23 Ağustos 2013 Cuma

YÜKSELİŞE PLEİADESLİLERİN BAKIŞI – Mytria and Mytre’nin Hikayesi


Part I

İLAHİ TAMAMLAYICIYI TANIMAK

ÖZGÜRLÜĞÜ BULMAK

Ben Pleiades, Alcyone’deki Menekşe Dönüşüm Tapınağından Mytria,

 


Sevgili Bireyler,

BEN şu anda yazıyor olanın yüksek bir ifadesiyim.  Ben burada HEPİNİZE Çokboyutlu BENLİĞİNİZİN birçok yüksek ifadelerine beşinci boyut ve ötesinde sahip olduğunuzu hatırlatmak için bulunuyorum.  Hepinizi şu anda bulunduğunuz enkarnasyonda kişiliğinize en uygun şekil ne olacaksa yüksek ifadenizle o şekilde iletişime geçmenize izin vermeniz için cesaretlendiriyorum.  Bazılarınız en iyi şekilde kelimelerle iletişime geçecektir. Diğerleri müzik, dans, sanat, ve spor, doğayla çalışmak, dua ve içsel yaratıcı gücünüzün ifadeleri tarafından yönlendirileceklerdir. 


Yüksek ifadenizle iletişime geçtiğinizi bilincinizin değişimi ve egonun sürekli taleplerinin serbest bırakılması ile bileceksiniz.  Biz, sizin yüksek frekanslardaki ifadeleriniz,  size gerçek Çokboyutlu BENLİĞİNİZE dönerken yardımcı olmak için ulaşıyoruz. Size imajinasyonunuza, sevgi dolu düşüncelerinize ve duygularınıza, ani yaratıcı fikirlerinize güvenmenizi hatırlatıyoruz ve gerçekleşen hayalleriniz BENLİĞİNİZİN size mesajlarıdır.  Hepiniz BENLİĞİN sayısız yüksek ifadelerine sahip olduğunuz için siz birçoğumuzla iletişimi hissediyor olmalısınız. Hepimiz sizi BENLİĞİNİZİN  en yüksek deneyimine çekmek için BİR ile bağlantılı olduğumuzdan dolayı bu birçok sesten kafanız karışmasın.

Pleiadianlılar ve Arkturuslular benzer bir yaradılış hizmetiyle sizin yıllarınıza göre milyonlarca yıldır uyumlanmışlardır. Biz aynı zamanda Yıldız Gemilerinde de birlikte çalışmaktayız. Bu yüzden, siz yüksek boyutlu realitelerinizin geçmişine bir baktığınızda, eğer Arkturusluları bulabilirseniz Pleiadeslileri de bulacaksınızdır. Biz Pleiadeslilerin size yaşamın keyfini, dans etmeyi, şarkı söylemeyi, arkadaşlarla bir arada olmayı ve kişiler arasında yaşanan aşk deneyimlerini hatırlattığımız gibi Arkturuslular da size koşulsuz sevginizin ve çokboyutlu ışığınızın büyük gücünü hatırlatırlar. 

Arkturuslular sizin ‘ Yükseliş Yolunda kalış’ azminizi temsil ederler, ve bizde sizin bütün bu süreciniz boyunca dans etmeyi, şarkı söylemeyi, yaratıcı ve sevgi dolu düşüncelerinizi temsil ederiz. Biz size yaşamın her anını sevmeyi hatırlatırken Arkturuslular da sizin en derin spiritüel sevginizi hatırlatırlar. Elbette ki medeniyetlerimizin ikisi de size bahsettiğimiz tüm özellikleri içerir, ancak Galaktiklerin bile çeşitleri vardır. Ayrıca, Arkturusluların realiteleri orta-beşinci boyut ve bütün düşüncelerin, duyguların ve arzuların anında yerine geldiği ötesi ile rezone olmaktadır. Bizim Pleiades Dünyamız Arkturuslularınkinden daha yeni yükseldiğinden dolayı Yeni Dünyanızın eşiği olan topluma beşinci boyutunuzu yaratmada  yardımcı olma onurunu biz aldık.

Arkturuslular, Pleiadesliler, Siriuslular ve Ashtar Komutasının size Galaktik Alemlerden yardım etmesi gibi Lemuryalılar da Gaia’nın çekirdeğinden olduğu kadar tarihi anılarınızın çekirdeğinden de size yardım etmektedirler. Başka bir deyişle, biz sizi hem ‘yukarıdan’ hem de ‘aşağıdan’ sarmaladık.  Tabii ki hepimiz beşinci boyut ve üstünde rezone olduğumuzdan dolayı aşağı ve yukarısı mecazi deyimlerdir. Ancak, bazılarınız Lemuryalılarla, diğerleri Arkturuslularla ve diğerleri Pleiadeslilerle veya Siriuslularla uyumlanma ihtiyacı içerisinde hissedeceklerdir.

Çokboyutlu bilincinizi geri kazandığınız zaman, kendinizi HEPİMİZLE kolayca uyumlayabilme kabiliyetine sahip olacağınız için daha fazla BENLİĞİNİZİN  İfadeleri arasından seçim yapma ihtiyacı içerisinde olmayacaksınızdır. Biz birbirimizle uyumlandığımızdan dolayı hangimizle iletişime geçerseniz geçin hepimizle bağlantılı olacaksınızdır. Ayrıca,  siz ilk defa ‘çok boyutlu doğanızın farkına vardığınızda’  bilincinizin kabul edebileceği kadar çok BENLİĞİNİZİN yüksek boyutlardaki ifadeleriyle birleşeceksiniz.

Görüyorsunuz sevgili yükseliyor olanlar, sizin sonunuz yok. Aynı zamanda sizin başlangıcınız da yok. Siz çok boyutlu ışığın ve BİR’in AN’ınında sizi hangi realite uyarlaması çekiyor olursa olsun koşulsuz sevginin zamansız enerji imzalarısınız. Bazı realiteler kısa bir ziyarettir, ancak diğerlerinin uzun çağları bağlayan sorumluluklardır. Bazı realitelerin ‘vakti’ vardır, ve siz o matrixden bilincinizi ayırmaya karar verene kadar orada ‘yaşarsınız’.  Kutupluluk sadece zamanla ayrılan kelimelerle birlikte anılır, bu zaman ayrılığı, sınırlanmayı yarattığı ve kutupluluğu sivrilttiğinden dolayıdır. 

Ancak orta-beşinci boyut ve ötesiyle rezone olan realitelerde zamanın hiçbir fonksiyonu yoktur. Dolayısıyla, orada yaşlanma, ayrılık, sınırlandırılma veya sivrilik yoktur. Zaman- dünyaları birçok dersin hızlı bir şekilde öğrenilmesi için oldukça kullanışlıdır, ancak BENLİĞİNİZİ unutmanız ve o realiteye sıkışıp kalmanız çok kolaydır. Öte yandan, orta-beşinci boyut ve ötesindeki yaşam siz o deneyimi tamamlamış ve bir sonraki maceranıza geçmeye hazır olduğunuza karar verene kadar aynı formu veya frekans imzasını korumanıza izin verir.

Birçok yüksek boyutlu realiteden sonra, kutuplaşmış bir dünyanın meydan okumasını kabul etmek isteyebilirsiniz. Öte yandan, düşük vibrasyonlu maceraların kutuplaşmış yelpazesinde uzun bir zamandan sonra, dinlenmek, sevmek, genişlemek ve spiritüel anlamda yüksek alemlerde genişlemek isteyebilirsiniz. Söylemek istediğimiz şey İYİ dünya ya da KÖTÜ dünya diye bir şey yoktur. Bu yargılar zaman-bazlı kutuplaşmış dünyalarla sınırlıdır. Sadece deneyim seçimleri vardır.  Neyse ki, çokboyutlu varlıklar olduğunuzdan dolayı birçok seçimi aynı ‘zamanda’ yapabilirsiniz. Ancak, bu durumu zaman-bağımlısı bir dünyadan fark edemezsiniz.

Zamansız dünyaların sizin genişlemenize izin verdiği gibi zaman- bağımlısı dünyalar sizi büyümeye zorlar. Şimdi bizim sevgili geri dönenlerimiz, bir süredir büyümede kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz ve BENLİĞİNİZİN  daha geniş versiyonlarına dönmeye hazırlanıyorsunuz. Böyle yaptığınız zaman, daha fazla sürekli kendini yargılama, korku ve mücadele olmayacaktır. Bir kez BENLİĞİNİZİN yüksek ifadesine geri döndüğünüzde ilk fiziksel enkarnasyonunuzda kaybetmiş olduğunuz özgürlüğünüzü geri kazanacaksınız.

Ancak, tamamen ‘BENLİĞİNİZE dönmek’ için, şu andaki enkarnasyonunuzda kendinizi ifade etmek için seçtiğiniz SİZİ tamamen ve koşulsuz olarak sevmek, affetmek ve kabul etmek zorundasınız.  Lütfen kendinizi bir şeyi doğru ve diğer şeyi yanlış yaptım diye yargılamayın. Bu yargılayıcı kavramlar sadece üçüncü boyut düşünce sınırlandırılmalarından doğmaktadır ve koşullu sevgiden geçmektedir. Üçüncü boyutun düşüncesi ve sevgisi sizi üçüncü boyuta bağlayan koşulları baz alır. BENLİĞİNİZİN zamansız ifadesine dönmek için düşüncelerinizi ve duygularınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.

Geri dönüyor olan birçoğu soruyorlar ‘ Yükselmek için ne yapabilirim’. Bu soruya bizim cevabımız, ‘Bizim sevgili geri dönenlerimiz,  fiziksel çevrenizin nihai illüzyonunu kırmak için koşulsuz olarak sevgi ve zamanın ötesinde düşünün.  Bunu bir kez kendiniz için yapabildiğinizde, siz diğerlerine gerçek anlamda yardım edebilmekte ÖZGÜR olacaksınız.

Alcyone’den Mytria

Creating New World web sitesinden tercümedir.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder