17 Ağustos 2013 Cumartesi

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 13 Ağustos 2013

 
İç Işık ve Diğer Konular –  Multidimensional Ocean kanallığıyla

Işık Dünyanızın üzerinde parlamaya devam ediyor sevgili bireyler. Sizin çabalarınız ve güçlü kararlılığınız Gaia’ya yardım ediyor. Siz Kaynak ve İlahi Sevgiyle bağlantısı olduğunu hissetmeyenler için birçok yönden rol model oluşturuyorsunuz. Şu anda bir çok insana yol göstericiler olarak rol oynuyorsunuz ve onlar yardım ve tavsiyeler için size yönelecekler, ve kabal her geçen gün onlara biraz daha matrix içe çöküşü yaşattıkça daha fazlası gelecek olan aylarda rehberlik için size başvuracaklardır.


Kalbinizde hiçbir korku bulunmamaktadır ve bu birçokları tarafından hatta bilinçaltı düzeyde bile olsa bu bilinecektir. Bu anda gezegende bulunuyor olmanız onlara cesaret ve neşe vermektedir. Siz gezegeninizin yüzeyine çok daha fazla ışık getiriyorsunuz, Lady Gaia’nın kendisinin de olduğu kadar birçoklarının yararlandığı ışığı, sevgili bireyler.

Nihayetinde yakın gelecekte onun sizin destek ve yardımınıza hiç olmadığı kadar çok ihtiyacı olacaktır ki kabalın yıkıcı komplo etkisi altında durumu her geçen gün bozuluyor. Kabal hiçbir zaman Gaia’yı önemsemedi, onu duyarlı bir varlık olarak kabul etmedi, aynı zamanda hayvanların varlığını da kabul etmedi ve sonuçta sizin kendi varlığınızın ne kadar etkili olduğunu da kabul etmedi. Kabal hayatı önemsemez, adaleti ve sevgiyi önemsemez. Kabal sadece mal ve gücü önemser. Biz kabal elçileriyle Gaia’nın kabalın komplolarının gündem ve etkisinden özgürleşmesi için müzakere ettik ancak sizin de bildiğiniz gibi onlarla anlaşmak çok zordur.

Biz konuşma ve görüşmeler için tahsis edilmiş zamanın mevcut koşullarda ani bir sona gelmek üzere olduğunu duyurmaktan memnuniyet duyarız. Biz şu anda Fukuşima’da devam eden durumla oldukça güçlü bir şekilde ilgileniyoruz çünkü Dünya Ana ve gezegendeki yaşam için sonuçları oldukça uyarı vericidir. Dünya Anayı bu derecede tehlikeye sokan ve zarar veren bir durumla baş etme teknolojisi Dünya gezegenindeki insan popülasyonunda mevcut değildir.

Dürüst olmak gerekirse kabal bile böylesine devam eden bir afet ile başa çıkmak için gerekli olan teknolojiye sahip değildir. Sizin de bildiğiniz gibi kabal bu gezegeni önemsememektedir, ve ne yazık ki o bölgede yapılmış olan tahribatı tamir etmek için de hiçbir planları yoktur. Onlar gezegen çapında tahribat ve korku yaratıyorlar ki böylece bütün dikkat çevre sorunlarına odaklandığında onlar ellerini çözebilecekler.

Kabalın şu anda ilgisinin merkezinde bankacılıkla ilgili konular olduğu kadar Bradley Manning, Julian Assange ve Edward Snowden tarafından yapılan özel açığa çıkartmalar vardır. Bu üç adam kabalın aktivitelerine ışık tutma ve onları topluma açıklamayı kaderlerinde taşıyorlardı. Şu anda alabilecekleri bütün desteği ve şefkati hak ediyorlar. Yıllardır kabaldan gelen çok büyük bir baskı ile baş ediyorlardı ve kollektif olanın en büyük hayrına hayatlarını ortaya koyup riske etmeyi kabul ettiler.

Önümüzdeki aylarda durumun insanların kollektif gücünün lehine en hayırlısıyla bağımsızlık ve özgürlük için gelişeceğini öngörebiliyoruz. Ancak bir Dünya ifadesiyle gidilecek daha çok yol vardır. İlahi olanın gücüne inanın ve ihtiyacınız olduğunu hissettikçe onların yardım ve korumasını istemeniz konusunda sizi cesaretlendirmeliyiz.

Sadece sizin isteğinizle olabilecek yardım için birçok meleksi rehber sizin için müsaittir. Onlara ulaşmada ve hiç bitmeyen sevgilerini ve varlıklarını etrafınızda hissetmekte kendinizi özgür bırakın. Her zamanki gibi içinizde ruhunuza doğru bir yol takip etmeniz, sizinle birçok ortak konuyu paylaşan güçlerle bir araya gelmeniz, fiziksel dünyada da bir araya gelmeniz ve meditasyon yapmanız ve kendi spiritüel deneyimlerinizi paylaşmanız için sizi cesaretlendiriyoruz. Birbirinize açılın, sevgi ve saygınızı gösterin gerçek birer kız ve erkek kardeş olarak.



Ben Sirius’tan SaLuSa, ve bende sizden gelecek her çağrı için müsaitim. Hepiniz beni de düşüncelerinize, dualarınıza ve dünyanıza dahil edebilirsiniz. Benimle bir bağınız olduğunu hissedeceksiniz, bu deneyim için yeterince hassassınız. Ancak ilk ve en önemlisi biz sizi kendi ilahiliğinizle, kendi iç Tanrınızla ve kendi ışığınızla, ki bu hepinizin içinde taşıdığı az ya da çok değerde olan ışıktır, iletişime geçmeniz için cesaretlendiriyoruz.

Teşekkürler, SaLuSa.

Kanal: Laura Multidimensional Ocean.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder