2 Ağustos 2013 Cuma

Ashtar Konuşuyor: "Güncel Zaman Çizginiz üzerinde Güncelleme" – 31Temmuz 2013

 
Daha önceki mesajlarda size iletilmiş olan Aralık 2012 den Eylül 2013 e kadar olan zaman çizelgesi 3 aylık dönemlerden oluşmaktadır. Şimdi siz en yoğun ve kapsamlı değişiklikleri sizin için içinde bulunduran üçüncü – veya son- 3 aylık dönemdesiniz.

Biz daha önce dünya üzerinde yaygın bir şekilde görünmemizin ön koşulunun özellikle finansal sistemlerin dönüşümü olacağını haber vermiştik. Ayrıca bu dönüşümlerin bir sonucu olarak yaşanan yükselme sizin Yıldız Ailelerinizden gelen haberleri alabilme yeteneğinizi giderek arttıracaktır. Bu yükselmeyi siz Gaia’nın üstünde enkarne olmuş sevgili kız ve erkek kardeşlerimize kendimizi tanıtmak için kullanacağız.


Birçoğunuz gelişmelerin planlandığı ve bizim iletişimlerimizdekiler gibi ilerlemediği düşüncesine sahip. Onlar mesajlarımızın değerini gösterecek olan dış dünyadaki değişimleri göremedikçe birçokları bizim mesajlarımız hakkında şüphelere sahip oluyorlar. Sonuç olarak onların odağı neyin olduğundan çok neyin olmadığı üzerinde.

Lütfen hayatınızın her saniyesi realitenizi odağınız ve niyetlerinizle yaratıyor olduğunuzu anlayınız. Biz neden sürekli olarak odağımızı kalbinizde tutuyoruz? Çünkü her şey kalbinizde başlar – arzu ettiğiniz realiteyi yaratan kalbinizdir.

Bu mesajı iletmemizin asıl nedeni olan zaman çizelgesine dönersek. Size farklı kaynaklardan Tanrı’nın siz sevgili canlar için olan planının 21 Aralık 2012 den sonra başkalaşmış olduğunu söylemiştik. Biz kasıtlı olarak değiştirildi kelimesini, Tanrı’nın sizi tam bilinçliliğe getirme planının değişmemesinden dolayı, kullanmıyoruz. Bunun yerine siz kollektif olarak bir ek süre istemiştiniz ki bu verilmiştir.

Eğer etrafınıza bakarsanız, şimdiye kadar başarılı bir şekilde tamamladıklarınızı hiç şüphesiz göreceksiniz. Ancak en şaşırtıcı değişimin kendi Varlığınızda olduğunu keşfedeceksiniz. Sessiz bir zaman bulun ve kalbinize giderek bugüne kadar kişisel olarak elde ettiklerinizi yansıtın. Geçen yılsonunda nerede olduğunuzla şimdi nerede olduğunuz ile karşılaştırın.

Bugün hoş olmayan durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Rahat olmaktan çok daha fazlası olduğunuzu ve artık eskiden alışık olduğunuz gibi ‘panik moduna’ çok hızlı bir şekilde girmediğinizi fark ettiniz mi? Odağınızı hoş olmayan durumlardan yükseltici olanlara ne kadar hızlı bir şekilde değiştirdiğinizi fark edebiliyor musunuz? Gerçekten muhteşem bir gelişme gerçekleştirdiniz. Bu başarıdan dolayı kendinizi onurlandırmanızı ve Işığınızı hasırın altında saklamamanızı rica edeceğiz.

Bu ŞİMDİ anı gerçekten yoğun bir dönemdir. Size arzu ettiğiniz onayları getirecek olan birçok şey yoldadır. Para biriminin yeniden değerlendirilmesi – yanı sıra finansal sisteminizin dönüştürülmesi-  çok kısa zamanda gelecek olan iki önemli şeydir. Sizin deyimlerinizden birini söyleyerek demeliyiz ki ‘ Bütün sistemler çalışmaya başladı’ Gerekli hazırlık çalışmaları tamamlanmıştır ve uygulama için doğru zamanı beklemekteyiz – ve bu an yakındır.

Değişiklikler ciddi bir hız kazanmıştır ve size dalga dalga gelecek olan şeyden memnuniyet duyacaksınız. Her şey planlandığı ve bizim tarafımızdan bildirildiği gibi gitmektedir.

Bu 3 aylık dönemin sonunda perde aniden kaldırılmayacaktır – sizin geri eve tam bilinçliliğe dönüşünüz bir süreçtir. Ancak yolculuğunuzda öyle bir nokta gelecek ki ileriye doğru çok büyük bir adım atacaksınız. Bu ileriye doğru olan adım sizi bu adım üzerine inşa edebilecek olan Varlığınızın her bir hücresinde bugüne kadar elde etmiş olduğunuzla uyumlayacak ve sizin ait olduğunuz yuvaya doğru olan yolculuğunuza gidişinize izin verecektir. Ve sizin için bu adımı atma an’ı köşe başındadır. Çok büyük bir ilerleme yapacaksınız ve başarılarınızdan dolayı şaşırarak sevineceksiniz.

Gerçekten de beklediğiniz çok şey vardır. Lütfen neşenin çok güçlü bir arkadaş olduğunu hatırlayın ve bu yüzden sizi size neşe ve mutluluk getirecek olan gündelik hayatınızdaki şeylere odaklanmanız için teşvik ediyoruz. Mümkün olduğunca fazla neşe bulmaya çalışın. Mutlu olun ve bu zamanda sevgili Gaia’ya enkarne olmuş olmaktan dolayı şükran duyun.

En içten sevgilerimizle!

Kardeşiniz

Ashtar

0 comments:

Yorum Gönder