30 Ağustos 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL’İN AĞUSTOS 2013 MESAJI LM-08-2013

 
"BİRLİKTE YARATICI OLARAK BECERİLERİNİZİ MÜKEMMELLEŞTİRMEK"

BAŞMELEK MİKAİL’İN AĞUSTOS 2013 MESAJI * LM-08-2013

RONNA HERMAN TARAFINDAN AKTARILMIŞTIR


Sevgili üstatlar, bugün uzun yılların ardından birçok yeni icat ve bilimsel sıçrama oldu. Bunun yanında, insan beyninin zar zor hazmedebildiği sayısız teori ve yeni kavram ile insanlık zihnini bombardıman eden felsefi ve ruhsal bilgiler de ortaya çıktı.

Tarihi bir sürecin tam ortasındasınız – Yeni Çağ için karmaşık bir “kaderinizi seçme ve tezahür ettirme”  işleminden geçiyorsunuz ki nihayetinde bu süreç, yarının saf ve genişlemiş gerçekliği haline gelecektir. Seçimleriniz – düşüncelerinizin ve eylemlerinizin odak noktası, netliği ve gücü, arzularınızın maddi biçim dünyasında ne kadar hızlı tezahür edeceğini belirleyecektir. Zihninizi disipline etmeyi, konsantrasyonunuzu kuvvetlendirmeyi ve duygularınız ile zihninizdeki konuşmaları kontrolünüzde tutmayı öğrenmeniz hayati önem taşıyor. Size sunulan yetiler ve fırsatlar ya da İlahi takdirler, aynı şekilde, güçlü, kişisel disiplin ile yüksek seviyeli sorumluluk gerektirmektedir.


Duygularınızın ve düşünce kalıplarınızın net bir şekilde farkına varmanız, birlikte yaratma işleminin önemli parçalarından biridir, çünkü kişisel On İki Işınlı Yaratıcı Çarkınıza göndereceğiniz titreşimsel kalıpların kalitesini belirleyecektir. Kişisel Yaratım Çarkınıza ektiğiniz düşünce tohumlarının frekansları, tezahür ettirdiklerinizin kalitesini belirleyecek ve ayrıca günlük yaşantınızda pozitif ya da negatif deneyimlerinizin de belirleyicisi olacaktır. Gün içerisinde meydana gelen olaylar barometrenizdir çünkü etki – tepki dünyasına ne tür titreşim kalıpları gönderdiğinizi gösterir. 


Şu anda öncelikli göreviniz / hedefiniz, bir bilinçli farkındalık hali gerliştirmenizdir, çünkü Kutsal Kalbinizin ve Kutsal Zihninizin Tohum Atom çekirdeğinin daha da derinlerine indikçe, daima ihtiyacınız olacak kuvvet ve rehberliği bulacaksınız. Birlikte-yaratıcılık becerilerinizi geliştirdikçe ve kişisel zihin kontrolü ve imgeleme uygulamalarında ustalaştıkça, dış dünyaya yaydığınız frekans kalıplarını sürekli izlemenin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Titreşen, doğal, kozmik enerjiden – Yaratım güçlerinden – meydana gelmiş ve hayal ettiğiniz her şeye biçimlendirilmeyi bekleyen bir dünyada yaşadığınız daima aklınızda olsun. Kendi Cennetinizi ya da cehenneminizi kendiniz yaratırsınız. Şu anda deneyimlemekte olduğunuz gerçeklik için kimseyi suçlayamazsınız.

İlahi Yaratıcının bir Kıvılcımısınız, ve bireyselleştirilmiş bilinç armağanı, İlahi, bağımsız doğanızın farkındalığı, size verildiğinde, size dendi ki, “Git ve benim adıma sonsuz dünyalar yarat.” Hatırlanmayacak kadar uzak bir zamanda, deney yapıyor, çabalıyor, öğreniyor, bazen başarılı bazen başarısız oluyordunuz; ancak, sürekli bir gelişme gösterdiniz ve şimdi size, yeni Altın Çağın yaratımında gerçek bir katılımcı olma fırsatı veriliyor.

Birçok Yüksek Benliğinizin erdem, nitelik ve özelliklerini özümsemek ve geliştirmek, yavaş bir süreçtir. Tanrı Benliğinizin birçok Kıvılcımı, engin bilgiler taşır ve her bir yüzünün sizinle paylaşacağı büyük bir İlahi sevgi, mutluluk ve neşe aşısı ile birlikte birçok harika deneyimi ve başarısı bulunmaktadır. Benliğinize kattığınız, Yüksek Ruh Benliğinizin her Tohum Atomu, size, Tanrı Bilincinin daha fazla harika yetilerini – hayallerinizin ötesinde beceriler, yetenekler ve ilmi sağlayacaktır.

Yaşam kuvvetlerinin, bilinçli bir yöneticisi olmayı öğrenmeniz hayati önem taşımaktadır. Usta bir birlikte-yaratıcı olabilmek için, bir fikri, beyninizde net bir şekilde belirmesi için yeterince uzun süre aklınızda tutmanız gerekiyor. Tüm olaylar ve yaratılmış biçim tezahürü, enerji ve zihin kuvvetinin kanıtıdır: kuvvetin doğru ya da yanlış kullanıldığını gösterir.

Unutmayın, nefes, hayati Yaşam Gücü enerjisinin iletkenidir. Önünüzdeki yıllarda, insanlık nefesin kutsal olduğunu – yaşamın hediyesi olduğunu – anlayacak ve onu boşa tüketmemeyi öğrenecektir. Her nefes alışınızda, garanti olan tek nefesiniz odur, çünkü pek tabi son nefesiniz de olabilir.

Sevgililer, aktardığımız önemli Yaratım kavramlarının üzerinde düşünmek ve özümsemek için zaman ayırmak size düşüyor. Siz, Yıldız Tohumları, gerekli seviyede uyumlu frekans kalıplarını yakalamış olanlar, artık öğrendiklerinizi hayata geçirmeye hazırsınız. Böyle yaptığınızda, etrafınızdaki düşük boyutların kısıtlayıcı ortamında sıkışıp mücadele eden kişiler, başardıklarınız karşısında saygı ile eğilecek ve zamanla sizi örnek olarak takip etmeye başlayacaklardır. Farkında olduğunuz gibi, örnek olarak öğretmek, etrafınızdakilerin dikkatini çekmenin en etkin yoludur. Klişe bir söz vardır ama doğrudur: “çalışmalarınızın meyvesi ile bilineceksiniz.”

BU KAVRMLARI, ZİHNİNİZE KAZINANA KADAR ÇALIŞIN ÇÜNKÜ BUNLAR, “TEZAHÜR ETTİRME YASALARININ” PARÇALARIDIR VE “TEZAHÜR USTASI” STATÜSÜNÜ BAŞARIYLA KAZANMANIZ İÇİN KRİTİK PARÇALARDIR.

Etrafınızda sürekli devam eden negatif dramın bir parçası olmayın, seyirci kalın, gözlemci olun. Negatifliğin girdabına sizi çeken duygusal halinizdir ya da dışarıya uyumlu, yüksek frekans kalıpları yayıyorsanız eğer etrafınızdaki uyumsuz enerjiye karşı bağışıklık kazanmış olacaksınız.

Etrafınızda olup bitenler ile ilgili bilinçli farkındalığınızı genişletme sürecindesiniz ve bu nedenle bağımsız bir zihin halini sürdürebilmeniz hayati öneme sahiptir. Bireysel zihin ve duygu kontrolüne dayanan yeni bir düşünme şekli geliştiriyorsunuz.

Önce, Kendinin-farkındalığı gelir; sonra Ruhsal-bilinç ve bunu Galaktik-bilinç takip eder ve nihayetinde de Alt-evren-bilinci gelir. Sonsuz Farkındalık akımlarına ulaşmak için çaba gösteriyorsunuz. Aynı zamanda, bu Alt-evren deneyiminin tüm İlahi Mavikopyasını içeren Kozmik Manifestonun bulunduğu engin Işık Piramitlerine de ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Etkileşim içinde olduğunuz kişilere karşı yükselmiş, kontrollü bir duyarlılık da geliştiriyorsunuz; empatik ama bir şekilde bağımsız bir bakış açısı ile birlikte. Yargısız olmayı geliştirmenin bir parçasıdır bu. Sabırla, elinizden geldiğince gerçeğinizi arayacak, sahiplenecek ve yaşayacaksınız ve başkalarına da aynı hakkı tanıyacaksınız.

Hiçbir şeyin ya da hiç kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Yüksek seviyeli bir hoşgörü ve duyarlılık hali geliştirin ve bıkmadan usanmadan sabırlı olma ve çabuk sinirlenmeme üzerine çalışın.

Kendinin-efendisi olma yolunda, sınavlarınızdan biri olarak; Ruhsal-uyanış spiralinde ilerlemeye hazır olmayan ya da ilerlemek istemeyen kişiler ile yorucu ilişkiler deneyimleyecek, bu deneyimlerin üstesinden gelecek ve ötesine geçiyor olacaksınız. Her bir Ruh, gideceği yolu seçmek orundadır. Siz, sadece kendi ruhsal tekamülünüzden sorumlusunuz.

Enerjinizi sürekli alan ya da zaman ve ilginizin gereksiz yere fazlasını talep eden kişilere karşı duyduğunuz yanlış görev ya da sadakat duygusu yüzünden, kişisel Ruhsal-uyanışınızdan ve Kendininefendisi olma yolunuzdan feragat etmemeniz kaçınılmazdır.

BİRÇOĞUNUZ HALA, İNSAN TÜRÜNÜN MEVCUT ACI VE ISTIRABININ ÖNEMLİ BİR YÜZDESİNİN KAYNAĞINI OLUŞTURAN İLİŞKİLERİ İLE MÜCADELE EDİYOR. GERÇEK İLE YÜZLEŞMEK İSTİYORSANIZ, ARTIK ZAMANIDIR; BEŞİNCİ BOYUTTAKİ IŞIK PİRAMİDİNİZE GİDİN VE EŞİNİZ, AİLENİZ, YAKIN İLİŞKİ İÇİNDE OLDUĞUNUZ KİŞİLER İLE NEDEN BÖYLE BİR ETKİLEŞİM VE TEPKİME İÇİNDE OLDUĞUNUZU DAHA YÜKSEK BİR BAKIŞ AÇISINDAN GÖRMEK VE ANALİZ ETMEK İÇİN YÜKSEK BENLİĞİNİZDEN DESTEK ALIN. GERÇEĞİNİZİ İFADE ETMEKTEN VE KENDİ ADERİNİZİN
EFENDİSİ OLMA KARARINIZIN ARKASINDA DURMAKTAN KORKUYOR MUSUNUZ?


• Alıp vermedeki denge ve uyum yasalarına bağlı kalmayı; Sadece kendinizi verirken rahat hissettiğiniz için “kendiliğinizden” vermeyi öğreniyor musunuz?

• Hala yalnız olmaktan, işinizi ve güvencenizi kaybetmekten korkuyor musunuz?

• Başarı, güç ve sorumluluk ile baş edebileceğinize dair hala şüpheleriniz mi var? Önünüzdeki yıllarda, birçoğunuz en dibe batırılacaksınız. Size önünüzde sadece karanlık, büyük bir boşluk ya da yıkım varmış gibi görünecek, fakat aslında o sadece Ruhsal Benliğinizin sizi ileri doğru iten dürtüsü olacak – sizi, sembolik kanatlarınızı kullanmaya ve yükselmeye hazır olup olmadığınızı test etmeye itecek.

• Aydınlanma sürecinizin en kritik aşamasında olduğunuz için, eskisi gibi denemelerinizin ve çabalarınızın dramatik olmamasına rağmen, çok hassas ve çoğunlukla kafa karışıklığı içindesiniz ve bir sonraki adımın ne olacağını ya da sürekli değişen gerçekliğinize dahil edeceğiniz bir sonraki gerçeğin ne olacağını bilmiyorsunuz.

• Unutmayın ki, “sahip olduğum ve olduğum her şey ile kendimin en yüksek hayrı için teslim oluyorum,” ya da “benim ve her şeyin en yüksek hayrı için irademi, Anna/Baba Tanrımızın İlahi İradesi ile birleştiriyorum,” dediğinizde, bu, tüm dünyada sahip olduğunuz her şeyden ya da özgür iradenizden vazgeçtiğiniz anlamına gelmemektedir. Bu, Üst-Ruhunuzun – Yüksek Benliğinizin ve Tanrı Benliğinizin bilgeliğine güvenmektir, çünkü İlahi bilincinizin bu akıllı, yüksek yönleri, daima sizin adınıza neyin en iyi neyin en yararlı olduğunu bilirler.

Başkalarının sizin yerinize düşünmesine; içinize yönelip mutlak kaynak –İlahi Varlığınız- ile bağlantıya geçerek gerçeğinizi bulmanıza izin vermeden sorgusuz sualsizce size yol göstermesine izin vermeyin; eski kalıplara tekrar takılmamak için farkında olun. Birçoğunuz hala, dışarıya yönelip, sizden daha güçlü ya da bilgili olduğunu sandığınız kişilere dönüp keşfedilmemiş bölgelere adım atmak zorunda kalmadan size yolu gösterilmesini umuyorsunuz. Size söylüyoruz, sevgili varlıklar, bu işe yaramayacaktır. Sizler, Yol Göstericiler ve Yol Bulucular olarak, kendi yolunuzu Aydınlatmalı ve çok uzun süreli deneyimler, denemeler ve ıstırap ve nihayetinde başarı ile edinilmiş kendi değerli içsel bilgeliğinizi ortaya çıkarmalısınız.

Size söylüyorum, cesur varlıklarım, zayıf kalpli ya da korkak ruhlu olamazsınız çünkü tam bir Kendinin-efendisi olma yolunda bir sonraki adımınız, kişisel dünyanızın kontrolünü ele geçirmek, cesaret ve kararlılıkla öne çıkıp İlahi mirasınızı sahiplenmek olacaktır. Orada sizi bekliyor fakat yeni muhteşem dünyanızı şekillendirmek ve yaratmak için kullanacağınız tüm Yaratımın İlahi özünü – Adamantin Partiküllerini – Yaratıcı Özü, kendinize çekmeli, özümsemeli ve etkin hale getirmelisiniz. Kendi geleceğinizin katalizörü ve yöneticisi haline gelmek daima kaderinizdi. Vizyonunuzu, heyecan ve gözüpeklik duyguları ile aşılamalısınız; toplum bilincinin gelgitlerine karşı yol alırken cesur ve korkusuz olmalısınız, ve kitle bilincinin sık-boğazından çıkmalısınız. Başarı titreşimleri ile rezonans içinde sözler söylemeli ve zafer kazanmış bir galibin hareketlerini sergilemelisiniz. Ruh ile uyum içinde olduğunuzda sevgi dolu niyet ile verdiğiniz her şeyin yüz kat olarak geri döneceğini kendinize
kanıtlamak için her şeyinizi riske etme cesaretini göstermelisiniz.


Hepinizin bir rolü var; artık yetkilerinizden feragat edemeyecek ya da uysalca başkalarının yönlendirmelerini takip edemeyeceksiniz. Aktif rol alarak İlahi Benliğinizin size verdiği görevi yerine getirmelisiniz ki bu da sizin bütüne armağanınız ve katkınız olacaktır. Dünya üzerindeki bu en kritik zamanda enkarne olmadan önce verdiğiniz sözü tutmalısınız.

Şimdi, daha önce hiç olmadığı kadar, tezahür ettirme araçları parmaklarınızın ucunda duruyor. Rahat alanınızdan çıkmalı ve artık size hizmet etmeyen her şeyden kurtulmalısınız – hepiniz, bunun kişisel hayatlarınızda hangi noktalara işaret ettiğini biliyorsunuz – aylardır, hatta yıllardır yüzünüze gözlerini dikmiş bakıyordu ve hatta bu durum, sizi alıkoyan şeyi sonunda bırakana kadar daha da dayanılmaz bir hale gelecek.

Sevgili varlıklar, ilhamlı birlikte-yaratıcılar olarak daha da ustalaştıkça, geçmişteki gibi enerjinizi küçük, dünyevi arzularınızı gerçekleştirmek için odaklamakla uğraşmayacaksınız. Fiziksel bedeninizden içeri ve dışarı doğru sürekli bir Adamantin Partikül akışını sağlamış olacaksınız. Fazlası da biçim dünyasına akıyor olacak. Kişisel rahat ve zevkiniz için tezahür ettirmek istediğiniz her şeyi en küçük ayrıntısına kadar programlamış olacaksınız ve daimi mantranız şu olacak, “Tüm ihtiyaçlarım ve arzularım, daha ben onların ne olduğunu fark etmeden yerine getiriliyor olacak ve onlar, daima benim ve her şeyin en yüksek hayrı ve çıkarı için olacak.” 


İnsanlığa hizmet yolunuzun dış hatlarını itinayla belirlemiş olacaksınız ki o da bu yeni çağdaki İlahi göreviniz ile kusursuz bir uyum içinde olacak. Üst Ruhunuz – Yüksek Benliğiniz ile sabit, net ve yararlı bir bağlantı içinde olacaksınız ve nazikçe ve kolayca, varoluşun daha saf alemlerine doğru gittikçe yükselen Işık Yolunda ilerliyor olacaksınız. Emin olun ki bilinmeze doğru giden yolculuğunuzda, Ben daima size rehberlik edeceğim, ilham vereceğim, sizi yönlendirecek ve koruyacağım. Anne/Baba Tanrımızın sonsuz sevgisini her birinize yansıtıyorum.

BEN Başmelek Mikail

www.ronnastar.com
Ronna Herman tarafından aktarılmıştır.
Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Tercüme
© 2013 Semra Ekmekci
2012 LimitSiz | http://www.2012limitsiz.com
e-mail: unlimited2012@yahoo.com
http://www.facebook.com/2012limitsiz

0 comments:

Yorum Gönder