4 Ağustos 2013 Pazar

PLEİADESLİLERDEN SEVGİ DOLU BİR MESAJ

1943
CHRISTINE’den KİŞİSEL MESAJ
Christine Day
Pleiades’lilerden dünya planımızda gerçekleşmek üzere olan boyutsal dönüşüm süreci ile ilgili bazı yeni bilgiler almaktayım. Bu geçiş dünyanın içinde merkezi pozisyonda bulunan dönüş noktasında boyutsal bir geçiş olacak. Bu boyutsal geçişle dünya planında dışa doğru hareket eden dönüş noktasından yaratılan bir seri titreşimsel darbeler olacak. Bu titreşimsel darbeler ışık frekans dalgaları formunu alacak.


Bu, 12 Ağustos civarında başlayacak. Bu ışık frekans dalgaları gezegenimizde enerji yoğunlaşması yaratacak ve ayrıca bunu izleyen haftalarda hayatınızda etrafınızdaki deneyimlerin büyütülmesini de yaratacak. Pleiadesliler bu zamanda yapmaya ihtiyacımız olan şey ve kendinizi yerleştirmeye ihtiyaç duyduğunuz yer hakkında çok net olmanın her birimiz için önemli olduğunu ifade ediyorlar.
Pleiadesliler bu artan enerji zamanı sırasında hayatınıza nasıl en iyi şekilde yaklaşabileceğiniz üzerine rehberlik getiriyorlar. Gezegene gelen artan enerjiyle bu zamanda her birimiz için sadece kalp merkezimizden kaynağa bilinçli olarak açılmaya istekli olmak ve ego zihinden uzaklaşma bilinçli sürecine başlamak ve şeyleri çözümlemeye çalışmak önemli.
Bu artan enerji kalp merkezinizdeki hakikate erişmek için sizi çağıracak; her şeyi bilen kutsal Benliğinizin bir veçhesinden gelen bu hakikate ulaşmak. Hayatınızın tüm konularında size rehberlik yapması için kendi ihtişamınıza izin vermek ve rehberliğiniz ve çözümler için Benliğe açık olmaya istekli olmak. Bu enerji Hakikate uyumlanmakta ve bu dünya planının illüzyonundan çıkmakta sizi desteklemek için tasarlanmıştır.
Şimdi ileri adım atmanın ve ego zihnin sınırlamasından çıkmayı taahhüt etmenin zamanıdır. Ego zihin bu zamanda en yüksek hayrınız için kesinlikle sizin için çözümler üretemez. Ego zihnin berraklık ve hakikat kapasitesi yoktur veya bunlara uyumlanmaz. Bu enerjinin yeni doğan unsurlarıyla, kalbinizin daha derinlerine, tam şimdi yaşamınız için gerçek rehberliği size verebilecek kaynağınıza bu kutsal uyumlanmaya erişebileceksiniz.
12 Ağustos civarındaki enerjinin benim için çok önemli hissettirdiğini söylemeliyim, bu tarihten sonraki bir kaç haftalık periyotta muazzam bir enerjinin yaratıldığını görüyorum. Kalbimden kaynağa bağlantılarımın ve hareketlerimin çok bilincinde olmaya adandığımı biliyorum, kalbimde yeni ihtişamın doğumuna izin veriyorum. Bu görkemli enerjisel halde burada bizlere inanılmaz bir fırsat veriliyor.
Bu, kendi uyanış sürecinize adanmış olmanız için önemli bir zamandır. Bu zamanda ortaya çıkan sürecinizde sizinle çalışmak için bir çok destekleyici kuvvetler var.
Sevgi ve kutsamalar
Christine
PLEİADESLİLERDEN SEVGİ DOLU BİR MESAJ
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Dünya enerjinizde yeni bir safhaya giriyorsunuz ve dünyanızın dönüş noktasında gerçekleşmek üzere olan bir değişim var. Bu değişim dünyanın merkez noktasında boyutsal bir değişim ile yaratılmakta. Bu, fiziksel enerjilerinizi direkt olarak etkileyecek olan bir seri enerjisel vuruşları başlatarak dünya planınızın frekansının titreşimsel darbelerini değiştirecek. Kendi enerjisel yapınızda gerekli enerjisel ayarlamaları almak için kalbinizdeki kristal yapınıza bilinçli olarak uyumlanmanız önemlidir.
Bilinçli seçimle kalp merkeziniz vasıtasıyla bu değişen akışa uyumlanmaya başlarsınız, bu kalbinizin hücrelerinde yeniden ayarlanmaları almanızı sağlar. Bu yeni hareket sizi bu akan boyutsal değişim nabız atışıyla doğal yeniden uyumlanmaya açar.
Bu, uyanma yolculuğunuza önceden başlamış olanlarınız için sonraki adımdır. Bu darbelerde taşınan enerjiler sizi bilincin farklı hallerine yeniden uyumlamak için tasarlanmıştır. Siz bu hallere yeniden uyumlanırken, canlı prensiplerin genişlemiş seviyelerine erişim sağlanır. Bu, uyanışınızda ileriye hızlı ilerleme zamanıdır.
Bu dönüşüm zamanında sadece salıvermek ve Benliğinize yeniden konumlanmanıza izin vermek önemli olacaktır. Bırakın ve size sunulan açılışlarda akışa uyun.
Bu yeniden konumlanmanın bir yönü DNA ipliklerinizin yeniden hizalanmasını etkileyecek. Sizler bu sonraki evrimsel adımı atarken sizinle birlikteyiz.
Kutsamalar,
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder