19 Ağustos 2013 Pazartesi

KRYON: 2013 – ZOR BİR YIL

 
14 Temmuz 2013,Laguna Hills,California

Lee Carrol kanalıyla

Selamlar sevgililer, Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.
Bu anda, bu odada, enerjide bir değişim olduğunu görünüyor. Oturan ve dinleyenler kanal olmak için partnerime fiziksel olarak neler olduğunun derinliğinin farkında olmayabilir. Bu anda, onun bedenindeki tüm hücreler onun içinde bulunduğu hali fark ediyorlar ve tüm gereksiz bedensel işlemleri askıya aldılar.

Hücreler yaşlanmayı, sindirimi ve hatta ağrıyı askıya aldılar. Dinleniyor olabilmeleri ve epifizin enerjisine hazır olmaları için tüm bu şeyleri askıya aldılar. Mümkün olduğu kadar az filtre ile açılıyor ve bu, tanıdıkları sesin gelmesini sağlar. Ses yuvadan gelen sestir. Olmakta olan şey budur.


Burada bir işbirliği enerjisi vardır ve bu yenidir, çünkü daha eski enerjide transa giren birine konuştuysanız, onlar transtan çıktıklarında size bunun tüketici bir deneyim olduğunu söylerlerdi. “Bu enerjimi tüketti! Yorgunum” diyebilirler. Ama, partnerim kanallığı tamamladığı zaman, dans edebilir! (dans etmeyi biliyorsa). Aslında, enerji harika ve büyüktür ve o sonunda yorgun olmaz.

Bunun nedeni, bu değişmiş çok boyutlu halde olduğu anlarda, ona sadece bilgi aktarılmıyor, yaşam gücü de aktarılıyor. O çoğu İnsan Varlığının kendilerine olmaya izin vermedikleri bir haldedir. Bu, tamamıyla ve bütünüyle İnsan Varlığının “Tanrı parçasının” enerjisine açık olan bir haldedir. Bu halde, şifa ve değişime izin vardır. Sizlere perdenin diğer tarafından sadece mesajlardan fazla çok daha kişisel olan bilgi veriyorum. Bu sizin Tanrı parçanıza konuşuyor! Bu interaktiftir.

Bu (2013) zor bir yıldır ve birazdan bundan daha fazla söz edeceğiz. Ama tam şimdi, burada izole edilmiş bir bilinç olarak bulunmadığımı bir kez daha söylemek istiyorum. Şu anda işittiğiniz şey sizin dilinizde anlayabileceğiniz kısa ve öz, lineer bir aktarımdır. 23 yıldır, partnerim bunu uygulamaktadır. Ağzını açıp denemesi onun dört yılını aldı. Cümleler halinde akması bir diğer üç yılını aldı, çünkü onun içinde başlattığımız şey anlamak ve geçmek zorunda olduğu köprüdür.

O lineerlik olmayan düşünce grupları ile başladı. Bunların hepsi kavramsal idi. Kısa süre sonra bu aktarılan düşünceleri daha lineer olarak aktardı, ama bunların ne olduğunu hatırlayamıyordu, çünkü çok hızlı geliyorlardı. O zamanlar, onun bilinçli benliği ile etkileşim yoktu ve mesajlar basitçe ona aktarılıyordu, sonra o söylenenleri hatırlıyor ve dinleyicilere aktarıyordu. Sanki düşünceyi saklıyordu ve sonra lisan ile geri veriyordu.

Bunlar kanal olmayı öğrenmenin ilk günleriydi. “Vazgeçiyorum. Bu çok zor! Neden diğer tarafta daha lineer olamıyorsun? Yavaşla ve bunu bana aktarabileceğim şekilde ver” dediği zamanı hatırlayabiliyorum. Bu diyaloğa başladığı zaman, yanıtlar için kapı açtı. “Bir İnsan olarak neden daha fazla çok boyutlu olamıyorsun?” dedik. İki kavram arasında partnerim lineer kutusunu açıp yapıyı elimine etme yeteneğini geliştirdi. Kendisini yeniden yapılandırdı ve bu sürecinde bizim için yaratmış olduğu yere uymamıza izin verdi. Bedeninin başkasının işine burnunu sokmasına ve çok boyutlu mesajları aktarılacak olan dile yapılandırmaya ve gerçek zamanınızda deneyimlenmesine yardımcı olmaya gereksinimi vardı. Size onun kanallığının geçmişini verdim.

Şimdi onun vasıtasıyla bizden işittiğiniz şeyler sizin gerçek zamanınızdır, üç boyutlu fiziksel bedende yapabildiği en iyi şekilde yorumlamaktadır. Onun perdenin benim tarafımdan hissettiği şey de vardır, bu anlarda her birinizin Akaşasını bilir. Sizi buraya dinlemeniz için getiren zorlukları bilir. Bu anlarda benim bildiklerimi bilir. Bilinçte bulunduğunuz yerde olmanızı ve yaşadığınız yerde olmanızı sağlayan durumları ve eşzamanlılıkları bilir.

Sizin görmediğinizi, bizim gördüğümüzü görür. Yaşınız ne olursa olsun, hayatınızın sornraki aşamasının gelişmesini sağlayacak yaşamınızdaki vaziyeti görür. Sizi buraya getiren veya bunu dinlemenizi sağlayan ya da kendinizin biraz daha fazlasını anlamanıza izin veren “aha” deneyimine sahip olmanızı sağlayan şeyleri görür. Günün talimatı, “İçinizdeki ihtişamı bulun”dur. Şimdi, bilmece var! Bundan kısaca bahsetmek istiyorum.

Bu yıl neden bu kadar zor?

Bunu ne kadar konuşursam konuşayım ve partneim ne kadar bahsederse bahsetsin, yaşlı ruhun beyninin “Bu gerçekten gerekli mi?” diyen bir parçası hala vardır. Ve yanıt evettir. İnsanlığın yeni sayfası eski enerji ve yeninin potansiyelleri arasında tamamdır. Fark karanlık ve ışığın dengesindedir ve karanlık şeyleri ışığa maruz bıraktığınız zaman gerçekleşen şeydir. Tüm metaforları kullanabilirim, ama bunun yerine size belki de beklemediğiniz bazı nitelikler vermek istiyorum. Önce en zor olan ile başlayacağım.

Bazı Öğretmenlerin Ölümü

Bir anlam ifade etmesi için bunu sizlere nasıl açıklarız, sevgililer? Deneyeceğiz. 2013′ten önce, farklı bir bilmeceyi çalışıyordunuz. Bu geçişi yapacak olmanızın kesin, %100 şansı veya tam güvencesi yoktu. Özgür irade böyledir, Ruh size yalnızca potansiyellere dayanan bilgi verebilir. Şimdi anını temsil eden önümüzde gördüğümüz şeyin bilgisini size veririz. Ne yapacağınızı öngöremeyiz, ama bunun yerine o anda ne düşündüğünüze ve ne yaptığınıza bağlı olarak gerçekleşebilecek şeyin potansiyellerini veririz.

Size her zaman daha büyük resmi verebiliriz, o zaman siz kendiniz için görebilirsiniz, çünkü her şeyi gözlüyoruz. Sizin sahip olamayacağınız bir görüşümüz var ve bu görüş her zaman sizin görebildiğinizden daha pozitif olan bir yönde ilerlediğinizi belirtti. Potansiyellerin görüşünü bizim kadar net göremeseniz de, etrafınızdaki gerçeklik bunun gerçekleşmekte olduğunu size haykırıyor! Ama bu yavaş ilerliyor. Ama özgür irade nedeniyle tüm bunlar anında tersine dönebilirdi. Bu nedenle bu asla mutlak değil.

Bu saati izlemeye benzer. Saatin hareket ettiğini gerçekte göremezsiniz, öyle değil mi? Ama bir süre sonra ona bir baktığınızda, aslında hareket etmiştir. Bir bitkinin büyümesini izlersiniz, bu aynı şeydir. Büyümenin gerçekleştiğini izlersiniz, ama bunu gerçek zamanda izlemek çok zordur. İnsan Varlıklar anlık görüntüler alırlar ve enerjinin nereye gidiyor olabileceğini zihinlerinde tam olarak ölçmek yerine, gördükleri şeye dayanarak varsayımlarda bulunurlar. İnsanların gördüğü çok şey gerçekleşiyor ve bu kafa karıştırıcı. Bu zamanda bekleyebilecekleri şeyin uygunsuz olduğu görülüyor.

Tüm bunlar bazılarınızın dostlarınızı ölümde kaybettiğinizi söylemek içindir, bu yeni umut veren enerjide bunun çelişkili olduğu görünüyor. Burada kimlerin olduğunu, kimlerin dinlediğini ve okuduğunu biliyorum ve zamanda bu noktada bir dostu ya da sevdiğinizi kaybetmenin uygunsuz olduğunu görülüyor. Odada son zamanlarda sevdiklerini kaybetmiş olanlar var ve bu özellikle yaralayıcı göründü, çünkü bu sevgili varlıkların henüz “gitmeye hazır” olmadıkları görünüyordu. Partnerimin durumunda, o Kryon çalışmasındaki bir ekip üyesini kaybetti ve bunu öğrendiğinde bana kızdığını hatırlayabiliyorum.

Bana dedi ki, “Bu adil değil, doğru değil ve uygun değil! Bu adam iyi şeyler yapan bir Işıkişçisi idi. Ona ihtiyacımız vardı! O bir şifacıydı. Başkalarının ona ihtiyacı vardı. Yaşayacağı yılları var görünüyordu, ama o gitti.” İki hafta önce, partnerim başka bir dostunu kaybetti. O bunda yalnız değil, çünkü bu odadakiler de dahil etrafındaki birçok insan aynı şeyi yaşıyor.

Bazıları için, bu bir kayıp yılı. Bu nedenle size bazı açıklamalar vermek istiyorum. Şu anda sizlere daha önce anlatamadığımız gördüğümüz şeyleri açıkça anlatmayı diliyorum. Tam şu anda kendisini oluşturmaya başlayan harika bir açığa vurulmamış gelecek var. Bu, size anlatamadığımız bir gelecek, çünkü geçiş potansiyelinin bu kadar kuvvetli olduğu yere ulaşmadınız. Şimdi 2013′te oradasınız. Ekinoksların presesyonunun orta nokta işaretleyicisini geçtiniz ve bu yerlilerin de gördükleri gerçekten bir sınır noktasıydı. Bu bir zaman fraktalidir, ama yerliler buna bu ismi vermediler. Ancak, kendi ruhsal yollarında bu onlar için o kadar açıktı ki, kendi takvimlerini ve bunun etrafında kehanetlerini oluşturdular. Şimdi size bunu anlatabiliriz ve perdenin diğer tarafında hepinizi kapsayan bazı planlar başlıyor.

Tam şimdi perdenin benim tarafıma ulaşabilmeleri için görünürde zamanından önce dünyadan ayrılmak zorunda olan yaşlı ruhlar var. Onların kendilerini yenilemeye ve gezegende yeni doğanlar olarak aynı yıl içinde çabucak geri gelmeye gereksinimleri vardı. Sonraki hayata gitme zamanınız geldiğinde onların büyükler olması için bu böyledir. Onlar bilmeye gereksiniminiz olan şeyleri size öğretmeye başlayacak olanlardır. Onlar Dünyada barış için ileri ekiptir.

Şimdi neler olduğunu görüyorsunuz. Onlar ayrılmak ve çabucak geri dönmek zorunda idiler. Sizlerin sonra olacağınız yeri bekleyerek, kendilerini doğru yerlere uyumlamak zorunda idiler. Sevgili yaşlı ruh, sonraki seferde uyanmanız ve yapmayı seçtiğiniz çalışmayı yapmanız için katalizör olmaya ihtiyaçları vardı. Bu nedenle sizler sonraki ifadenize enkarne olduğunuz zaman, orada olacaklar ve öğretmenleriniz ve kendilerini eşzamanlı olarak sizin üzerinizde en çok etki bırakan ve en çok dinlediğiniz kişiler olarak bulacaklar. Onların bazıları bu zamanda sizinle ilişkili oldukları aynı şekilde veya buna yakın şekilde ilişkili olabilirler ve siz onları tanıyacaksınız.

Bunların hiç biri şu anda size doğru hissettirmiyor ve bunu biliyoruz. Bazılarınız acı çekiyorsunuz. Bu nedenle yaratmakta olduğunuz şeye saygı gösteren bir sistemi sizinle paylaşmak istedik. Geleceğin tohumlarını ekmek, büyümeyi başlatmak için bazı ruhların yakın zamanda orada olmasını gerektirdi. Siz daha sonra geleceksiniz. Bazılarınız çok daha sonra ulaşacaksınız, ama onlar orada olacaklar. Bazı şekillerde, bunun hayal kırıklığınızı ve üzüntünüzü “hafifletmesine” ve daha iyi anlamanıza izin verin. Tüm bunların ruhsal bir amacı var ve bu sevgi içinde doğru şekilde tezahür ettirildi. Bu birincisiydi.

Çözümlemeler Yılı

İkinci konu, bunun çözümlemeler yılı adını vereceğimiz bir  yıl olduğudur ve bu da iyi hissettirmiyor. Çözümlemenin sizin dilinizde anlaşma, denge ve herkesin kazandığı bir nitelik anlamına geldiği çok pozitif, tatlı bir söz olduğu varsayılır. Ama biz bu şekilde görmüyoruz. Bize göre çözümleme dengesizliği çözümlemektir. Merkezinde bir dayanak noktası olan gemi bordasında dengelenen bir şeyi hayal edin. Her zaman ya bir yöne ya da diğer yöne sendelemektedir ve asla tamamen tek bir yöne ya da diğerine gitmez. Yıllar boyunca sendeler ve sadece belirsizlikte kalır. Belki biraz etrafta hareket eder, ama tamamen tek bir yönde ya da diğer yönde gitmez. Bu yıl bu şekilde olabilir.

Eğer bir düşünce dengesizliğiniz varsa, bu bunun bir yönde veya diğer yönde çözümlenebildiği zaman olabilir. İnsanlık bunu hissetmeye başlıyor ve kendisini çözümleyen zihinsel dengesizliği görmeye başlıyorsunuz. Eğer birisi dengesiz ise, sonunda tam dengesizliğe gidebilir. Onların çoğu bu yıl çatırdayacak ve siz bunu kendi kültürünüzde zaten gördünüz.

Bir adam sınıfa yürür ve çocuklara ateş eder. Bunun doğru olmadığını bilirsiniz. Bu, sezgisel ahlaki İnsan değerini ve bilincini ihlal eder, buna rağmen bunu çok görüyorsunuz. Daha fazlasını göreceksiniz ve bu talihsizdir, ama bu çözümlemedir. Bu çözümleme, bunun şu anda olduğu formda veya derecede ve miktarda mevcut olmayan dengesizlik türünün yerleşmesidir. Bu, yarattığınız enerjide var olamaz. Çözülmesi gerekir ve bazı sistem türlerinde aynı şeyi göreceksiniz.

Çözülmemiş çatışmada veya uygunsuzlukta yıllardır sendelemekte olan bir orta noktada bulunan her şey çözümleme yoluna başlayacak. Bunların bazıları kendisini pozitif şekilde çözümleyecek, çoğu pozitif şekilde çözümlemeyecek. Bu yılın enerjisinin size çok garip hissettirmesinin nedeni budur. Bir çok çılgının şu anda öne çıkmasının nedeni budur. Tam şimdi, yumurtaların üzerinde yürür gibi çok dikkatli olmanızın nedeni budur. Bu yıla dolunaylar yılı adı verilmesi çok uygun!

Şimdi, size tüm bunların bir başka niteliğini vereyim, bu bazılarınız için farklı olabilir, çünkü bazılarınız tüm bunları dinliyorsunuz ve şöyle diyorsunuz, “Pekala, bu ben değilim Kryon. Bu iyi bir yıl ve şeyler çok iyi bir araya geliyor. Sonunda geçmişte zor olan şeylere bazı çözümler buldum. Şimdi bunlar kendilerini çözümlüyor.” Tamamen! çözümlemeye hoşgeldiniz. Bazılarınız için, bu şeylerin bir araya geldiği yıldır. Bu bir çok şeyden dolayı olabilir, ama bunlardan biri, onların etraflarındaki enerjinin çok farklı olmasıdır, yolu tıkayan eski negatif nitelikler çözülmüştür. Bu çözümlemedir.

Daha önce söylediğimiz gibi, birçoğunuza kendinizin olduğunu hissettiğiniz gösterilmiş olan gelecekler vardır, ama sonra bunları geçmişte denediniz ve işe yaramadı. Ama şimdi, bunlar çözümleme ve başarı için mükemmel olan bir enerjidedir. Bazılarınız bu şeylerin sonunda her şeyin bir araya geldiği bir şekilde kendilerini tezahür ettirmesine ve çözümlemesine sahipsiniz. Sizin için bu iyi bir yıldır ve bazı şeylerin tezahür etmesi için uzun zaman beklemekteydiniz. Ama çoğunuz için durum bu değildir. Her bir İnsan Varlığının her bir yolu, özellikle yaşlı ruhların yolu tamamen eşsizdir. Herkes için tek bir el kitabı veya herkes için işe yarayan tek bir kuralar seti olamaz. Bu nedenle bazıları pozitif çözümleme noktasında olacaklar, ama çoğunuz için bu iyi bir yıl değil.

Tüm bunların üstesinden gelmek için talimatlar daha önce verdiğimiz gibi aynıdır: Dayanın; İhtiyatlı olun; Dinlenin. Bu şeylere başlamak için iyi bir yıl değildir, çünkü etrafınızdaki çok fazla şey çözümlenmekte ve henüz dengeli değil. Bunun tüm yıl boyunca Merkürün geri gitmesinin niteliklerine benzediğini söyleyebilirsiniz ve bazılarınız için bu şekilde hissediliyor. Bu şeylerden kokmayın, bunları gerçekte oldukları ayarlamalar olarak görün. Bunlara şu anda içinden geçtiğiniz, yaratmış olduğunuz muhteşem bilmecenin parçası olarak bakın. Çağların savaşının bittiğini hayal edin.

Bedenlerin birbirleri üzerine yığıldığı üç boyutlu bir savaş alanını imgeleyin. Eve gitmeniz için, savaş alanından geçip her şeyi, herkesi görmek zorundasınız. Acıyı hissetmek ve onların şekli bozulmuş yüzlerini görmek ve onların her birinin birilerinin çocuğu olduğunu anlamak zorundasınız. Savaş alanından geçmek tüm bir yıl alacaktır ve bu iyi hissettirmeyecektir. Gece uyanıp bunu düşüneceksiniz. Bu sahip olduğumuz en iyi metafordur.

Enerjiyi bu kadar geniş ölçüde değiştirmek rahatsız edicidir. Bu temelde çalışan yaşam koçları ve okuyucular (ruhsal okuma yapanlar) bu bilmeceyi her gün çalışıyorlar ve kendilerine daha önce bir okuyucuya hiç gelmemiş olan insanların geldiğini söyleyeceklerdir. Bunun nedeni onların ne yapacaklarını bilememeleridir. “Neler oluyor?” diye soracaklardır, “Neden ben? Neden şimdi?” Birçokları kendilerine zulmetmeye ve kendilerini suçlamaya ve yaptıkları bir şey nedeniyle her şeyin çirkin bir şekilde tersine döndüğünü düşünmeye eğilim duyacaklar.

Bunu Haberlerinizde Görebilirsiniz

Son konu şu: Sevgililer etrafınızdaki her şey size anlattıklarımın kanıtıdır. Şu anda kargaşa içinde olan iki ülke var ve üçüncüsü de kargaşaya girmek üzere. Bu üç ülke çok uzun zamandır istikrarlı idi. Mısır’ın bunun bir parçası olacağını kim düşünürdü? Mısır’ın yıllardır dengede olduğu görülüyordu – ya da dengede miydi? Suriye kendisini demir bir el ile yönetti ve kesin olan bir güç istikrarı yarattı. Bunların bu zamanda patlak vermelerine neden olan nedir? Neden olduğuna ve neden şimdi olduğuna bakarsanız, zamanlamanın 2013 ve 2012 olduğunu görürsünüz. Ve bu daha şeffaf olmaya başlıyor, “Şu anda anladığımızı ve gördüğümüzü ve ülkemizde dengesizliğin devam etmesini istemiyoruz. Bunun hiç daha iyiye gitmediğini görüyoruz ve şimdi son bulmasını istiyoruz ve çözüm istiyoruz” diyorlar. Bakmakta olduğunu şey budur.

Buna bakmak çirkindir, çünkü ölüm, ıstırap, keder ve kargaşa var. Hayal kırıklığı var ve tüm bunların çözümlenmesi olmasını istediğinizden daha uzun sürebilir. Ama bir gün geriye bakıp sonuçları net bir şekilde göreceksiniz. Kitlesel İnsan bilinci değişmeye ve bütünlük yolunda umduğunu talep etmeye başlıyor. Hükümetler çoğunlukla eski güç yollarını istiyor, ama insanları okullar, hastaneler, güvenli sokaklar ve parklar ve komşularıyla barış istiyor. Bu nedenle özellikle bu yıl, bunun daha fazlasını bekleyin. Ne kadar çok kargaşa görürseniz,  bilmece ile o kadar çok çalışılmaktadır. Bu mesajı başladığımız şekilde bitiriyoruz. Kim olduğunuzu biliyorum, ihtişamlı olan. Ayalarında huşuyla oturuyorum. Bu noktayı kaçırmayın! Yaşlı ruhlar insanlığın tüm geçişlerinde burada idiler. Bunu anlıyor musunuz? Bugün deneyimlediğiniz bu geçişe dört kez yaklaştınız ve dört kez kaçırdınız. Deneme sürecinde dört kez öldünüz. Bu sefer böyle olmadı.

Şunu kaçırmayın: Akaşanızda bir şey var, bir “hatırlayış düğmesi”, buna basılır ve “Bunu daha önce hissettik ve iyi sonuçlanması” diyen bir duyguyu çalar. Bu enerjinin sizi tanımlamasına izin vermeyin. Bu şeylerin her zaman oldukları şekilde olduğunu ve kendilerini tekrarlayacaklarını, çünkü hayatın bu şekilde işlediğini söyleyen dualite ve korkunun düğmesidir. Hayır böyle değildir! Siz ihtişamlısınız ve bu noktada sonunda bunu görme ve yaşamın arka koltuğundaki tüm korkuları ve sesleri toplayıp onlara kendinizin işbaşında olduğunuzu ve gerçekliğinizin arabasını sürenin siz olduğunu anlatma yeteneğine sahipsiniz. Bugünün mesajı budur. Ben her şeye rağmen yapmış olduğu şey için insanlığı seven Kryon’um. Ve öyledir.

Kryon

(Çeviri: Saffet Güler)

2 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Zor yılmış... Hangi yıl kolay olmuş da bu zormuş ki? Yıllardır hep aynı şeyleri mi dinliyorum yoksa bana mı öyle geliyor... Yalnız şunu merak ettim, iki ülke belli, Suriye ve Mısır,onları söylemiş,peki adını vermediği ve karışacağını söylediği 3.ülke hangisi acaba?

Adsız dedi ki...

Anlamadığım Suriye demir yumrukla yönetiliyormuş da sanki ABD çok demokratmış!!!ABD neden bir türlü karışmıyor o halde!!!Bence Suriye'yi ve Mısır'ı karıştıranlar ABD ve İsrail'den başkası değildi.Tek sebep ise BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ ELBETTE!!!

Yorum Gönder