4 Ağustos 2013 Pazar

BM MİKAİL: BİRLİKTE YARATICI OLARAK YETENEKLERİNİZİ MÜKEMMELLEŞTİRMEK

85454974fda5453497b3d3a2d5866f4
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-8-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA
BİRLİKTE YARATICI OLARAK YETENEKLERİNİZİ MÜKEMMELLEŞTİRMEK
Sevgili üstatlar, yıllardan beri insanlığın zihinlerini bombardıman eden ezici felsefi ve ruhsal bilgi miktarıyla birlikte o kadar çok yeni icatlar ve bilimsel atılımlar yapıldı ki, insan beyni aşırı yüklenmeden sayısız teorileri ve yeni kavramları zorlukla anlayabiliyor.
Sizler muazzam bir sürecin – gittikçe daha saflaşmış, genişlemiş yarının realitesi olan Yeni Çağ için kaderinizi seçme ve tezahür ettirme karmaşık prosedürünün – ortasındasınız. Seçimleriniz – odak, netlik, düşüncelerinizin ve eylemlerinizin gücü formun maddi dünyasında arzularınızın ne kadar çabuk tezahür edeceğini belirler. Zihninizi disipline etmeyi öğrenmek, konsantrasyon yeteneklerinizi kuvvetlendirmek ve duygularınızın ve zihin gevezeliğinizin kontrolünü sürdürmek çok önemlidir. Sizlere sunulan armağanlar ve fırsatlar veya İlahi takdirler yüksek seviyede sorumluluk ile birlikte kuvvetli kişisel disiplin gerektirir/talep eder.

Duygularınızın ve düşünce kalıplarınızın keskin şekilde farkında olmak birlikte yaratım sürecinde kritik bir bileşendir, çünkü bu kişisel On İkinci Işın Yaratıcı Çarkınıza gönderdiğiniz titreşim kalıplarının niteliğini belirler. Kişisel yaratım Çarkınıza ektiğiniz Tohum düşüncelerin frekansları tezahür ettireceğiniz şeyin kalitesini belirler ve aynı zamanda ister pozitif ister negatif olsun günlük yaşamınızda deneyimleyeceğiniz şeyi belirler. Bu oluşlarneden ve etki dünyasına ne türde titreşim kalıpları gönderdiğiniz ile ilgili olarak barometreniz olacaktır. Bu zamanda başlıca göreviniz/amacınız, sizler gereksinim duyacağınız tüm kuvveti ve rehberliği bulacağınız Kutsal Kalbinizin ve Kutsal Zihninizin çekirdek Tohum Atomuna daha da derin girerken,duyarlı farkındalık halini geliştirmektir. Birlikte yaratıcı yeteneklerinizi geliştirirken ve kişisel zihin kontrolü ve gözünde canlandırma yeteneklerinizde daha becerikli olurken, dünyaya yaydığınız frekans kalıplarını sürekli izlemenin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Titreşen, nötr kozmik enerji – Yaradılışın kuvvetleri – dünyasında yaşadığınızı her zaman aklınızda tutun, bu kuvvetler bunları hayal edebileceğiniz her şeye biçimlendirmenizi bekliyorlar. Sizler kendi Cennetinizi veya cehenneminizi yaratırsınız. Şu anda deneyimlediğiniz realite için başkalarını suçlayamazsınız.
Siz İlahi Yaratıcının bir Kıvılcımısınız ve size bireyselleşmiş bilinç, Kutsallığınızın farkındalığı, bağımsız doğanızın armağanı verildiği zaman, “Git ve benim adıma sonu olmayan dünyalar yarat” dendi. Hatırlayışın ötesindeki o zamandan beri, deneyimler ediniyorsunuz, mücadele ediyorsunuz, öğreniyorsunuz, bazen başarılı oluyorsunuz bazen de başarısız; yine de, durmadan ilerleme kaydettiniz ve şimdi yeni Altın Çağın yaratılmasında tam donanımlı bir katılımcı olma fırsatı veriliyor.
Birçok Yüksek Benliklerinizin erdemlerini, niteliklerini ve vasıflarını bütünleştirmek ve mükemmelleştirmek kademeli bir süreçtir. Tanrısal Benliğinizin çoklu Kıvılcımları bilgi zenginliği içerir ve her bir bireysel faset İlahi sevgi, saadet ve neşenin harika akıtmasıyla birlikte sizinle paylaşacağı bir çok harikulade deneyimlere ve başarılara sahiptir. Yüksek Ruhsal Benliğinizin bütünleştirdiğiniz her bir Tohum Atomu size Tanrısal Bilincin daha fazla harikulade armağanlarını sağlar – en çılgın hayallerinizin ötesinde yetenekler, kabiliyetler ve bilgelik.
Tüm yaşam güçlerinin bilinçli, yönlendirici bir ajanı olmayı öğrenmeniz çok önemlidir. Usta bir birlikte yaratıcı olmak için, bir fikri zihninizde yeterince uzun tutmalısınız ki beyninizde net bir şekilde kaydedilsin. Tüm olaylar ve formun yaratılmış tezahürü enerji ve zihin gücünün kanıtlarıdır: gücün kullanılması veya kötüye kullanılması.
Hatırlayın, nefes hayati Yaşam Gücü enerjisinin iletkenidir. Gelen yıllarda, insanlık nefesin kutsal olduğunu anlayacak – nefes yaşam armağanıdır- ve sizler onu boşa harcamamayı öğreneceksiniz. Her nefesi içinize çekerken, bunun verilmiş tek nefes olduğunun farkında olun, çünkü o son nefesiniz olabilir.
Sevgililer, sizlere iletmekte olduğumuz Yaradılışın önemli kavramları üzerinde düşünmek ve bunları bütünleştirmek gereklidir. Sizler, uyumlu frekans kalıplarının gerekli seviyesini elde etmiş olan Yıldız Tohumları şimdi tüm öğrendiklerinizi uygulamaya geçirmeye hazırsınız. Bunu yaparken, hala kısıtlayıcı alt boyutsal ortamın sınırları içinde mücadele etmekte olan etrafınızdakiler başardığınız şeylere şaşıracaklar ve gittikçe sizin örneğinizi izlemeye başlayacaklar. Farkında olduğunuz gibi, örnekle öğretmek etrafınızdakilerin dikkatini çekmek için en etkili yoldur. Geçmişten gelen bilinen bir gerçek de uygulanır: “İşinizin meyveleriyle tanınacaksınız.”
AŞAĞIDAKİ KAVRAMLAR HAFIZANIZA SAĞLAM ŞEKİLDE YERLEŞİNCEYE KADAR BUNLARI ÇALIŞIN, ÇÜNKÜ BUNLAR “TEZAHÜR YASALARININ” PARÇASIDIR VE “TEZAHÜR ÜSTADI” STATÜSÜNÜN BAŞARILI ELDE EDİLMESİ İÇİN KRİTİK BİLEŞENLERDİR.
- Bir seyirci, bir gözlemci olun, etrafınızda sürekli olarak devam eden tüm olumsuz dramaya bir katılımcı değil. Sizi olumsuzluğun girdabına çeken duygularınızın durumudur, eğer uyumlu, yüksek frekanslı kalıplar yayıyorsanız, etrafınızdaki uyumsuz enerjilere bağışıklık kazanırsınız.
- Etrafınızda gerçekleşen şeylerle ilgili bilinçli farkındalığınızı genişletme sürecindesiniz ve bu nedenle tarafsız zihin halinisürdürmeniz çok önemlidir. Kişisel zihin ve duygusal kontrole dayanan yeni bir düşünce şekli geliştiriyorsunuz.
- Önce Kendinin – farkındalığı gelir, sonra Ruh – bilinci, bunu Galaktik – bilinç izler ve en sonunda Alt – evrensel bilinç gelir. Sonsuz Farkındalığın akıntılarına ve bu Alt – evrensel deneyimin tam İlahi Mavikopyasının Kozmik Tezahürünü içeren engin Işık Piramitlerine erişmeye çabalıyorsunuz.
- Aynı zamanda etkileştiklerinize karşı yükseltilmiş, kontrollü bir hassaslık geliştiriyorsunuz, bu empatik ama bir şekilde tarafsız görüş açısını kapsıyor. Bu, yargılamamayı geliştirmenin bütüncül bir parçasıdır. En iyi yeteneğinizde gayretli bir şekilde gerçeğinizi arayacaksınız, sahipleneceksiniz ve yaşayacaksınız ve başkalarının da aynı hakka sahip olmalarına izin vereceksiniz.
- Hiç bir şeyin veya hiç kimsenin dinginliğinizi bozmasına izin vermeyin. Yüksek seviyede hoşgörü ve hassaslık geliştirin ve sabırlı olmayı ve öfkeyi yatıştırmayı gayretli bir şekilde uygulayın.
- Kendinin üstatlığını ararken, sınavınızın bir parçası hayatınızdaki bilinçli Ruhsal uyanış spiraline ilerlemeye hazır veya istekli olmayan insanlar ile zorlu ilişkileri deneyimlemek, yenmek ve muhtemelen ötesine ilerlemek zorunda kalacak olmanızdır. Her Ruh izleyeceği yolu seçmelidir. Siz yalnızca kendi ruhsal evriminizden sorumlusunuz.
- Kişisel Ruhsal uyanış ve Kendinin üstatlığı arayışınızdan, enerjinizi çekmeye devam etmek isteyenlere veya makul olmayan miktarda dikkatinizi ve zamanınızı talep edenlere görev ya da sadakat duygusuyla vazgeçmemeniz zorunludur. 
BİR ÇOĞUNUZ HALA İNSAN TÜRLERİNİN ŞU ANDAKİ ACI VE ISTIRABININ YÜKSEK BİR YÜZDESİNİN KAYNAĞI OLAN İLİŞKİLERİNİZDE MÜCADELE EDİYORSUNUZ. EĞER GERÇEKLE YÜZLEŞMEYE İSTEKLİYSENİZ, BEŞİNCİ BOYUT IŞIK PİRAMİDİNİZE GİRMENİZİN VE EŞİNİZLE, AİLENİZLE VE YAKIN İLİŞKİNİZ OLAN İNSANLARLA ETKİLEŞME VE TEPKİLERİNİZİN NEDENLERİNİ YÜKSEK GÖRÜŞ AÇISINDAN GÖZDEN GEÇİRMENİZE VE ANALİZ ETMESİNE YARDIMCI OLMASI İÇİN YÜKSEK BENLİĞİNİZİN YARDIMINI İSTEMENİZİN ZAMANIDIR. GERÇEĞİNİZİ İFADE ETMEKTEN VE KENDİ KADERİNİZİN ÜSTADI OLMA KARARINIZDA SAĞLAM DURMAKTAN KORKUYOR MUSUNUZ?
- Verme ve almada denge ve uyum yasalarına bağlı olmayı öğrenirken, sadece vermekte rahat hissettiğiniz şeyi vermeyi öğreniyor musunuz?
- Hala yalnız kalmaktan, işinizi veya güvenliğinizi kaybetmekten korkuyor musunuz?
- Başarı, güç veya sorumluluk ile başa çıkabileceğinizden hala kuşkulanıyor musunuz? Birçoğunuz bu gelen yıllarda uçurumun kenarına yönlendirileceksiniz. Önünüzde sadece karanlık, büyük bir boşluk veya yıkım varmış gibi görünecek, ama aslında bu, sembolik kanatlarınızı denemeniz için kışkırtan ve yüksekten uçmaya hazır olup olmadığınızı görmenizi sınayan, sizi ileriye dürtükleyen Ruhsal Benliğinizdir.
- En hassas olduğunuz ve sınavlarınızın geçmişte olduğu kadar dramatik olmadığı, aydınlanma sürecinizin çok kritik bir aşamasında olduğunuz için çoğu zaman kafanız karışıyor ve sürekli değişen realitenize bütünleştireceğiniz sonraki adımın veya sonraki gerçeğin ne olduğunu bilmiyorsunuz.
- Hatırlayın, “Sahip olduğum her şeyden ve olduğum her şeyden en yüksek hayrıma vazgeçiyorum” ya da “En yüksek hayrıma ve herkesin en yüksek hayrına irademi Anne/Baba Tanrımızın İlahi İradesine uyumluyorum” şeklinde ifade ettiğiniz zaman, bu dünyasal sahip olduklarınızdan veya özgür iradenizden vazgeçtiğiniz anlamına gelmez. Bu, Yüksek Benliğinizin ve Tanrısal Benliğinizin bilgeliğine güvenmek ile ilgilidir, çünkü İlahi bilincinizin bu bilge, yüksek fasetleri belirli bir zamanda sizin için en iyi ve en yararlı olan şeyi her zaman bilir. 
Başkalarının sizin yerinize düşünmelerine, sorgulamadan, içinize dönerek ve kendi İlahi Varlığınıza bağlanarak gerçeğinizin ne olduğunu doğrulamadan yol göstermelerine izin verme eski kalıplarına geri düşmekten kaçının. Birçoğunuz hala daha güçlü veya sizden daha çok bildiklerini düşündüklerinize dönerek kendinizin dışında arıyorsunuz, bilinmeyen sulara ön saflarda adım atmak zorunda olmamanız için, başkalarının yolu göstermelerini umuyorsunuz. Bunun işe yaramayacağını söylüyoruz sevgililer. Siz, Yol Göstericiler ve Yol Bulucular kendi yolunuzu Aydınlatmalısınız, kendi değerli içsel bilgeliğinizden yararlanmalısınız, bu bilgeliği bir çok uzun deneyim, sıkıntılar ve ıstırap ve en sonunda başarı çağlarında kazandınız ve bedelini ödediniz.
Ruhta korkak veya ürkek olamayacağınızı söylüyorum, cesurlarım, çünkü tam Kendinin üstatlığına giden yolunuzdaki sonraki adım kişisel dünyanızın hakimiyetini ele almak, İlahi mirasınızı sahiplenirken cesaret ve kararlılık ile ileri adım atmaktır. Bu sizi bekliyor, ama harikulade yeni dünyanızı biçimlendirmek ve yaratmak için kullanacağınız tüm Yaradılışın İlahi maddesini – Adamantine Işık Parçacıklarını, Yaratıcı Özü kendinize çekmeli, bütünleştirmeli ve aktive etmelisiniz. Kendi geleceğinizin katalizörü ve yöneticisi olmak her zaman kaderiniz oldu. Vizyonunuzu heyecan ve cesaret duygularıyla aşılamalısınız; müştereklik dalgasına karşı gelirken ve kitlesel bilincin sıkboğazından çıkarken, cesur ve gözüpek olmalısınız. Başarı titreşimleriyle tınlayan sözcükleri konuşmalısınız. Kendinize Ruh ile uyum içinde olduğunuz zaman, sevgi dolu niyetle verdiğiniz şeylerin yüzlerce kat geri döneceğini kanıtlarken her şeyinizi riske atmaya cesaret etmelisiniz.
Hepinizin oynayacağı tamamlayıcı bir rolünüz var, artık otoritenizden vazgeçemeyeceksiniz veya uysalca başkalarının sizi yönlendirdiği yeri izleyemeyeceksiniz. İlahi Benliğiniz tarafından size tahsis edilmiş olan aktif rolü oynamalısınız, bu sizin bütüne armağanınız ve katkınız olacak. Dünyadaki bu en kritik zamana enkarne olmadan önce ettiğiniz yemini gerçekleştirmelisiniz.
Şimdi, öncekinden çok daha fazla parmak uçlarınızda tezahür aletlerine sahipsiniz. Rahatlık bölgenizden çıkmalı ve artık size hizmet etmeyen her şeyi bırakmalısınız, hepiniz bunun kişisel yaşamınızda nereye uygulandığını biliyorsunuz, bu aylardır hatta yıllardır yüzünüze bakıyor ve siz sonunda sizi geride tutan şeyleri salıverinceye kadar daha da dayanılmaz olacak.
Sevgililer, sizler esinlenmiş birlikte yaratıcılar olarak daha da ustalaşırken, artık enerjinizi geçmişin küçük, dünyevi arzularını yaratmaya odaklamayacaksınız. Fiziksel bedeninize Adamantine Parçacıklarının sürekli akışını oluşturacaksınız, bunun geri kalanını form dünyasına akıtacaksınız. Kişisel rahatınız ve keyfiniz için tezahür ettirmeyi dilediğiniz şeyleri en küçük ayrıntısıyla programlamış olacaksınız ve sabit mantranız şu olacak, “Her zaman en yüksek hayrıma ve herkesin en yüksek hayrına olan tüm gereksinimlerim ve arzularım ben bunların ne olduğunu kavramadan bile önce gerçekleşiyor.” İnsanlığa hizmet yolunuzu özenle, ana hatlarıyla belirlemiş olacaksınız, hizmetiniz bu yeni çağ için İlahi misyonunuz ile mükemmel uyum içinde olacak. ÜstRuhunuz-Yüksek Benliğiniz ile sürekli, net ve faydalı bir bağlantınız olacak ve varoluşun daha saf alemlerine daha da yükseklere süzülen Işık Yolunu zarafetle ve kolayca izleyeceksiniz. Sizler bilinmeyene yolculuk yaparken, size her zaman rehberlik yaptığımdan, yönlendirdiğimden, ilham verdiğimden ve koruduğumdan emin olun. Hepinize Anne/Baba Tanrımızın ebedi sevgisini yayıyorum. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır. http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak bu yazının evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI SİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, İŞLETME MASRAFLARINI VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA MASRAFLARINI KARŞILAMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZI TAKDİR EDERİZ.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder