23 Ağustos 2013 Cuma

Karen Doonan: Sirius A Büyük Sextile Yıldız Kapısı Açılışında

Kanal: Karen Doonan
 
Selamlar sevgili bireyler, biz Sirius A’dan VARlıklarız ve biz dünya üzerindeki insan yaşam deneyiminin ivme kazandığı ve genişlediği bu zamanda size rehberlik etmek ve sizi desteklemek için geldik. Bu ivme kazanma ve genişleme şimdi insan yaşamı deneyiminin BÜTÜN seviyelerinde gerçekleşmektedir.  Birçoğunuz etrafınızdakilerle derin seviyelerde bağlanıyorsunuz ve bu sizin insan formunda yükseliş sürecinde tercih ettiğiniz bir şeydir.  İnsan lisanları kontrol etmek ve bastırılmak için kullanıldı ve 3’ün EVRENİNDE HAKİKAT insan lisanlarına ihtiyacın bir seçim haline gelmiş olmasıdır. Bunu şimdi sizin için açıklamamıza izin verin sevgili bireyler.

Konuşup konuşmamak veya başka bir insanla kelimeleri seslendirip seslendirmemek veya sadece o diğer insanı HİSSETMEK tamamen sizin takdirinize kalmıştır. Birçoğunuz ilk başlarda bunu oldukça kafa karıştırıcı bulabilir veya siz etrafınızdakilerle uyumlandıkça oldukça duygusal bulabilir. Bu süreç konusunda daha bilinçli olarak farkındalık sahibi olmaya başladıkça dengeye doğru yolunuzu HİSSETMEYE ve HAKİKAT ile tamamen uyumlanmaya başlayacaksınız.

İnsan seviyesinde BÜYÜK SEXTİLE YILDIZ KAPISI olarak adlandırılanı kolaylaştırmak için enerjiler şimdi arttırılmıştır. Bu Yeni Dünyaya doğru kapıların TAMAMEN açılmasıdır ve bu BÜTÜN  yüksek boyutların zaman çizgilerine ve dünya gezegeni üzerindeki insan formunuzun alanlarından alanlarına tam olarak ulaşım sağlar. Belli bir yolda olan sizler ve bu yıldız kapısının fiziksel olarak gezegende açılmasını kolaylaştırmak için insan ırkı içine doğarak gelmeyi seçmiş olan sizler şimdi tam olarak yerlerine taşınacaklar.

Kanalımızdan bir insan deyişi kullanmak gerekirse HERŞEY ‘çıplak gözle’ görüldüğü gibi değildir. YENİ DÜNYAYA doğmak için burada olanlar ve insan ırkı içinde KÖPRÜ olarak yürüyenler artık kişisel açıklamalarını kolaylaştırmak için yerlerine taşınmaktadırlar. Bu, HAKİKATTE evreni insan ırkı ile paylaşanların onların insan formlarında bu köprüler ARACILIĞIYLA iletişime geçecekleri ve çalışacak olanlarının bu belirli ‘görevlerinin’ gerçekleşmesinin gerekli bir kısmıdır. Bu insan ırkının HERŞEYLE karışması ve insan yükselişinin ilahi mavikopyasının bir parçasıdır.

İnsan ırkının ORJİNAL MAVİKOPYASI için kaynağın kodlarını şimdi aktive edenler bu yeniden-aktivasyona katılacak olan ırklar/alemlerle direk iletişime geçeceklerdir ve biz HERKESE insan yaşamı deneyiminde yerleştirilmiş olan işaret ve sembollerin daha bilinçli bir şekilde farkına varabilmeleri için rehberlik edeceğiz. Operasyonda çok fazla 3b bindirmeleri vardır, bizim elçilerimizin etrafında onlar insan yaşamı deneyimi ile devam ediyorlar olarak görünmeleri için birçok senaryo yaratılmıştır. Bu sadece 3b enerji frekansının bindirmesinin varlığını açıklar.

Eski 3b dünyası çözülmeye devam ediyor ve ‘uyuyor’ olarak tabir edilecek birçokları şimdi çeşitli kaos durumlarına düşecekler. Bu düşük titreşimsel enerjik kalıplarının çözülmesinin direk olarak sonucudur ve bu insan formunda enkarne olmayı seçmiş olanların adresidir. HAKİKATİ yaşayarak ve IŞIĞINIZLA ayakta durarak ‘uyuyor’ olanlara karanlıktan nasıl çıkacaklarını ve tamamen IŞIĞA nasıl geçeceklerini göstereceksiniz sevgili bireyler. Aynı zamanda 3b dünya paradigmasını çözmek isteyen dünya olayları şimdi olmaya başlayacak ve bu aynı zamanda kalpleriyle bağlanamayan ve  HAKİKATİ HİSSEDEMEYENLER için bir kaosla belirecek. Bu onların RUHSAL yolculuklarının bir parçasıdır ve biz HERKESE bu zamanda  HERŞEYE karşı SEVGİ ve şefkat taşımaları için rehberlik edeceğiz. Unutmayın ki bu noktadan sonra insan lisanlarının hiçbir açılımı yoktur ve birçoğunuz insan yaşamı deneyiminizin bütün alanlarında kelime eksikliği çekebilirsiniz.

HERŞEYE bağlılık ve HERŞEYLE bağlılık şimdi derinleşiyor ve bu zamanda sizin insan formunuzun devam edecek enerjik desteği sağlamak ve bizim rehberliğimizi onaylamak içinde genişleyecektir. Biz Sirius A’dan VARlıklarız ve bu zamanda enerjilerimizi BÜTÜN insan ırkına gönderiyoruz. Birçok kanal şimdi bilgilerini daha derinleşmiş ve belirli ölçülerde genişlemiş olarak bulacaklar, bu da aynı zamanda bu dönemde HERKESE destek sağlamak içindir. HAKİKATİN IŞIĞINDA durmak ve parlamanın zamanı ŞİMDİDİR sevgili bireyler. HERŞEY BİRDİR ve HAKİKATİN 3’ün EVRENİNDE HERŞEYİN genişlemesi şimdi başlayacaktır.

Copyright Karen Doonan, all rights reserved

http://www.crystalline-sanctuary.com

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder