7 Ağustos 2013 Çarşamba

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost ) 06.08.2013

 
Titreşim seviyeniz her geçen gün artıyor ve kendilerini daha da yüksek titreşimlere hazırlayanlar çoktan kendilerindeki değişimleri fark etmeye başladılar.  Gelen Işığı içinize emme yeteneğiniz son derece artmıştır ve bu kısa zamanda dışarıdan da görülebilir olacaktır. Başka çeşit bir temizlenme sizin için ve Dünya Ana için gelmiştir ve bunu kelimenin tam anlamıyla hava da hissedebilirsiniz. Güneşinizden gelen Işık daha parlaktır çünkü şimdi daha önce olmadığı kadar yüksek frekansları alabiliyorsunuz. Çevrenize bakın ve bunu kendiniz görün, taze enerjiyi etrafınızda her yerde hissedin. Eski acı ve üzüntü enerjisi hiç kimsenin kimseden farkı olmadan herkes için yeni bir tam Sevgi ve şefkat enerjisiyle değiştirilmiştir. 


 Kendinizi daha çok arındırdıkça daha fazla bu yenilenmeyi ve Sevgiyi etrafınızda hissedeceksiniz, yani lütfen bir an için bile tereddüt etmeyin ve uzun zaman önce başladığınız zor ve acı dolu olmuş olan şeyi tamamlayın, ancak şimdi en ağır durumlar bile frekansların ‘sayısız’ yükseltilmesinden dolayı kolaylıkla silinebilir ve tabii ki birçoğunuz bir şey sizin ilginizi istediğinde çoktan bunun bu şekilde oluyor olduğunun farkına vardınız. Bazıları görmezden gelebilir ancak bunu hangi hızda yapacak olduğunuz kesinlikle sizin seçiminizdir, ancak size hatırlatmalıyız ki sizin tamamen Işığa adım atmanız asla şimdi olduğundan daha kolay olmamıştı.

Bunlar sizin gerçek uyanış zamanlarınızdır ve biz sizin yanınızda olmaktan çok memnunuz, bu yüzden bütün şüphelerinizi bir kenara bırakın ve sadece bizim size doğru akan enerjimizi hissedin. Biz sizin bizim en sonunda iniş yaptığımızı görmeyi istediğinizi biliyoruz, ancak siz daha çok bizim enerjimize odaklandıkça ifşaat ve bizim iniş konularımızı daha çok etkileyeceksiniz.  


Her bir mesajımız bizimle ne zaman ve nasıl olacağı endişelerini taşımadan gerçekten iletişim haline geçebilmeniz üzerinedir.  Bunun sizinle birlikte olan planımızın bizim tarafımızda olan kısmı olmasına izin verin ve doğru an geldiğinde inanın ki hiçbir saniyeyi bile ‘boşa’ harcamayacağız. Bunu hala sizin ve birçoğunuzun hayallerinizin bile ötesinde olacak olan muhteşem bir vesileyle yapacağız, bizim enerjimizle uyumlanmış olanlar çoktan bizim geliyor olduğumuzu hissedebiliyorlar.

Her zaman size hiçbir zaman yalan söyleyemeyecek olan içsel rehberinizi dinleyin ve realitenize girmek üzere olan kendi yüksek deneyimlerinizin çekimini hissedin.  Onlar için hazırlanmak ve içeri doğru olan adım için gerekli değişiklikleri yapmak çok önemlidir. Size aynı zamanda hatırlatmak isteriz ki siz kendiniz onun güzelliğini gördükten sonra ve bu muhteşem duyguları kendi bedeninizde hissettikten sonra, bu belirli zaman için neden hazırlanmanız gerektiğini daha iyi anlayacaksınız. 


Aklınızda tutunuz ki yeni realitenize adım attığınızda kendi zevkleriniz için yeterince vaktiniz olacaktır ve önemli bir şeyi kaçıracağınıza karşı hiçbir endişe taşımamalısınız ki hiçbir şeye geç kalamazsınız, bu yüzden lütfen hayatınızın nasıl görüneceğine dair vizyonlarınıza odaklanın ve yakında zaman illüzyonunu terk ettiğinizi ve hayatınızın değiştiğini fark edeceksiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve biz burada sizin kendiniz için ayarlamış olduğunuz ve birçoğunuzun şu anda fark etmeye başladığı hedeflerinize ulaşmanıza yardım etmek için buradayız. Bizim enerjimizi hissedin ve eskiden bir kez sahip olduğunuz içi doldurulmamış hayallerinizi bir kenara bırakın ki bunlar sadece sizi geride tutarlar ve bizi size en muhteşem şekilde geliyoruz dediğimizde dinleyin. Şu an ile uyumlanın, bizimle uyumlanın ve bu uyumlanmanın yarattığı muhteşem enerjiyi gerçekten hissedin. Hepinizi çok seviyoruz.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder