21 Ağustos 2013 Çarşamba

Ashtar Konuşuyor: " Eylül’deki Enerjiler ve İlk Temas" – 19 Ağustos 2013

 
Gelişiminizde Eylül’ün çok önemli bir işaretleyici olduğu hakkında size bilgi vermiştik. Sizin bilincinizdeki yükselmeye ve daha önce hiç olmadığı kadar ilerleme deneyimlemenize dikkat çekmiştik.

Bu bilincinizdeki sıçrama ve yükselme hayatınızın her bölümünde olduğu gibi bir süreçtir. Bu sürecin ritmi her zaman aynıdır: Enerjiler yükselir, gelir ve siz onları özümsersiniz. Ancak bu sürecin sonuçlarını görmeniz biraz zaman alır.


Bu yüzden, öncesi ve sonrası karşılaştırmasını yapmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Bedenlerinizin bu kadar yükseltilmiş bir enerjiyi sindirmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Bu fark ettiğiniz enerjileri belli bir zamanda bedeninize alıp sonra birden tamamen değişmiş olan Yeni Size uyanacağınız bir durum değildir. Bu bedenleriniz için ‘sindirmesi güç’ bir şey olurdu. 

Bunun yerine her şey artarak ve yumuşak bir şekilde sorunsuz devam etmektedir. Bu böylesine enerji kapılarının, yükseltilmiş ve sıkıştırılmış enerji akışları olarak, çoğunlukla dışarıdan fark edilecek bir şekilde olmayarak deneyimlemenizin bir sebebidir. Sadece bedenlerinizin enerjileri sindirmeye ihtiyacı vardır, ve bu siz kendinizdeki değişimleri fark edene kadar devam eder. Yani lütfen kendinize zaman ayırın ve kendinize karşı sabırlı olun. Bu süreç bireyseldir ve her biriniz başka zamanlarda değişimlerin farkına varacaksınız.

Yani neyin olmasını bekleyebilirsiniz? Bu bireyin bilinç düzeyine göre değişir ancak genelde siz çok daha fazla sakinlik ve mutluluğun farkına varacaksınız. 3B illüzyonundaki yaşamınızı daha önce olduğundan çok daha az ciddiye alacaksınız ve daha çok sevgi ve neşeye katılacaksınız.

Dış dünyanızda eskiye tutunup kalanlar ve daha iyisine doğru değişimden korkanlar tarafından kasıtlı olarak düzenlenen rahatsızlık verebilecek çok şey olmaktadır.

Lütfen korkuya kapılmayın ve onların sizi yanlış yönlendirmelerine izin vermeyin. Eskiye tutunarak genel enerjileri sabote etmeye çalışanlar için – veya onların meydana getirdikleri – sizi kaosa odaklamayı denemenin dışında hiçbir yol yoktur. Bu Şimdi Zamanında neden birçok negatif başlıkla çevrelenmiş olduğunuzun sebebidir. Sadece onların oyununu oynamayın, ve böylesine negatif haberleri takip etmek yerine olayları yükseltmeye odaklanın.

Bu kötü başlıkları köşede çok büyük bir şeyin beklediğinin birer işareti olarak da alabilirsiniz. Yoksa eski oyuna bu kadar tutunanlar sizi kötü haberlerle bombalamak için bu kadar büyük bir efor sarf etmezlerdi.

Eylül sizin için birçok seviyede çok önemli bir mihenk taşı olacaktır. Şu anda bizim odaklandığımız zaman çizgisinde – ve gerçekleşmesi çok büyük bir potansiyel olan- hem iç hem de dış dünyanızda sizi birçok değişikliğe götürecek olan bir aydır.

Finansal dünyanız en nihayetinde sonsuza kadar değişmeye başlayacaktır.

Birçok para kurunuz yeniden değerlendirilecek ve siz bundan kazançlı çıkacaksınızdır. Bu para kuru yeniden değerlendirilmesi muhtemelen gelen enerjilerin pozitif sonuçlarına iyi bir örnek oluşturacaktır.

Bu hem iç hem de dış dünyanızdaki yükselmenin bizim İlk Temas, sizinle ayrı alanlarda buluşmamız gereken, görevimizin başlaması için bir temel teşkil ettiğini hemen eklemeliyiz.

İnsanlık henüz böyle olaylara hazır olmadığı için toplu uçuşlar veya inişler sergilemeyeceğiz. Bunun yerine, Yıldız aileleriyle yüz yüze görüşmeyi sağlayacak belli bir bilinç seviyesini geliştirmiş olan İnsan kız ve erkek kardeşlerimizle temasa geçmeye başlayacağız.

Eylül’de henüz İlk Temasa geçmeye hazır değilseniz kendinizi yargılamayın. Sizden sabır ve güveninizi istiyoruz. Lütfen emin olun ki biz tam olarak ne zaman, nerede ve kiminle iletişime geçeceğimizi biliyoruz.

İçinizden bizimle İlk Temasa geçebilecekler kendi kız ve erkek kardeşlerini deneyimleri konusunda bilgilendireceklerdir. Onlar hepinizin gerçek konusunda: Siz Evrende yalnız değilsiniz, bilgilendirildiğinizden emin olacaklar.

Hemen önünüzdeki zaman sizin için muhteşem sürprizler taşımaktadır. Her ne olursa olsun veya hangi zamanda ortaya çıkarsa çıksın, lütfen kendinizden veya İlahi Plandan şüphe etmeyin.

Sizler muhteşem Spiritüel Varlıklarsınız ve her şey hepinizin ve herkesin hayrına ve büyük resme göre ortaya çıkacaktır.

İnsanlık için ileriye doğru çok büyük bir adım atma zamanıdır ve sizler bunun için en iyi şekilde donatıldınız.

Biz her zaman sizin yanınızdayız, size yardım edip koruyoruz. Size karşı olan sevgimizi tam olarak tarif edemeyiz ancak bunu kendiniz çok daha açık bir şekilde görebilirsiniz. Ve biz bunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

En derin sevgilerimle,

Kardeşiniz Ashtar

Çev: Pınar Gelişir

1 comments:

Adsız dedi ki...

İLAHİ ALEME SONSUZ MİNNETLERİMİZİ SEVGİ VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM.

Yorum Gönder