23 Ağustos 2013 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL ~ Boğucu İçsel Bagajlarınızın Gitmesine İzin Verin ~ Gabriel aracılığıyla

 
Günaydın, asil ruhlar, bugün rutin hakkında konuşacağız.

Doğal olarak çok uzun bir zamandır sistem tarafından size dikte edilen bir yolu izlediniz ki bu sizin odağınızı değiştirmeye çalışan herhangi bir şeyin iç dünyanızı ve etrafınızı karıştırmasıyla sonuçlandı.


Örneğin günlük rutininizde, siz olağan duruma çok alışmışsınızdır yani bir bakış açısının ani değişimi sizde gerilime yol açar, genellikle gelecek haftalarda, gelecek aylarda ne olacağı hakkında bol endişe taşırsınız. Sizi düdüklü tencerenin çoktan ıslık çalmaya başladığı konusunda uyarıyoruz ve bu değişimin yakın olduğu hakkındaki bir uyarıydı. Bununla beraber siz rahatsızlık verebilecek derecede yaşamın size bir sonra ne getireceği konusunda endişelisiniz – ‘ Nasıl olacak? Ne yapacağım, kiminle birlikte olacağım?’ – Ve hatta birçoğunuz sevdiklerinizden çok uzakta olduğunuz için bu sizi endişeli ve ayrı bir durumda bırakıyor, ve hatta sizi ‘Hmmm, bilmiyorum bu iyi olacak bir şey mi acaba…’ diye düşündürtüyor.  Şimdi çok büyük bir servete sahip insanları düşünün. Eğer onlar hala mutluluğun umudunu paradan bekliyorlarsa bu onlar için kolay bir şey olmayacaktır. 

Ancak bu da çok iyi bir şekilde anlaşılabilir, biz hala sizin sınırlı olduğunuza inandığınızı biliyoruz, ve bütün bu yıllar boyunca sizin gerçekte ufacık bile inandığınız şekilde sınırlı olmadığınızın üstesinden gelmeniz için çalıştık, biz size inanıyor ve güveniyoruz ki sizde kendinize inanacaksınız. Birçok insan için sadece fiziksel gözünüzle gördüğünüzün olmadığına inanmak eski yöntemleri zor bir şekilde bırakmak olacaktır. Değişim gereklidir, ve hatta değişim çok daha fazla avantajlı şeyler getireceği için ihtiyaç olduğunu bile söyleyebiliriz. 

Yani Sevgililer, şu anda elinizde olanların gitmesinden çekinmeyin, Tanrı’nın size gelen kutsamalarını kabul etmekten çekinmeyin. Tarihi geçmiş bir paket taşıyorsunuz ve size gelecek yenisini kabul edebilmek için ondan kurtulmanız gerekmektedir. İki pakete birden sahip olamazsınız. ( Evet, biliyorum ki bu olasılığı düşündünüz.) – ancak hayır, sadece bir paket mümkün, çünkü bu tek elle taşınamayacak kadar büyük bir pakettir! Sizi boğan içsel paketinizin gitmesine izin verin, sırtınızdan kamburu atın, sevgililer, bu ağırlığı taşımanıza gerek yoktur! Sizi temin ederim ki bundan pişman olmayacaksınız.

Yakında daha çok konuşacağız.

Mutlu Günler,

Mikail.

0 comments:

Yorum Gönder