13 Ağustos 2013 Salı

SaLuSa 13.8.2013 Mesajı

 
Her birinizi saran enerjileri hissedin ve eğer sevgi dolu ve neşeli bir hisse sahiplerse onları olabildiğince çok içinize alın ve eğer her hangi bir sebepten içlerinde düşük enerjiler olduğunu hissediyorsanız, sizin üzerinde çalışmanız veya serbest bırakmanız gereken bir durum vardır. Bu enerjiler saf Işık ve Sevgidir ve onlar size seçmiş olduğunuz yolda rehberlik ediyorlar. Onları dinleyin ve onları hissedin ki onlar tam olarak size durumun ne olduğunu göstermektedirler. 


Çok çok uzun yıllardır taşıdığınız ağır bagajlardan çok azı kalmış olmasından dolayı amacınızı eskiyi temizlemek üzerine odaklayınız. Bunu bu kadar zor durumlarda yapabilmiş olduğunuz ve diğerlerinin de benzer şeyleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarına olanak sağlayabildiğiniz için kendinizle gurur duyun.  Bu size memnuniyet ve hepinizin hissetmeyi arzuladığı Bir’lik hissini vermeli. Unutmayın ki siz bu hayata tam olarak yapıyor olduğunuz şeyi yapmak için geldiniz ve birçoğunuz çoktan gelecekteki amaçlarının veya yapacakları ‘işlerin’ farkına varmaya başladılar.

Birçok yaşam boyunca sizler yaşam amaçlarınızın ve nerede yaşadığınızın farkında değildiniz ve sadece bedeninizi terk ettiğinizde ortaya çıkan derslerinizi öğreniyor olduğunuz oldu. Şimdi siz öğrendiklerinizin bütün bilgeliğini alıyor ve yanınızda daha yüksek var oluşunuza taşıyorsunuz. Aynı zamanda yeni kabiliyetlerinizi kullanmayı öğrendikçe geliştireceğiniz vücudunuzu da tutuyorsunuz, ki bazıları çoktan her bir değişikliğin kendi hakkınızda ne düşündüğünüzle ilgili olarak başladığının farkına vardılar. Eğer vücudunuzla ilgili bazı değişiklikleri arzu ediyorsanız, bunun hakkında düşünmeniz gerekmektedir, ki düşünceler yaratımlardır, ancak böyle bir şey yapabileceğiniz hakkında herhangi bir şüpheye sahip olmadan bunların olmaya başladığını göreceksiniz. 


Bir kez tam anlamıyla yüksek alemlerde yaşamaya başlayınca bir şey ‘bekleme vakti’ olmadan hemen değiştirme kabiliyetine sahip olacaksınız. Bu aynı zamanda zihninizi endişe ve şüphelerden neden uzak tutmanız gerektiğinin bir diğer sebebidir ve emin olun ki lazım olan bütün yardımı aldığınızı anlayacaksınız ve bunları yoldan temizleyebileceksiniz, bunun için ilk sebeplerin neler olduğunu bilseydiniz çok şaşırabilirdiniz. Bir kez onların gitmesine izin verdiğinizde geriye bakmayın ve şüpheler gittikten hemen sonra hissedeceğiniz özgürlük ve mutluluk hissinin keyfini çıkarın.

Hayatınızın bu dönemi değişikliklerle doludur, tam olarak her gün değişiklikler meydana gelmektedir, bazıları oldukça büyük, bazıları da daha küçük, ancak hepsi sizin tam bilinçli Işıktan Varlıklara değişiminiz için olan ilahi planı tamamlamaktadır. Birçok şey içinizde ve dışınızda değiştirilme ihtiyacında ki bu şu anda çok meşgul olduğunuz anlamındadır ve hatta çok daha fazla değişiklik size doğru gelmektedir, bu yüzden lütfen yeterince dinlenmeyi ve yüksek benliğiniz ve seçtiğiniz yolla uyumlanmayı unutmayın. Bir kez gerçek anlamda uyumlandığınızda bir şeyin olmasını beklemezsiniz, basitçe onu yaparsınız.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve şimdiye kadar deneyimlediğiniz en muhteşem realiteye yükselmek olan bir sonraki adıma birçoğunuzun hazırlanıyor olduğunuzu hissetmekten dolayı çok memnunum. Deneyimlenecek daha çok fazla şey var ve bu sözcüklerin tarif edebileceğinin de ötesindedir. Bu bütün endişeleri kenara koyup ona katılmaya değer. Size o kadar yakınız ki bizi hissedin.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder