28 Ağustos 2013 Çarşamba

Ashtar Konuşuyor: "İlerleyişiniz ve bundan ne beklenmeli" – 26 Ağustos 2013

 
Sizin tarihinizle 25 Ağustos'ta bir başka kilometre taşını geride bıraktınız. Enerjileri kendinize ve Gaia'ya başarıyla ilettiniz, emdiniz ve entegre ettiniz. Tebrikler!

Pek çoğunuz önemini önceden ifade ettiğimiz bu tarihin öneminin farkında değilsiniz. Bu tarih daha önce konuştuğumuz Dokuz Aylık Erteleme içindeki en önemli işarettir.Size şunu keyifle söyleyeceğiz ki İlahi takvimle tam bir uyum içindesiniz.Lütfen içeri dalmadan önce sabırlı olun ve 25 Ağustos enerjilerinden kaynaklı değişiklikleri farketmeye çalışın. İçinizde gerçekleşen değişimi keşfetmeniz için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Lütfen sabırlı olun ve kendinize karşı çok katı olmayın.Görüyoruz ki Eylül 2013 sonuna kadar devam edecek olan Erteleme Periyodu enerji sarmalanması beklendiği gibi yürümektedir.Geriye dönüş olmayacak. İlahi Plân'da değişiklik olmayacak. Eylül ayındaki gündönümü ile birlikte eski paradigmanız herkes için bir defada bitmiş olacak.Bu tarihten sonra Sevgi ve Işık tabanlı olmayan ve 3B ilüzyonuna sahip olan hiçbir şey hayatta kalamayacak.


Öyle bir yükseltileceksiniz ki, Sevgi ve Işık tabanlı olmayan hiçbir ilerleme artık mümkün olamayacak. Eski ilüzyon nedenli meziyetler ise çözümlenecek. Sizi bireysel ya da küresel anlamda meşgul eden durumlar hakkında çabukça çözümler bulacaksınız.Ve şimdi bu sıçramaya bir aydan kısa süre uzaklıktasınız.Şu anda sürmekte olan değişimleri kabul edemeyecek olanların son savaşları veriliyor ve eski oyun son kullanma tarihine ulaşıyor. İşte bu yüzdendir ki çok fazla savaş girişimi zirve yapıyor. 


Lütfen Eylül 2013'teki gündönümünden sonra tüm bu durumların Sevgi ve Işıkla ve çok hızla çözümleneceğine dair içinizi ferah tutun. Gaia dönüşümünüzü destekliyor. Orman yangınları, seller, fırtınalar ve depremler sizi Gaia'nı Altın Çağı'na doğru destekleyecektir.  Lütfen hatırlayın ki Gaia ile elele çalışıyor ve birbirinizi destekliyorsunuz. Ve yine şunu da vurgulamak isteriz, bu oyundaki rolünüzü çok başarılı bir şekilde oynuyorsunuz.

Dokuz aylık bu süreçle nasıl başa çıkacağınızdan emin değildik. Özellikle de size tanınan bu erteleme sürecini onun veriliş amacına uygun kullanıp kullanamayacağınızı tahmin edemedik. Lütfen size şunu hatırlatmamıza izin verin: Tanrı'dan bu ertelemeyi Gaia üzerindeki her insanın yükselmesi için istediniz.Şimdi yükseliş için hazırlıktasınız. Tüm eski ağırlıkların gitmesine izin verdiniz ve sizi yükseltecek olan yeni enerjilerle bütünleşiyorsunuz.Sonunda Yükseliş  çok uzak olmayan bir gelecekte gerçekleşecek. Ama zaten, hemen ertelenme süresi bitiminde günlük hayatlarınızda kolaylıkları ve daha fazla neşeyi hissedeceksiniz.Şu anda sizi felç eden bireysel ve küresel sorunlara bulacağınız çözümlere şaşıracaksınız. 

Tek başına bu bile sizi şu anda mümkün göremediğiniz şekilde yukarı çekecek.Ve sonra siz ─geleceğinizdeki yakın bir noktada─ nihayet yükseleceksiniz. Lütfen kendinizden kuşku duymayın. Her şey iyi. Bu erteleme talebinizle bizi şaşırttınız ve onunla ne yapacağınız konusunda emin değildik. Şimdi ise hepinizin hem kendiniz, hem Gaia'nın yararı için ne kadar mucizevi rol oynadığınıza ilişkin sevincimizi yeterince ifade edemeyiz. Hepinizi bu iş üstünde Üstatlarsınız ve bizler sizinle çok gurur duyuyoruz.Şu anda bu gezegende enkarne olmuş çoğunuz Yükselmiş Üstatlardır. Yükselişte başka yaşamlarda ve başka gezegenlerde de üstatlık ettiniz. 

Neden "Yükseliş uzmanları" olarak şu anda bedenlenmiş olmanızın sebebi budur. Sizler, başka bir deyişle "İlahi Özel Kuvvetlersiniz". Ve de bunu olağanüstü yürütüyorsunuz.Önünüzde sizin için pek çok hazır bekleyen şey var. Sizi olumlu yönde hayretler içinde bırakacak, mutluluk ve sevinçle ödüllendirecek.Mesajlarımız için elle tutulur kanıtları dışarılarda ararsanız ─her ne kadar size değişiklikleri öncelikle içinizde arayın diye bıkmadan vurguluyorsak da─ mesajlarımızı takip eden her biriniz elle tutulur ve genele yayılmış ilk kanıtlar olarak finansal sistemlerinizdeki değişime bakın; özellikle de pek çok kurdaki yeniden değerlenmelere.

Elbette ─hepiniz olmasa da─ birçoğunuzun öyle ya da böyle, bütün bunlar gerçek mi diye şüphe içinde olduğunun farkındayız. Ve yolculuğunuzda İlahi Plân'daki birçok değişiklik yüzünden yaşadığınız bu deneyimleri anlıyoruz.Pek çok kurun yeniden değerlenmesi bu yüzden bu kadar önemli. O size her şeyin gerçek olduğunu ve hayal olmadığını gösterecek.

Her şey güzel. Lütfen kendinize ve İlahi Plâna güvenin. Biz yanınızda yer alıyor ve size bu süreçte yoldaşlık ediyoruz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizi çağırın ve sizin için orada olacağız.
Sizi çok seviyoruz,
Kardeşiniz,

Ashtar

Kanal: Philipp
Sitesi: ASHTAR through Philipp
Çeviri: Emreskopi

​http://ashtarandphillip.blogspot.com/2013/06/ashtar-konusuyor-ifsaatn-zemini-olarak.html

0 comments:

Yorum Gönder