ve bu yolla sizi sarmalayan çok güçlü Sevgi ve Işığı kullanabilirsiniz ve iç sesinizi daha güçlendirebilir ve yükseltebilirsiniz. Onu dinleyin ve eve geri dönüş yolculuğunuzda işaretiniz olmasına izin verin.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve hepinizi çok seviyoruz. Kaynağa olan bağlantınız için size yardım ediyoruz ve birçoğunuzun bunu çoktan hissedebiliyor olmasından ve sizi gerçek evinize ve mutluluğunuza götürecek olan bu yolculuğunuzdan keyif alıyor olmanızdan memnuniyet duyuyoruz.  Kendinize bu muhteşem hisler içerisine dalmak için izin verin ve saf mutluluk sonsuz bir şekilde içinize akacaktır ve sizi daha çok açacaktır. Hepiniz kutsalsınız.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder