17 Ağustos 2013 Cumartesi

Başmelek Gabriel Günlük Mesajı 16 Ağustos 2013 Cuma

 
Aydınlanan insanlar kendi otantik güçlerine adım atmak için oldukça fazla çalışıyorlar. Muhteşem bir iş başarıyorsunuz! Ancak biz böyle bir büyümenin sizin için oldukça zor bir yol olduğunu biliyoruz, ve bazılarınız bunu nasıl yapacak olduğunuzu merak ediyorsunuz. Sevgili Bireyler, eğer hayatınızın herhangi bir kısmından kurtarılmayı bekliyorsanız bu alan sizin henüz otantik gücünüzü benimsememiş olduğunuz yerdir.

Kurtarılmayı beklemek kurban bilinciyle el ele devam eder. Doğru partnerin hayatınıza girip sizin hayatınızı mükemmelleştirmesini mi bekliyorsunuz? Sizi iyileştirmesi için muhteşem bir şifacının gelmesini mi diliyorsunuz? Hayal ettiğiniz hayatı yaşamak için piyangoyu kazanmayı mı bekliyorsunuz? Sevgi, şifa ve para istemenin kötü hiçbir yanı yokken, bunu kendinize ihtiyaç içerisinde olmakla, sizi tamamlayacak bir dış güç arzu etmekle çekemezsiniz.


Her zaman evrenden geri bildirim alıyorsunuz. Eğer herhangi bir alanda eksik iseniz, bu hayalinizdeki hayatı yaratmak için henüz büyük gücünüze adım atmadığınız yeri gösterir. Bu alana bağlı olan eksik olduğunuzu, hak etmediğiniz veya istediğiniz yaratma kabiliyetine sahip olmadığınızı anlatan inanç sisteminize bakınız. Bu eski düşünceleri silin, bilinçli farkındalığınızla gücünüzü geri almaya başlayın ve hiç zaman kaybetmeden o alanda enerji değişimini deneyimleyeceksiniz.

Başmelek Gabriel,

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder