21 Ağustos 2013 Çarşamba

PLEIADES - SÜLEYMAN'IN MÜHRÜ

 
BÜYÜK SEXTİLE (Birbirine 60 derecelik açılar yapan gezegenler)  –25 Ağustos 2013 – Süleymen’ın Mührü – Tema – DÖNÜŞÜM – Pleiades

Anne Merkaba kanallığıyla 19 Ağustos 2013


Dünyasal zamanınızda önünüzdeki birkaç gün içerisinde, bir kez daha göklerinizde büyük gök cisimleri altı köşeli bir yıldız oluşturacak şekilde dizilirken büyük bir gök olayı meydana gelecektir. Bir başka kapı açılarak gezegeninize bir kez daha güçlü ışık akışları getirecektir. Bu hepinizin tam, bilinçli ve kollektif olarak ilahi olanla tekrar bağlantıya geçmenizin mümkün olacağı bir zamandır. Hepiniz geçen birkaç haftadır biriktirmiş olduğunuz ve damarlarınızda hazırda tuttuğunuz enerjilerle birleşeceksiniz, GAİA’nın üzerinde açığa çıkacak olan enerji eski sistemleri kırmak ve yolunda duran onun yanındakileri değiştirmek için muazzam bir güce sahip olacaktır.


Ve bu yüzden biz hepinizden, değişimi arzulayan ve gerçekleştirecek olan herkesle birlikte ilahi olanla bağlantıya geçmenizi, ve bedenlerinizin içinden saf kozmik sevgi, barış, huzur ve anlayışın enerjilerinin geçtiği ve gezegeninizin en derinlerine gidebildiği birer ışık çapası, birer ışık sütunu haline gelmesine izin vermenizi istiyoruz.

Bu enerji sizden geçerken 3 gün boyunca düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde takip etmenizi ve bu enerjiyle tamamen birleşmenizi istiyoruz. Kapıdan bir gün önce, kapı sırasında ve kapının kapanmasının ertesi günü.

Bütün karanlığın ışığa, şüphe ve korkuların güven ve barış haline dönüştürülebilmesi için bu enerjinin SAF kanalları haline gelmelisiniz. Unutmayınız ki bu enerji sizden geçerken ve bütün varlığınızı temizlerken 3 günlük dönem içerisinde çeşitli enerji dalgalanmaları deneyimleyebilirsiniz. 3 GÜN BOYUNCA (22-24) – SAF IŞIK SÜTUNU HALİNE GELEBİLECEĞİNİZDEN lütfen bunun doğal bir durum olacağını anlayın. Algılarınız yükselecektir. Görüşünüz keskinleşecektir. Duyma kabiliyetiniz önemli ölçüde artacaktır. Kullanacağınız her bir kelime içerisinde muazzam bir güç taşıyacaktır. Düşünceleriniz çok hızlı bir şekilde realitenize yansıyacaktır ve biz hepinizin bu sürecin çok fazla farkında olmanızı sevgiyi düşünmek, sevgi alıp vermek ve SEVGİ OLMAK için dikkatli bir şekilde her bir düşüncenizi,sözünüzü ve eyleminizi izlemenizi istiyoruz. Kendinizi tam anlamıyla saf MENEKŞE ALEVİ haline dönüştürmelisiniz.

Enerjilerin bedeninize nüfuz etmesine izin verin ve eğer sevgi, barış, huzur ve neşeden başka bir şey hissetmeye başlarsanız sadece odağınızı tekrar sevgi ve ışığa çevirin. Düşüncelerinizi pozitif tutmayı unutmayın, herhangi negatif bir şeyin geçmesine izin vermeyin. Basitçe odağınızı değiştirin ve bu 3 gün boyunca evrensel gerçeğin bilincini saf, kristalize olarak damarlarınızda taşıyan ve onu GAİA’ya getiren son derece güçlü varlıklar olduğunuzu bilin.

Ve Ağustos’un 25’inde meditatif bir durumda oturarak kendinizi saf, menekşe alevinin birer sütunu olarak imajine edin ve görün ve hissedin. Kendinizi taç çakranızdan Kaynağa bağlı olarak görün. Kaynağa olan bağınızın Kaynaktan Taç çakranıza ve oradan bedeninizin merkezine inip ve kök çakranızdan bedeninizi terk ederek dünyanın çekirdeğine kadar devam ederken. sabit altın bir ışıkla tamamen korunduğunu ‘imajine’ ettiğinizden emin olunuz. Sabit oturun ve derin bir şekilde nefes alıp verin. Her aldığınız nefesle daha çok menekşe alevini taç çakranızdan içeri alın ve bedeninizden aşağıya indirerek kök çakranızdan bütün gezegeni sarabileceği ve onunla yaşayan her bir ruha dağılabileceği yer olan dünyanın kalbine gönderin. Bu arada SEVGİ, ŞEFKAT, ANLAYIŞ, SAFLIK, DÜRÜSTLÜK, NEŞE, GÜVEN VE İÇSEL SAADET hissedin.

Sizi seviyoruz. Sizinle birlikteyiz. Şimdilik hoşçakalın.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder