13 Ağustos 2013 Salı

Sirius Misyonu 12 - Ağustos - 2013

 
Her bir'inizi sonsuz sevgi ile yeniden selamlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mayıs enerjileriyle yükselişe geçen ifşaat ve birlik dönüşümü istenilen şekliyle geri dönüşlerle bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Sizlerin başarısını kelimelerle tarif etmemiz mümkün değil. Çiçek Çocuklarla başlayan uyanış programı hatasız bir şekilde indigo ve kristal çocuklarla devam ederken programa dahil olan gökkuşağı çocukları da ön plana çıkmıştır. Mayıs öncesi çiçek çocukların tek başlarına yürüttüğü program artık katlanarak çoğalmış ve yeni enerjiler ve görevliler ile dünya dönüşümü hız kazanmıştır. Eylül ayının enerjileri ve hücresel değişimi çoktan bir çok görevlinin hatırlamalarına ve yükselişine destek vermiş ve onları da sirius misyonuna dahil etmiştir. 9.9 zamanının bir kod çözücü olduğunu sizlere anlatmıştık ve bir çoklarınız 9 eylül zamanına çoktan varmış ve gereken enerjileri bünyesine kabul ederek, eylül enerjilerini istenilen frekansa yükseltmiştir. 


Bizler Bu geri dönen enerjileri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz ve sabırsızlığınızı da anlıyoruz. Hücresel değişim çoktan dünyanızdadır ve bu değişim ile birlikte açılan kapılar sizlerin hizmetindedir. 9.9 enerjisi ''dünya ana'' ile sizlerin tam telepatik sohbet sağlamanız için açılan bir kapıydı. Sizler muhteşem bilgiler aldınız. Her bilgi ilk önce sizler için geldi ve büyük aşk'a bağlanmanız istendi. Bu büyük aşk müthiş bir enerji vorteksi oluşturarak tüm dünyanızı etkiledi ve gerçekleri 3. boyut realitesi yerine 5. boyut realitesinden görmenizi sağladı. Çoğunuz aldatılmış hissine kapıldınız fakat sonraları fark ettiniz ki ancak ''uyutulan köleler'' aldanabilirdi. Yalnız olmadığınızı gördünüz. Her iki tarafta da yalnız değildiniz. Sizler bu gerçekleri ancak 3. boyut sistemi dışına çıkarak algılayabilirdiniz ve öyle de oldu.

Galaktik ailenizin eylül ayından itibaren sizlerle olacağını duyurduk. Hücresel değişimler yeni kapılarını sizlere açmaktadır. Bu değişimler elbette ilk olarak onları doğuracak sizlere tesir etmektedir. Şimdi sizlere galaktik aileniz ile iletişim kurmanız için gereken anahtar enerjilerin burada olduğunu duyurmak istiyoruz. 9.9 dünya ana ile sohbet kapısının ardından açtığınız kapı budur.Fakat yine hatırlatmak isteriz ki zaman ''kuantsal yaratımdır'' ve sizler istediğiniz zamanı AN itibarı ile kendi hizmetinize çağırabilirsiniz. Yineliyoruz 9.9 zamanı bir kod çözücüdür ve fakat çoktan buradadır. Kollektif bilincin kuantum zamanını kavrayan tüm ortaklarımız bilirler ve istedikleri zamanda yalnızca AN itibarı ile o zamanın enerjisine kavuşabilirler. Kollektif bilincin kuantsal yaratımını hatırlayamamış dostlarımız için 9.9 bir kod çözücüdür ve zamanında amacına ulaşacaktır. Şimdi bu zamanlama sıralamasını sizlere aktarmak istiyoruz. 


Doğacak çocuklarınız Galaktik aile fertlerinizdir ve şimdi onlarla sohbet edebilmenin hücresel değişimi gerçekleşmiştir. DNA larınızın manyetik alanları çoktan aktif olmuş ve sizlerinde bunu fark etmeniz için sizleri henüz doğmamış çocuklarınızla sohbete davet etmek istiyoruz. O çocuklar ayrıca sizsiniz. Yaşadığınız tüm bilgileri ve tecrübeleri taşımaktadır. Sizler onlardan hiç bir şeyi saklayamazsınız çünkü her an'ınızın bilgisini taşımaktadır. Ayrıca sizlerin galaktik fertleridir çünkü galaktik yaşamlarınızın bilgileri ve tecrübeleri de aktif bir durumdadır. Onlar hem sizler için geliyor hem kendileri için. Galaktik bahar dünyanızı sarmaya devam ederken  foton enerjileri de dünyanız için yeni kaynak olma noktasına doğru yoğunluğunu artırıyor. Yakın zamanda fosil ve elektrik enerjisinden tamamen özgürleşeceksiniz. 

Bilim insanlarınıza şimdiden bu çalışmalara daha da önem vermesini temenni ediyoruz.
 Sevgili bir'eyler.. İfşaat ile birlikte yükselen dünyanız artık durdurulamaz bu yüzden tüm endişelerinizi salmanızı 5. boyut dünyasında eski enerjilerden hiç bir şey taşıyamayacağınızı sürekli hatırlatıyoruz. Para, makam, üniforma, kimlik, (vs). Tüm bunlar eski enerjilerdir ve yeni enerjiler ile bir çoğu tamamen yok olacaktır, Ve bir çoğu da olması gerektiği biçimde ilahi yasalar çerçevesine kendini evirecektir. Bunları söylüyoruz çünkü ''Galaktik İnsan'' böyle endişeler taşımadan yeni enejiler ile şekil vermeye başlayan insandır. Galaktik bahar ve Altın çağ artık şekil almaya başlamıştır.


 Ağustos ayı enerjileri, mayıs ayı enerjilerinin yansıması olarak bir çok bilgileri, enerjileri  ve ifşaatı açığa çıkararak enerjisel dönüşümlerin artık tamamen kullanılmasına olanak sağlayarak, sizin öz-lerinizi öz'lere katarak hareket enerjisini fazlasıyla sıkıştırmaktadır.Doğa ile baş başa kalmanız sizin Dünya ana ile uyumlanmanız açısından önem taşıyor. Sağlığınızın en büyük anahtarı ''Dünya ana'' ve onun sizlere sunduğu tesadüf olmadığını bildiğiniz her şeydir.


 Sizler muhteşem işler başardınız. Zorlu ve bir o kadar da başarılı görevler üstlendiniz. Her birinizi büyük bir aşk ile selamlıyoruz. Her biriniz Sirius misyonuna yeniden hoş geldiniz. Bu ne muhteşem bir mutluluk. Siz bize dönüyorsunuz, Biz de siz'e.

Sirius Misyonu
Türkiye kanalı

http://www.spiritualizm.com/birbilgi/bbsirius.html

0 comments:

Yorum Gönder