19 Ağustos 2013 Pazartesi

Başmelek Rafael – Marc Gamma kanallığıyla 17.08.2013

[orijinal dili Almanca Marc Gamma tarafından İngilizceye tercüme edildi]
Değişim Nihayet Görünür Oluyor
Sevgili insanlar, ben Başmelek Rafael size yeni bir mesajla geldim. Her şey inanılmaz bir hızla değişiyor ve odaklar tamamen yükselişte. Yükseliş sürecinde çok önemli bir aşamaya ulaştık ve kanala vermiş olduğumuz mesajı yenilemek zorunda kaldık. Bu durum birkaç saat içinde değişti.

Şimdi siz bana soracaksınız : ‘ Size verilmiş olan mesajı değiştirmenizi gerektirecek değişiklikler nelerdir?’ ve benim cevabımda şöyle olacak ‘Çünkü siz aniden değiştiniz!’ Çünkü kollektif bilinç düzeyinde ışığın daimi yayılımı yeni bir seviyeye ulaştı. İnsanlık tarihinde daha önce hiç ulaşamadığı bir seviyeye.

Bir çok insan bizim için neredeyse imkansız olarak görülebilecek büyük bir sıçrama yaptı. Bu kadar kısa zamanda başarmış olduğunuz şeyden dolayı sizinle çok gurur duyuyoruz. Bu büyük bilinç değişimin şeklini neyin tetiklediğini anlamaya çalışıyoruz.

Yeni bir hızı kabul etmeye hazırlanın ve bu biraz sizin başınızı döndürecek. Ne demek istediğimizi anlayabilmeniz için sizin deyiminizle’ bir üst vitese geçiyoruz’ diyoruz. Önümüzdeki saatlerde ve önümüzdeki günlerde değişimi görebileceksiniz ve insanlık nihayetinde şu anda gittiği şekilde daha fazla ilerleyemeyeceğini anlayacak. Değişiklikler olmak zorundadır.

En nihayetinde çok uzun zamandır beklediğiniz değişimin sinyallerini görebileceksiniz. En sonunda daha önce size doğru gönderdiğimiz ve dünyanıza ulaşan mesajlarımızın doğru ve gerçek olduklarını kabul edeceksiniz.

Değişime hazır olun, yükseliş için hareketi devralmaya hazır olun ve yeni altın çağı karşılamaya hazır olun.

Sevgilerle Başmelek Rafael

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder