19 Ağustos 2013 Pazartesi

Pledian Yüksek Konseyinden Mira,dan Bir Mesaj 8 AĞUSTOS 2013

Valerie Donner
 
Selamlar, Ben Pleadian Yüksek Konseyinden Mira şu anda Dünya Konseyiyle tam zamanlı olarak çalışıyorum.

Bugün sizi iyi niyet ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz zaman zaman üstesinden gelinemezhissi uyandıran muazzam değişimlerden geçiyorsunuz. Sizi temin ederiz ki bu yükseliş sürecinin doğal bir parçasıdır.Kendinizi eski takıntılarınızdan vazgeçirmeniz gerekmektedir.Yeni yaratımın birden hızla yükselen enerjilerine odaklanmanız lazımdır. Bu sizin önünüzde duran şeydir. Ardınızda kalan birşeyle ilgili değildir çünkü o bitmiş ve tamamlanmıştır. Bu olguyu hatırlamanızı öneririm.


Siz Dünya yükseliş takımının bir parçasısınız. Biz Yaratımın bütün güçleriyle birlikte Dünyanın yükselişinde başarılı olduğundan emin olmak içinkoordinasyon içinde çalışmaktayız. Sizinkini de denetliyoruz.

Bu zamanda size söyleyebileceğim bu devrenin bazı sıradışı vakalara ayarlandığıdır.Hiç hayal edemeyeceğiniz olaylar vuku bulacaktır.Bundan kormayın çünkü bunun tümü sizi çok boyutlu varlıklar olarak kim ve ne olduğunuzun tam hatırlamasına götüren unutkanlık perdesinden sıyrılmanın bir parçasıdır. Bu vakalar güçlü bir bütün haline gelerek sizi ve gezegeni çok daha yüksek bir bilinç seviyesine fırlatacaktır. Hazır mısınız?

Üçüncü boyutun sonları için geriye çok az zaman kalmıştır. Bu sizin hayatlarınızın ve Dünya’nınkinin de her alanını kapsar.Sorunları çözmek için yeni çözümler edinmeniz gerekecek.Bu yeni keşiflerin dikkate değer akıbetleri olan hızlı sonuçları getirdiğini fark edeceksiniz.Bu sizin değişime açık olmanız ve “ Biz bunu hep bu şekilde yaptık” gibi hissetmemeniz gerekeceği anlamına geliyor. Siz daha yüksek bilince geçiş yaparken yüksek titreşimlerin yüksek titreşimli çözümleri gerekli kıldığını fark edeceksiniz ve eski gerekçeler uygulanabilirliğini yitirecek.

Eski paradigmalar çökerek geride kalırken ve eski sistemler kendi üzerlerine yıkılırken, siz yeni keşfedilmiş özgürlüğü hissetmeye başlayacaksınız. Yeni fırsatlarla gelen enerji yüksek bilinçlilikle doludur. Bu Işık titreşimleri varlığın genişlemiş seviyelerinin bir parçasıdır. Bu titreşimler canlı ve hareketlidirler.Siz titreşimliliğin ve hayatın daha da büyük bir parçası haline geliyorsunuz.Sizin hücre yapınız ateşleniyor ve daha canlı bir hal alıyor.Bu ışık sayesinde besinsel ihtiyaçlarınız değişime geçiyor. Bedenlerinize kulak verin. Onlar neye ihtiyaç duyduklarını bilirler.

Gezegeninizin birçok alanlarında arabaların ve trafiğin, uçakların ve hava alanlarının, ve bütün taşıt araçlarının gittikçe daha az cazip olmaya başladığını farkettik. Bizim bu sorunlara teknolojik çözümlerimiz vardır. Sizi temin ederim ki bu sizin en çok beğendiniz saha haline dönüşecektir.Bu yeni tarzda dolaşma şekillerini iple çektiğinizi biliyoruz. En uygun zamanda bunları size sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Bugün size rehberlik etmek ve sizi yüreklendirmek için geldim. Herşey İlahi Plana Göre hareket ediyor. Hızınızı kaybediyor gibi hissetseniz bile, lütfen bu durumun hız kaybetmekten çok uzak olduğunu anlayın.Bu sadece eskiyi salıvermenin ve yeniye açılmanın bir parçasıdır.

Gelecek sefere kadar hoşçakalın, Ben Pleiadian Yüksek Konseyinden Mira sevgimi gönderiyorum.
Çev:mk
www.thegroundcrew.com / link to original article

0 comments:

Yorum Gönder