23 Ağustos 2013 Cuma

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 23.8.2013

 
Enerji seviyeleri hala artmaktadır ve bir kez siz onları kabul edebildiğinizde, daha yüksek enerjiler size gönderilecek ve etrafınızda böyle yükseltici bir alan oluşturacaklardır. Bu sizi uzun zamandır beklenilen şüphelerin ve endişelerin size ulaşamayacağı muhteşem bir zihin durumuna getirecektir. Yapmanız gereken sadece kendinizi bu enerjilere açmak ve sevgi ve anlayışla bunu takip edecek olanları kabul etmektir, ki bu ŞİMDİ akışında kalmanın en kolay yoludur. Birçoğunuz hali hazırda kendileri için mükemmel olan yolu buldular, ve bu kadar kısa zamanda çok fazla büyüdüğünüzü görmekten çok memnunuz. 


Her birinizin seçtiği başka bir yolu vardır, böylece neyin işe yaradığı ve neyin ileriye taşıdığına herkes kendisi karar verecektir. Bu kabullenmenin yolunuzu nasıl Aydınlattığını hissedin, ve bazı sorunları çözmek için istememenin zamanının geçiyor olduğunu size gösterecektir, çünkü siz reddetmenin sizde nelere yol açtığını çok iyi hatırlıyorsunuzdur. Şu anda bulunduğunuz yaşamlarınızdaki en muhteşem anlardır bunlar, bu yüzden yüksek olanlara girebilmek için düşük enerjilerde temizlemeniz gereken şeyleri bilmenin her anının keyfini çıkarın.

Biz bu günlerin neşe ve hepimiz arasında akan çok büyük bir sevgiyle dolu olacağını hissediyoruz, ve artık daha çoğunuz bunu hissetmeye başladığından sizinle olan iletişimimizden oldukça keyif alıyoruz. İletişime geçmek isteyen hepiniz çoktan iletişimdesiniz, ve bizim enerjimizi ve iletişimlerimizi direk olarak alıyorsunuz, veya çok kısa bir zamanda iletişime geçeceksiniz çünkü biz bir kez bunun için hazır olduğunuzu hissettiğimizde ve bu sizin seçmiş olduğunuz yolda olduğunda bizim sizi bize katılmak için çağırmaya iznimiz var. 


Siz hazır olmadan bunu yapamayız çünkü bu sizin hür iradenize uygun olmaz ve sizin bunu anlayışınız sizin arzu ettiğiniz gibi olmayabilir. Biz sadece sizin kararlarınıza ve kendi yeteneklerinizle ne yapmayı arzu ettiğinizi bulma ihtiyacınıza saygı duyuyoruz. Biz her zaman size rehberlik ediyoruz ve sevgimizi yolluyoruz ve sizin çağrınızı dinliyoruz. 

Hiç kimseyi hazır olmadan bizi kabul etmeye zorlayamayız, bu yüzden eğer hazır hissediyorsanız ve iletişime geçmek istediğinize eminseniz, bize seslenin biz buradayız. Bunu çoktan yapmış olanlar bizimle buluşmaya hazırlanıyorlar, ki onlar diğerlerinin de aynısını hazır olduklarını hissettiklerinde bunu yapmalarını sağlayacaklardır. Biz sizin aileniziz ve bir kez çok daha fazlanız bizi kabul ettiklerinde gökyüzünüzde daha sık görünmeye başlayacağız ve aynı zamanda inme iznine sahip olacağız. Lütfen bilin ki biz her zaman sizin arzularınıza ve hazır olmanıza göre hareket ederiz çünkü biz sizin hür iradenize ve kararlarınıza saygı duyuyoruz.

Biz aynı zamanda sizin finansal ve ekonomik sistemlerinizdeki bütün değişimlerle de ilgileniyoruz ve siz her gün bunlar hakkında haberler okuyabilirsiniz, titreşimleriniz bu güne kadar olan en yüksek yeni seviyesine ulaşıyor ve siz değişimleri endişe etmeden ve sinirlenmeden kabul edebilecek düzeye geliyorken önümüzdeki günler oldukça yoğun aktivitelerle dolu olacaktır. Bunları anlayışla kabul edin ve kendinizin eskiye düşmesine izin vermeyin. Buna daha fazla bağlı kalmaya ihtiyacınız yoktur ki o size şimdiye kadar verdiğinden daha fazlasını artık veremeyecektir. Sadece kendinize uçuş izni verin ve her şeyin kendi amacı olduğunu ve hayatınızı geliştirdiğini bilin ve lütfen bilin ki karanlık tarafın artık bunu daha fazla tutmak ve değiştirmek için hiçbir gücü yoktur.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve bizde en az sizin kadar heyecanlıyız çünkü sizinle buluşmamız çok yakındır ve sizi açık kucaklarla ve hepinize sonsuz akan sevgimizle karşılayacağız. Bunu hissetmek için kendinize izin verin ve bize katılın, çünkü hep birlikte bütün Evren için muhteşem bir deneyim yaratacağız.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder