11 Ağustos 2013 Pazar

Pleiadian Yüksek Konseyi Anna Merkaba aracılığıyla - Ağustos 11, 2013

 
-Yeni Enerjiler ve Bedeninizi Nasıl Etkiledikleri- Aşırı Fiziksel Yorgunluk, vs.,

- Bunun nedeni birçoğunuzun bedenlerinizden çekiliyor olmanız, ve yüksek benliklerinizle birleşmek ve ruhsal ailelerinizle tanışmak için çeşitli yerlere taşınmanızdır ki böylece daha fazla bilgilenir ve bu bilgeliği dünyaya geri getirerek konuşmalarınızdaki kelimeler ve hayatınızda attığınız adımlarda tezahür ettirebilir ve böylelikle yüksek vibrasyonunuz gittikçe artan bir şekilde etrafınızdakileri etkileyerek sizin yanınıza gelenleri bir ışık küresi gibi sarmalayabilirsiniz.-


Gezegenin içtenlikle sevilen çocukları kapıların açılma zamanı yaklaştıkça, bedenleriniz varoluşun kozmik özünden gelen çeşitli enerjilerle arınıyor ve yıkanıyor, önümüzdeki bir kaç gün içerisinde deneyimliyor olacağınız aşağıdaki belirtiler tam şu anda, şimdiki zamandadır:

 - Aşırı yorgunluk ve uyuklama

- Düşüncelerinizi bir bütünlük içerisinde ifade edememe

- Konuşmakta zorlanma

 - Enerji eksikliği

 - Zamanın akıp gitmesi

- Baş ağrısı

- Duygudurum değişimleri

- Bedenlerinizden çekip çıkarılıyormuş gibi bir his (ki bu oluyor)

- Unutkanlık Eski olan her şeyi geride bırakıyor ve yeni bir döneme giriyor olduğunuz için bedenleriniz çok uzun zamandır yaptıkları şekliyle görevlerine devam edemeyeceklerdir. Beyin epifiziniz gerçeğin evrensel enerjilerine açılıyor, ve bedeniniz çok büyük miktarda bilgiyi işlemden geçirmeye başlıyor ki daha sonra siz bunları insanlığın geri kalanına iletebilesiniz. Kendinizi her gün gittikçe daha fazla 5. Boyut yapısına daldırılmış hissetmeye başlıyorsunuz.


 Endişelenmeyin, deneyimliyor olduğunuz her şey sadece yükselişin bir başka seviyesine geçişin devam ediyor olan sürecinin bir parçasıdır. Ve hatta buna bağlı olarak psişenizden ve bedenlerinizden başka bir parça daha çıkarılıyor ve bu sizi arındırarak yeni bir dünyaya ve yeni bir güne hazırlıyor ve birçoğunuz enerjilerin yükseliş ve düşüşünü deneyimlemektesiniz, bir çoğunuz çeşitli varlıkların kendilerini ziyaret ediyor olduğunu gördü, bir çoğunuz zamanın akıp gidişini, aşırı unutkanlığı, ve fiziksel realiteyle bağlantısızlığı deneyimliyor. 

Bunun nedeni birçoğunuzun bedenlerinizden çekiliyor olmanız, ve yüksek benliklerinizle birleşmek ve ruhsal ailelerinizle tanışmak için çeşitli yerlere taşınmanızdır ki böylece daha fazla bilgilenir ve bu bilgeliği dünyaya geri getirerek konuşmalarınızdaki kelimeler ve hayatınızda attığınız adımlarda tezahür ettirebilir ve böylelikle yüksek vibrasyonunuz gittikçe artan bir şekilde etrafınızdakileri etkileyerek sizin yanınıza gelenleri bir ışık küresi gibi sarmalayabilirsiniz.- 

Hepinizin hissettiği korkular yavaşça yok olmaya başlayacak, hissettiğiniz acılar ve ağrılar geçecek ve siz kendinizin neden şu veya bu durum karşısında mutsuz olmuş olduğunuzu merak ediyorken bulacaksınız, çünkü artık bu sizin için sorun olmaktan çıkacak, çünkü siz mezun oldunuz ve insan hayatının geçmiş yanlış anlaşılmalarından sıyrıldınız, ve nihayetinde hazır olan misyonunuzu gerçekten hatırlıyorsunuz. İçinize bakın sevgili sevilenler, içinize bakın ve deneyimliyor olduğunuz her şeyin niyetlerinizin saflığından, canınızın, insan canlarının yuvaya dönüşüne yardım etmek için şu anda, şimdi burada olma saflığından geldiğini anlayın. 

Kendi gerçek benliklerinin yuvasına. Ve dolayısıyla kendini bu durumlar içerisinde bulduğunda, farkına var, anla ve hatırla ki her şey yolundadır. Çünkü her şey gerektiği gibi açığa çıkmaktadır. Sizi seviyoruz. Sizinle birlikteyiz. Şimdilik hoşçakalın. 

Pleiadian High Council – Channeled by Anna Merkaba – Energy Healer- Channeler – Lightworker. http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif

Sacred Ascension - Key of Life - Secrets of the Universe

sacredascensionmerkaba.wordpress.com

Discover your True Self through the Vibrational Messages from Behind the Veil

Çev: MK

0 comments:

Yorum Gönder