11 Ağustos 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 9.8.2013

 
Biz gezegeninizde her gün Işığın nasıl yükseldiğini görüyoruz ve Dünya Ana’nın negatif kalıntıları temizlemesine izin verecek şekilde nasıl daha çok onunla bir olmanın içerisine girdiğinizi de hissediyoruz.  Bazı hava değişiklikleri gerekli olacaktır ancak bunlar kesinlikle felaketsel olmayacaklardır. Yolunuza doğru gelen pozitif enerjilere odaklanın ve bütün şüphelerin temizlenip gitmesine izin verin, herkes kesinlikle bunu deneyimlemek için bu hayata gelmeden önce planlamış oldukları doğru yerde ve zamandadır.


 Her şey olması gerektiği gibidir ve diğerlerini suçlamak veya itham etmek hiç kimseye yardım etmeyecektir, özellikle böyle bir deneyime karışmış olanlara. Bunun yerine onlara veya bu değişimlerin olduğu yerlere Sevgi ve Işık yollayın ve kesinlikle etkisini hemen göreceksinizdir.  Odağınızı koşulsuz sevgide tutun çünkü bu sizi ileriye taşıyacak olan enerjidir. Öfke ve nefretle yeterince deneyim yaşadınız bu yüzden şimdi sonuçtaki farklılığı görebilme kabiliyetine sahipsiniz.

Biz sadece bir düşünce uzağınızdayız ve her zaman sizinleyiz. Bazılarınızın hala nasıl ve ne zaman geleceğimiz konusuyla uğraşmaktadırlar ve size tekrar söylemeliyiz ki biz doğru zamanda geliyoruz ve siz bütün endişeleri artık geride bırakmalısınız. Bu şimdidir ve her şey ayarlanmıştır ve siz sadece bunun sizin realitenizde tezahür etmesine izin vermelisinizdir. Şüpheler elbette ki bu süreç için hiç yardımcı değildir, bu yüzden kendinize geliyor olan şeyin güzelliğini ve mutluluğunu gerçekten hissetmek için izin verin.  


Yoğun gündeminiz içerisinde zihninizin bazı zamanlarda geleceğe doğru bakmasına izin vermelisiniz ve biz biliyoruz ki bunların ne kadar yakın olduğunu hissettiğinizde bu sizin gülümsemenize yol açacaktır. Onları hayatınızın en güzel deneyimleri olarak uzun bir zaman hatırlayacağınız için bu anların keyfini çıkarın.

Kendinizi yükseliş sürecinizin ikinci bölümüne hazırlayın çünkü hayatınız hiçbir gereksiz müdahale olmadan hızla değişecektir, tabii ki eğer siz başka türlü olmasını arzu etmezseniz. Bu tam bilinçliliğe ve bizim birçok kez bahsettiğimiz mutluluk dolu varlık durumuna olan yukarı doğru muhteşem bir sürüştür.  Size söylemiş olduğumuz ve söylemeye devam ettiğimiz her şeyi hatırlayın ve biz sizin bunun bir parçası olmaktan büyük keyif alacağınızı hissediyoruz.


 Çok yakında sizinle direk olarak konuşuyor olacağız, buna şüpheniz olmasın, biz bilginin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Böylesine ileri doğru bir adım attığınız konusunda kendinize güvenin ve şimdi endişelenmeden çok daha fazla bilgi almaya hazırsınızdır. Bunları almak istemeyenler hazır oluncaya kadar sadece basit bir şekilde onları görmezden geleceklerdir diğer böyle bilgiler de olduğu gibi.

 Daha düşük titreşimlerde daha fazla deneyim kazanmayı seçtikleri ve yüksek olanlarda kendilerini rahat hissetmeyeceklerinden dolayı hiç kimse için endişe etmeyin. Ancak sevgi her zaman mevcuttur ve siz onların kendi seçimlerini tamamen bunu kabul etmemek için zihinlerini kapatmış gibi göründükleri zaman bile anlamalarını kendi yüksek titreşimlerinizle sağlıyorsunuz. Sadece onlara sevgi göndermeye devam edin ve bunun onların kendi öğrenimlerinde yardımcı olduğunu bilin.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve biz geliyor olan şey hakkındaki heyecanınızı paylaşıyoruz. Hepinize sevgimizi yolluyoruz ve bunu hissederek bize geri yollamanızdan dolayı da oldukça memnunuz.

Kanal:  MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder