26 Ağustos 2013 Pazartesi

SaLuSa ~ ” İçsel ve Dışsal Sesler”


Gabriel Raio Lunar aracılığıyla (orijinal lisanından İngilizceye tercümedir)
Dünya Ana ‘uyarıcı’ bir ışık seviyesine ulaşıyor ve bu da sizin içinizde giderek artan bir etki yaratıyor.

Gün geçtikçe, Dünyaya inen ışığın bir sonucu olarak giderek artan bir hafiflik hissediyorsunuz. Bu zamanları meditasyon yaparak değerlendirin, Ana/Baba Tanrıdan zihinsel alanlarınızda tam bir temizlik isteyin, sizi artan bir şekilde saflaştırmasını. Günler geçtikçe, daha süptil olan enerjilerin daha çok keyfini çıkaracaksınız, ve bedenlerinizdeki hafiflik tarif edilemez olacaktır. Bu sizin gerçek doğanızdır ve bilincinizin evriminin tamamlanması seviyesinde ideal zamanınıza geliyorsunuz.



Bunlar deneyimliyor olduğunuz çok değerli zamanlarınızdır ve bunun bir sonucu olarak, daha çok sayıda insan bu derse katılarak içlerinde artan seviyede ışık ve zarafet deneyimliyorlar. Geçmişte spiritüel seviyede bir şeyin hayatlarının bir parçası olabileceği ihtimalini vermemiş olmalarına rağmen binlerce insanın sevgi akışına katılıyor olması şaşırtabilir. Sevgi birçok insanın düşüncelerini değiştirdi ve karanlık olanların en son kalan eski parçalarını ortadan kaldırmak için olumlu bir virüs gibi yayılıyor.

Dünyada sevginin büyümesinin bir sonucu olarak, Dünya Ana daha fazla karanlık bireylerin tutumlarına hitap etmeyeceğinden dolayı burayı terk etmeye veya şartsız olarak teslim olmaya davet edilmişlerdir. Gelecek haftalarda artarak sizin spiritüel fenomen olarak adlandıracağınız içsel ve dışsal sesleri kapsayan deneyimler yaşayacaksınız. Bu durum sizin bilinç seviyenizin artışını görmek için Dünya Anaya gelen çok fazla sayıda varlığa da verilmiştir.

Sevgili Bireyler, siz düşük alemlerde olgunluğa ulaştınız ve şimdi karanlık güçler denen hiçbir şey siz onu çağırmadığınız sürece sizin zihin alanınızda hareket edemez. Size sık sık belirtildiği gibi, çok güçlü varlıklarsınız ve etrafınızdaki sevgi alanının dışındaki herhangi bir faaliyeti yatıştırabilecek büyük bir güce sahipsiniz.

Bu, sevgili bireyler, eski paradigmanın gidişine izin verme hakkındaki fikrinizi arttırmanızı arzu ettiğimiz için söylenmiştir.  Sizin de görebildiğiniz gibi, eski durumlar sizin gözleriniz önünde parçalanmaktadır ve Yeninin oluşmasını hiçbir şey  engelleyemez.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve biz sayımda 3’teyiz… Işığın Galaktik Federasyonunda adına uzun zamandır hepimiz için hazırlanmış olan bu partiye sizi davet ediyorum.

Barışta Kalın.

Işıkta Kalın.

Gabriel: Teşekkürler, sevgili SaLuSa.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder